To mestere kronet i WSOP Super Circuit i 2020: Action Gears Up for Main Event

World Series of Poker Super Circuit har kronet de to neste mesterne, og 13 av de 18 unnvikende WSOP Circuit-ringene er nå tildelt. Det gjenstår bare en uke for å delta i handlingen da handlingen varmer opp mens vi tar turen til Main Event $ 1000 som kommer med en garanti på $ 5.000.000.

Spillere fra hele verden meldte seg for å kjempe om tittelen i Event # 12 $ 200 Monster Stack og Event # 13 $ 400 COLOSSUS. Begge turneringene doblet nesten den innledende garantien, noe som ikke er noen overraskelse da festivalen har knust garantiene i hvert arrangement hittil.

Event # 12 $ 200 Monster Stack på et øyeblikk

Totalt 4.846 oppføringer skapte en premiepott på $ 891.664 og de beste 791 plassene ble betalt. Canadas “ItWasBill” hadde bobleforsikring og tok 200 dollar hjem mens “eatshi123” fra Polen var den siste deltakeren som forlot tomhendt. Den russiske blandingsspillspilleren og pokerstrømmeren Mikhail Semin innbetalte $ 402,22 og Fedor Holz endte litt lenger foran for den samme utbetalingen.

Noen andre merknader som innløste var “angrymoron” fra Hviterussland, Rui Ferreira, Mikita Badziakouski, Paul “DingZhu88” Teoh, Sergey Rybachenko, Ami Barer, Markus “_PrinzOfDTO_” Prinz, David Miscikowski og Patrick “Babu $ hka” Leonard for å nevne en få.

Vietnams Quang “anh961” Ngoc havnet på 11. plass for 4.623,81 dollar, mens et annet kjent ansikt av den asiatiske live pokerkretsen, Florencio “tonkatsu & wagyu” Campomanes klarte å nå finalebordet og endte på 6. plass som delte ut en pris på $ 20,155,35. Campomanes sitter på 5. plass på Filippinene hele tiden pengeliste og er en selvinnrømmet elsker av japansk mat, noe som veldig godt forklarer valget av kallenavn.

På finalebordet dro fem spillere i rask rekkefølge Andorras “5Dinks4all” kom ut på toppen av en berg-og-dal-bane heads-up-duell med “Piko1432” fra India for å tjene WSOP Circuit Ring sammen med en toppremie på $ 126.949,24. Motstanderen hans måtte nøye seg med 87.855,92 dollar, noe som fremdeles er et veldig betydelig løft for bankrollen for en så liten buy-in.

Arrangement # 13 $ 400 COLOSSUS Sammendrag

Av et enormt felt med 9 603 påmeldte, returnerte 1.430 spillere til setene for den siste dagen for å kjempe om sin del av de massive $ 3,649,520 i premiepenger. Det tok ikke lang tid å sprenge pengebobla med 1.196 betalte plasser, og det tok under ni timer å krone en mester.

Noen av de nevnte notablene var Andras Nemeth, Bertrand “ElkY” Grospellier, David Peters, Alex Foxen, Fedor Kruse, Florian Gaugusch, Mikhail Semin, Felipe Ramos, Sergey Rybachenko, Mike Watson, Ivan “Negriin” Luca, George Wolff, Vicent Bosca Ramon, Lucas Greenwood, Jon Van Fleet, Timothy Cramer, og Morten “-MortenVM-” Mortensen.

Pokerstrømmeren Michiel “Easterdamnz” Van Elsacker endte på 15. plass som fulgte med en lønning på $ 13.467,51 mens “coolerbro” også gikk glipp av finalebordet og endte på 10. plass for en massiv lønning på $ 19.328,76. To Natural8-spillere nådde det nihendte finalebordet: “Luizftorres14” fra Brasil tok $ 57,139 hjem på 7. plass og Canadas “KingWilfred” mottok $ 117,694 for 5. plass.

Det var ni forskjellige nasjonaliteter representert blant de 10 beste etterbehandlerne og “WhiteChick” endte som vinneren etter å ha beseiret “Gius2020” i heads-up, og tjent $ 499 339 for innsatsen. Løperen “Gius2020” måtte nøye seg med 347 922 dollar mens “kimokh” tok 242 423 dollar hjem til tredjeplassen. Den dype løp hvelvet også “kimokh” inn i topp 10 av WSOP Circuit-spilleren på seriens toppliste.

Alle øyne satt på Main Event; Zhu Tops Leaderboard så langt

Ytterligere fem WSOP Circuit Rings vil bli tildelt denne uken og Natural8-spillere har sjansen til å delta i Natural8 Exclusive WSOP Daily Leaderboard og WSOP Super Circuit Hero-kampanjen der en spiller kan bli belønnet med en $ 500.000 Natural8 ambassadørpakke.

Innkjøpene av alle gjenværende arrangementer starter fra $ 200 i en annen utgave av Monster Stack i Event # 15, og så høye som $ 1000 i Event # 16 PLO Main Event og Event # 17 Main Event, med sistnevnte med en svimlende garanti på $ 5.000.000 . Det er fremdeles mange dag 1-er tilgjengelige for å sikre en stabel for den siste dagen, og satellitter løper døgnet rundt for å gi pokerentusiaster fra hele verden sjansen til å delta i handlingen for mindre.

26. mai 2020 vil Event # 14 Deepstack Bounty Hunters spille til en vinner, mens de fire andre WSOP Circuit-ringene er alle klare for festivalens siste dag. Innkjøpet på $ 210 har progressive dusørpremier og en garantert premiepott på $ 500 000.

Mange ting kan fremdeles endre seg i løpet av uken på WSOP toppliste. Justin “PetitFoxx” Zhu er i førsteklasses posisjon for å sikre seg sete for WSOP Circuit Global Championship som venter vinneren av den totale topplisten.

Zhu avfyrte fem påmeldinger i Event # 12 $ 200 Monster Stack og innbetalte for $ 365,13. Selv om dette kanskje ikke har tjent på turneringen, overtok Zhu ledelsen i WSOP Circuit toppliste da han også innbetalte $ 400 COLOSSUS på 580. plass for $ 1.289,97. Han har for øyeblikket 95 poeng på navnet sitt mens “274AS” fra Luxembourg følger tett bak med 90 poeng.

Har du ingen konto på Natural8 ennå?

Registrer deg akkurat nå på Natural8 via YourPokerDream og nyt våre eksklusive kampanjer og de høyeste VIP-rakeback-tilbudene. Du finner hos Natural8 og i gg-nettverket generelt 24/7 handling på alle grenser. Det spiller ingen rolle Texas Holdem, Pot Limit Omaha eller turneringer, du vil finne alt du trenger som online pokerspillere.

Leave A Comment