Hvor mye Rake / Gebyrer du betaler på hvert online pokerside i 2021

Som du kanskje vet, tjener alle online pokersider pengene sine ved rake / gebyrer. Ved hver turnerings- eller kontantspillpot holdes en liten prosentandel av potten tilbake fra pokerrommet, som også kan forstås som et serviceavgift for å bruke operatørens plattform.

Selv om rake du betaler på kort sikt ser veldig lite ut, på lang sikt, legger den opp, og det er nøyaktig hvorfor pokersidene ikke bryr seg hvem som vinner fordi gevinstene deres blir gjort av rake og ikke avhenger av hvilken spilleren vinner eller taper.

Som en vanlig hobbyspiller kan du ignorere aspektet av rake / avgifter fullstendig, men hvis du spiller mer regelmessig, bør du absolutt ta opp dette emnet, noe som kan spare deg for en stor sum i det lange løp. Ved hjelp av YourPokerDream kan du motta meget eksklusive rakeback-avtaler når du oppretter en ny spillerkonto med en av våre partnere gjennom våre påmeldingslenker.

Denne artikkelen handler ikke om rakeback, men om hvor mye rake- og turneringsavgift du betaler på hvert pokerside / nettverk.

Oversikt Rake / Avgifter

Pokerrom Texas No Limit Holdem (NLH) Pot Limit Omaha (PLO) Short Deck Holdem (SDH) MTT Sit&Go Spin&Go
PartyPoker ( Party Network) 5% 5% 5% 10% 4-10% 4-8%
Bwin ( Party Network) 5% 5% 5% 10% 4-10% 4-8%
GGPoker ( GG Network) 5% 3% 3% 10% No SNG 7%
BestPoker ( GG Network) 5% 3% 3% 10% No SNG 7%
Natural8 ( GG Network) 5% 3% 3% 10% No SNG 7%
PokerStars 3-5,5% 3,3-4,5% 3,5-5% 10% 4-10% 5-8%
iPoker Network 5% 5% 5% 10% 4-10% 7%
Unibet 1-6% 1-6% No Short Deck Holdem 10% 3-5% 6,80%
Winning Poker (WPN) 5% 5% 5% 10% 5-10% 6%
Chico Network 6% 6% No Short Deck Holdem 10% 5% 2%

Anbefaling No Limit Holdem Cash Game og Short Deck Holdem: Ved cash games texas holdem-bord er pokerrommene ganske like – de tar generelt 5-6% rake. Som et resultat spiller riktig rakeback-avtale en stadig viktigere rolle i valget av pokerrommet.

Våre to beste pengevalg er PartyPoker / Bwin og våre tre GG Network skins BestPoker, GGPoker eller Natural8. Et mykt spillerfelt og 24/7 action på alle grenser!

Unibet er også et godt valg for spillere på de nedre grensene på grunn av det myke spillerfeltet og den lave raken. Dessverre er stor action bare tilgjengelig på lav og midt innsats eller i høysesongen hvis du spiller på de høyere grensene.

Hvis du liker å spille Short Deck Holdem, vil vi absolutt anbefale gg-nettverket fordi raken bare er 3%, og du vil finne mange fisk fra Asia og hver måned noen gode kortdekks-kampanjer.

Anbefaling Pot Limit Omaha (PLO): Som kontantspill tar alle nettsteder 5-6% rake ved alle Pot Limit Omaha (PLO) -bordene. Bare CAP kan variere fra et pokerrom til det neste. Tre pokersider skiller seg tydelig ut fordi gg-nettverket tar bare 3% rake ved alle Pot-Limit Omaha-tabeller.

Derfor er våre gg-partnersider de perfekte pokerrommene for PLO-spillere. Og ikke bare på grunn av den lave rake, men de kan også skryte av et høyt antall spillere på alle grenser, gode kampanjer og en fantastisk rakeback-avtale.

Anbefaling MTT: Vår anbefaling her er tydelig PartyPoker / Bwin og i tillegg alle gg-nettverksskinn.

Party og Bwin har selvfølgelig det desidert beste turneringstilbudet på markedet. Fra og med de små innkjøpene, opp til de riktige high roller turneringene du finner her virkelig alt du trenger. Også forskjellige typer turneringer!

GG Network tilbyr også mange attraktive turneringer, selv om du ikke kan sammenligne tilbudet nå med Party / Bwin. Uansett gjør de mye for å lage en bedre mtt-plan og for å forbedre alt. et stort pluss er at turneringer på gg er mer fishy, comperable med party / bwin.

Anbefaling Sit & Go og Spin & Go-turneringer: De fleste rom har lignende tilbud for Sit and Go-spill. Avhengig av format, kjøp og hastighet tar nettsteder mellom 5-10%. Vi anbefaler Party / Bwin fordi du betaler bare 5-6% avgifter på alle SNG-turneringer.

Spin & go / jackpot-turneringene har tatt pokerverdenen med storm. Ingen annen variant tiltrekker seg så mange hobbyspillere som Spin & Go-turneringene. Disse turneringene spilles i Super Turbo-format og har mellom 5-8% rake.

Chico Network skiller seg ut på grunn av super lav rake. Dessverre er trafikken super lav, og bare på mikrogrensene kan du finne litt action.

For alle spillere anbefaler vi definitivt våre partnersider partypoker og bwin. Raken / avgiftene er akseptable, du vil finne 24/7 action på alle grenser, og noen ekstra kampanjer spesielt for spin & go-spillere gjør alle enda mer interessante. Sammen med YourPokerDream tilbyr Rakeback et fantastisk valg.

Registrer deg på et av våre mange partnerpoktrom!

Registrer deg på et av våre anbefalte pokerrom og dra fordel av en eksklusiv rakeback-avtale, tilgang til våre eksklusive kampanjer / rake-løp / jakt og freeroll-turneringer. Påmelding hos oss gir deg mange fordeler i forhold til hva pokerrom generelt tilbyr.

Merk: Hvis du allerede har en gammel eksisterende og inaktiv spillerkonto, kan du kontakte supportteamet vårt for å sjekke om vi er i stand til å koble din eksisterende konto til YPD, slik at du kan glede oss over eksklusive kampanjer og rakeback-tilbud.

Bestpoker1 300x120

2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal

Ggpoker Logo Kasten

600$ Bonus/YPD 70k Rake Race

Natural8 Logo

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Unibet

Opptil 60% rakeback / YPD Rake Chase

Betsafe 1

2.000 € Bonus/30% Rakeback

Betsson 1

2.000 € Bonus/30% Rakeback

Pokerking

2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race

Blackchippoker Normal

1.000$ Bonus / 25k YPD Rake Race

Nordicbet 1

2.000 € Bonus/30% Rakeback

Leave A Comment