online poker

Det er flere fordeler med å spille på offshore pokersider

Denne artikkelen tar en detaljert titt på offshore pokersider: fordelene og ulempene ved å spille der.

Å spille online poker i et offshore pokerrom / nettsted høres utmerket for mange. Uansett årsak forbinder mange begrepet “offshore” med noe ulovlig eller negativt. Det er viktig å vite at offshore selskaper gir pokerspillere beskyttelse og anonymitet – men det blir ofte utnyttet. Det er trygt å si at offshore-nettsteder ikke er tvilsomme.

Spesielt i den elektroniske industrien har offshore selskaper hovedkontor i noen eksotiske land på grunn av de skattefordelene disse landene tilbyr.

Å spille online poker gjennom en offshore pokerside

Det er ikke stor forskjell mellom offshore pokersider og on-shore – bortsett fra lisenser. Det er ikke 2010 lenger, og mange land i verden, spesielt i Europa, har regulert online poker, og de tjener mye. Så pokersider trenger lisenser for å kunne tilby tjenester i alle land.

La oss ta Sveits som et eksempel: på grunn av en ny lov er det ikke lenger lov å akseptere Sveits-spillere. Internett-leverandører i Sveits blokkerer til og med nettadressene til store pokeleverandører. Nå skulle du tro at det var for alle sveitsiske nettsteder. Men nei, det er fortsatt pokersider for spillere fra Sveits.

The Winning Poker Network (WPN) er en del av et av verdens største pokernettverk og har vært i virksomhet i over 20 år. Spillere fra Sveits kan fortsette å spille der uten problemer og konkurrere med spillere over hele verden. Det samme gjelder Chico Netwerk og TigerGaming skin.

Disse leverandørene kan selvfølgelig ikke tilby sine tjenester uten lisens på land, men hvem skal gjøre noe med det? Et brev eller en klar melding mot et offshore selskap fra Costa Rica og Panama? Vel, lykke til med det.

Det samme gjelder USA. Online poker har vært utestengt siden Black Friday. Det er unntak bare for noen få land der du bare kan spille innbyrdes, og selvfølgelig, gjennom en lisensiert pokerleverandør. I WPN og Chico-nettverket kan spillere fra andre stater i USA spille poker mot andre globale spillere.

Den samme historien gjelder spillere fra Romania, Bulgaria og mange andre land. De finner alle et hjem i forskjellige offshore pokerrom.

Offshore pokerrom er siste utvei for spillere fra land der de er strenge regler. Flere spillere fra Tyskland kan finne seg i å spille på offshore pokersider igjen fra juli 2021, avhengig av hvordan den nye spillkontrakten er utformet.

E-lommebok-leverandører og Bitcoin gjør det mulig

Siden de vanlige betalingsmåtene som Mastercard, Visa eller bankoverføring ikke kan brukes på de fleste offshore pokersider, skifter alt i stor grad til Bitcoin. Hver spiller kan sette inn og trekke seg anonymt og raskt.

Som et alternativ er det også populære e-lommebok-leverandører som ecoPayz og, avhengig av leverandør, Skrill og Neteller, som du kan behandle alle transaksjoner på offshore-nettsteder.

Anbefaling fra YourPokerDream: Registrer deg hos ecoPayz via YourPokerDream og motta umiddelbart en VIP Gold-status så snart kontoen din er bekreftet, og et gratis forhåndsbetalt MasterCard.

Med leverandører av Bitcoin og e-lommebok kan offshore selskaper enkelt håndtere alle transaksjoner. Det er viktig å merke seg at leverandørene av e-lommebøker som er nevnt i denne artikkelen, er anerkjente, lisensierte i Storbritannia og har millioner av fornøyde kunder. De store navnene i scenen som GGPoker, PokerStars, PartyPoker, Bwin og Co. tilbyr også disse betalingsalternativene.

Så hvis du ikke vil sette inn og ta ut med kredittkort eller bankoverføring, har du ikke noe problem i det hele tatt.

Fordelene og ulempene med disse nettstedene

Mange spillere bruker offshore-nettsteder for å være anonyme og under radaren. På disse nettstedene er det ingen avgifter, og du får ikke spørsmål. Det er best å bruke Bitcoin for å være trygg 100%!

Selvfølgelig må du også bekrefte spillerkontoen din med anerkjente offshore-leverandører av interne årsaker. Dataene dine blir ikke gitt videre til noen myndighet eller skattekontor fordi disse selskapene jobber uten lisenser. Selv om det er en gyldig spillelisens – det er klart – og den eksisterer bare i land i tredje verden langt fra Europa.

Vil du spille mot spillere som er ekskludert fra store leverandører i USA, Spania, Sveits og mye mer? Da ville det være best hvis du velger WPN og Chico

En klar ulempe er at avhengig av leverandør og land du kommer fra, kan bare Bitcoin og ecoPayz tilbys som betalingsalternativer. Du har ikke et bredt spekter av betalingsalternativer med disse offshore nettstedene.

I tillegg er det ingen flerspråklig støtte, og alt er på engelsk. Dette er imidlertid ikke en stor ulempe.

YourPokerDream jobber med fem veldig gode offshore pokersider

Som allerede nevnt i denne artikkelen, er leverandørene som er oppført her anerkjente og har vært på markedet i mange år. Tusenvis av spillere er der hver dag, og det har aldri vært noe problem med utbetalinger eller lignende.

Det er viktig å vite at her, som med alle andre leverandører, gjelder de samme reglene. Fair play er en forutsetning, og alle som prøver å jukse er ekskludert fra spill.

Alle leverandører har en sjenerøs velkomstbonus på opptil $ 1000; det er mange kampanjer / rake løp og et spennende VIP / Rakeback-program.

Ved å registrere deg via YourPokerDream kan du glede deg over våre eksklusive kampanjer og rakeback-tilbud!

Blackchippoker Normal

1.000$ Bonus / 25k YPD Rake Race

Pokerking

2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race

Tigergaming 320

1.000$ Bonus/25kYPD Main Rake Race

Betonline Normal

1.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race

Leave A Comment