Rake and Rakeback – er de nøklene for å lykkes?

Hvis du takler hele saken profesjonelt og ikke bare spiller for hobbyen din, må du takle temaet rake og Rakeback. Det er bare noen få prosentavgifter ved første øyekast, men det er nettopp disse få prosentene som til slutt utgjør forskjellen, enten du forlater bordet som en vinner eller taper.

Grovt sett tar ikke pokerleverandørene egentlig så mye når det gjelder mengden rake, selv om det er noen avgjørende forskjeller. 1-2% mer eller mindre rake er den samme for en profesjonell spiller, som 1-2 sekunder for en profesjonell Formel 1-driver. Det høres veldig lite ut, men til slutt utgjør det forskjellen i hvem vinneren eller taperen er.

I denne artikkelen behandlet vi dette emnet og for å gjøre alt forståelig.

Vi så nærmere på hvor mye rake en leverandør tar for den valgte varianten, grensen, og sammenlignet den med andre leverandører. Definitivt, den avgjørende faktoren her er tilstanden til spillerpuljen. Hvis spillerpuljen er veldig svak, kan du takle 1-2% mer rake enda bedre enn hvis du spiller nesten hele tiden med andre faste spillere.

Tar pokersider for mye rake?

Fra en spillers perspektiv vil spørsmålet sannsynligvis alltid bli besvart med ja! Fra et tilknyttet synspunkt er det selvfølgelig bedre ved første øyekast om en leverandør tar mer rake siden vi også blir betalt av raken. Til slutt er det ikke så enkelt.

Alt skal fortsatt fungere innenfor en akseptabel ramme. Med dette mener vi at spillet må være beatable, og at det også bør være et akseptabelt Rakeback / VIP-system tilgjengelig.

La oss ta PokerStars som et eksempel. Rakeback-programmet ble fullstendig avskaffet for mange år siden, og raken ble gradvis økt for forskjellige varianter. Noen varianter var fremdeles mulig, mens andre er nesten umulige å slå på grunn av høy rake og 0% Rakeback. I dette eksemplet er det veldig negativt og helt uakseptabelt.

PartyPoker / Bwin derimot tar omtrent samme rake som PokerStars, avhengig av type spill, litt mer, men tilbyr også spillere et anstendig Rakeback- og VIP-program, noe som gjør hele pakken akseptabel for alle spillere.

Det er helt OK hvis en leverandør noen ganger blir tvunget til å øke raken litt eller å korte ned Rakeback litt, så lenge alt foregår i en rettferdig ramme og den er gjennomsiktig. Som vi allerede har nevnt, er PartyPoker / Bwin det perfekte eksempelet på rettferdighet og åpenhet.

Rakeback

Som navnet antyder, har du muligheten til å få en del av den betalte raken tilbake. Hver leverandør har et spesielt VIP-system / Rakeback Deals som spillere belønnes avhengig av aktivitet. Forskjellene i Rakeback er veldig store for leverandører.

Store tilknyttede selskaper som YourPokerDream har muligheten til å tilby spillere helt spesielle Rakeback-tilbud og kampanjer som er av stor verdi for hver spiller. En god Rakeback-avtale er et must-have i disse dager.

Først av alt er flate Rakeback-avtaler de mest lønnsomme tilbudene fordi du får en fast prosentandel av din betalte rake tilbake, uavhengig av hvor mye rake du genererer. Det er slike tilbud, og vi i YourPokerDream tilbyr også slike avtaler, men dette er ikke mulig på hvert pokerrom, og tilbudene er veldig forskjellige.

Vår anbefaling når det gjelder rake og Rakeback

Først og fremst anbefaler vi klart PartyPoker og Bwin fordi alt der er rettferdig, gjennomsiktig og tydelig for enhver spiller. Våre eksklusive kampanjer og Rakeback-tilbud er også uslåelige.

Hvis du har en gammel inaktiv spillerkonto, kan du kontakte oss for å koble din eksisterende konto til YPD, slik at du kan få ekstra Rakeback og glede oss over eksklusive kampanjer.

Våre samarbeidspartnere fra gg-poker-nettverket er definitivt ikke et dårlig valg heller fordi spillerfeltet deres er veldig mykt (mye fisk) og raken er akseptabel avhengig av varianten, spesielt på Pot Limit Omaha og Short Deck Holdem-bordene. Selve Rakeback-avtalen er ikke dårlig, og vi har veldig spesielle avtaler som kan gi deg en fin ekstra dytt. Beregningen av rake og VIP Rakeback-programmet (fiskebuffet) er imidlertid litt vanskelig og ikke helt gjennomsiktig på grunn av PVI, som vi ikke liker så mye. Likevel er GG-nettet et godt valg på grunn av de mange fiskene der.

Bestpoker1 300x120

2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal

Partypoker Normal 1

500$ Bonus/Opptil 65% Rakeback

Ggpoker Logo Kasten

600$ Bonus/YPD 70k Rake Race

Bwin Normal

500$ Bonus/Opptil 60% Rakeback

Natural8 Logo

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Unibet

Opptil 60% rakeback / YPD Rake Chase

Leave A Comment