PokerStars vs. GG Poker Netzwerk

Sammenligning PokerStars vs. GG Poker Netwprk

GGPoker Network og PokerStars er definitivt to gode leverandører, og i denne artikkelen ønsker vi å gjøre en detaljert sammenligning mellom det mest kjente og største pokerrommet PokerStars og det stadig mer populære GG Network. Det er ikke mye å si om PokerStars og Stars er fortsatt den største og mest kjente leverandøren i verden

GG-nettverket er forståelig nok ikke så kjent og stort som stjerner, men har utviklet seg til en virkelig makt i online pokerscenen de siste årene og er for tiden nummer 3 i det globale online pokermarkedet, selv foran PartyPoker / Bwin. Det myke spillerfeltet med mange asiatiske spillere, de gode kampanjene og det flotte rakeback-programmet blir ganske enkelt godt mottatt av samfunnet.

Begge leverandører tilbyr en rekke fordeler, og vi har derfor sett nærmere på begge.

I denne artikkelen vil vi sammenligne begge leverandører med hensyn til følgende punkter:

  • Antall spillere
  • programvare
  • rakeback
  • kampanjer
  • Tilbud for turneringsspillere
  • betalingsmåter

Antall spillere GG Network vs. Pokerstars

Når det gjelder antall spillere i kontantspillet og variantene Texas Holdem og Pot Limit Omaha, er det forståelig at PokerStars helt klart har kanten her. Mens GG har et 7-dagers gjennomsnitt på 5400 spillere, har PokerStars rundt 6000 spillere. Selv om antall spillere hos Stars er høyere, har du også nok trafikk i GG-nettverket på alle grenser.

Og ikke glem at antall spillere på PokerStars er høyere, men det er også flere profesjonelle spillere ved bordene. Spillerfeltet i GG Network regnes som supermyk på grunn av de mange fiskene fra Asia. Spesielt for Pot Limit Omaha er GG-nettverket med bare 5% rake, en flott rakeback-avtale og nok action et veldig godt valg.

For Fast Forward Poker trenger GG Network ikke å gjemme seg, i det minste med grensene opp til NL50. I tillegg synker trafikken allerede sterkt, og du kan bare finne handlinger med stjerner.

For MTT-er er selvfølgelig GGs tilbud på ingen måte sammenlignbart med stjerner. Selvfølgelig er det også noen få fine turneringer på GG og i mellom en spesiell turneringsserie med millioner av garanterte premiepenger, men antall turneringer og det daglige tilbudet er selvfølgelig mye bedre for stjerner. Variansen er imidlertid også mye høyere enn i GG-nettverket fordi tusenvis av spillere deltar.

Og når det kommer til Sit & Go-turneringer, er det selvfølgelig ingen vei rundt stjerner, siden GG ikke tilbyr noen i det hele tatt.

Totalt sett går poenget her til PokerStars, selv om du fremdeles kan finne nok action hos GG.

Programvare

Når det gjelder dette emnet, er begge tilbydere solid posisjonert. Alt er veldig klart, og du kan raskt finne veien selv som nybegynner. Du kan enkelt spille flere bord samtidig, og alt fungerer stabilt. Mac-programvaren og mobilversjonen overlater ingenting å ønske hos noen leverandør.

Siden GG-programvaren tilbyr noen unike funksjoner, som EV-forsikring, Stradde-funksjon, Run it Twice-funksjon, all-in-forsikring, Rabbit Hunt eller muligheten for å stable andre spillere eller selge deler av egen handling, må du også her peker tydelig poenget til GG-nettverket.

Det er faktisk spillere som hevder at GG-programvaren er bedre enn stjerner eller i det minste tilsvarer. Det krever litt å bli vant til når du kommer fra stjerner fordi grafikken også er annerledes, men når du først er vant til det, er du mer enn fornøyd.

Her tjente begge tilbydere 1 poeng.

Rakeback sammenligning PokerStars vs. GG Poker Network

Når det gjelder dette emnet, kan vi direkte krysse av for temaet hos Stars, som, som alle vet, ikke lenger er rakeback hos PokerStars. De rare kistene der det er øre, kan ikke kalles rakeback.

I GG-nettverket er det Fish Buffet-programmet for alle skins som til og med kan gi opptil 100% rakeback på toppen. Imidlertid vil dette selvfølgelig være mer enn urealistisk i det lange løp. På lang sikt gir Fish Buffet rundt 50% rakeback i toppen.

Oppmerksomhet: Selvfølgelig tilbyr YourPokerDream, som for alle tilbydere, veldig spesielle rakeback-tilbud, som selvfølgelig øker antallet som er gitt her.

Dette punktet kan ikke gå tydeligere til GG-nettverket.

Kampanjer

Begge tilbydere tilbyr en rekke interessante kampanjer hver måned, som gir deg ekstra penger / rakeback som spiller. Det er imidlertid en stor forskjell i den første innskuddsbonusen. PokerStars tilbyr maksimalt $ 600 som en velkomstbonus, mens GG-nettverket tilbyr opptil $ 2000 avhengig av hud

Vi anbefaler vår partner GGPoker fordi hver spiller får en velkomstbonus på $ 600. Hver $ 2510 rake mottar spilleren $ 5 som tilsvarer 25% RB.

Også i rakeløpene og andre kampanjer er GGPoker helt klart et skritt foran. Det arrangeres daglige rakeløp for alle varianter, og totalt kan du vinne rundt 10 millioner USD hver måned på GG i forskjellige rakeløp / kampanjer.

Poenget går helt klart til GG Network!

Sammenligning turnering poker

Begge tilbydere tilbyr noen interessante turneringer med garanterte premiepenger hver dag. Imidlertid, som beskrevet i begynnelsen av denne artikkelen, er selvfølgelig MTT-tilbudet fra PokerStars bedre enn i GG-nettverket. GG prøver hardt for å forbedre tilbudet og i løpet av de neste årene vil noe sikkert skje, men for å følge med stjernene krever det litt arbeid.

Unike er high roller MTT-er på GG Poker, som har en times turnering med et innkjøp på $ 25 000. Så det er en flott ting for Mega High Roller.

Poenget her går til stjerner.

Betalingsmåter

Selvfølgelig er de kjente e-lommebokleverandørene som Neteller, Skrill og EcoPayz tilgjengelig fra alle leverandører. I tillegg også Visa og Mastercard. Så de mest brukte betalingsmetodene er tilgjengelige fra alle leverandører.

En liten fordel for kryptofans er at tilbydere som GGPoker og Natural8 for eksempel også aksepterer Bitcoin og andre kryptovalutaer som betaling.

Avhengig av opprinnelsesland, kan betalingsmetodene som tilbys være forskjellige.

Selv om GG har fordelen at cryptocururrency tilbys, er det et poeng for begge leverandører.

Konklusjon om vår PokerStars vs GG Poker nettverkssammenligning

Hvis du ser på de forskjellige områdene som vi har sammenlignet, vil du legge merke til at det store navnet PokerStars ikke er i utkanten slik mange spillere kanskje tror. Til slutt er sammenligningen fullstendig balansert, og begge tilbydere er gode valg.

Stars er det eneste alternativet som en Sit & Go-spiller, ettersom det ikke er noen Sit & Go-turneringer på GG ennå.

Vår anbefaling: Dette går tydelig i retning av GG-nettverket, spesielt til vår partner GGPoker. Få vår eksklusive rakeback-avtale, nyt våre eksklusive kampanjer, få din 600$ velkomstbonus og få også en billett til 500$ Welcome Freeroll og vår $ 150 YPD Freeroll.

Ggpoker Logo White Text 2

600$ Bonus/6k Freerolls+50k Race

Bonus
7/10
Software
10/10
Turniere
10/10
Cash Games
9/10
Support
8/10
Rakeback
8/10
Gesamt
8.7/10

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race