Den beste pokerprogramvaren og verktøyene i 2022

Å bruke pokerprogramvare og verktøy av god kvalitet er en viktig del av å være en vellykket online spiller. Mange profesjonelle, eller de som vil bli en, bruker pokerverktøy for å analysere og forbedre spillet sitt. Det er en rekke verktøy tilgjengelig, med en rekke elementer som spillerne kan bruke til å forbedre spillet sitt. Noen analyserer hendene og spiller av motstandere i sanntid, og gir nyttig statistikk som hjelper i beslutningsprosessen. Andre er rett og slett ment som et studiehjelpemiddel for å hjelpe spillerne til bedre å forstå forskjellige situasjoner og sannsynligheter.

Pokerverktøy og opplæringsprogrammer er selvfølgelig alltid nyttige, og vil fortsette å være av stor betydning i fremtiden. På den annen side vil de pokerverktøyene som gir sanntidsanalyse trolig være mindre innflytelsesrike da online pokerrom og nettverk gradvis forbyder slike programmer i et forsøk på å utjevne det virtuelle spillet. Bruken av HUD-programvare i sanntid aksepteres av færre og færre leverandører, og over hele linjen er slike endringer nå typiske, og trenden vil uten tvil fortsette.

Denne artikkelen konsentrerer seg om den beste pokersoftware for Windows og Mac som definitivt vil hjelpe casual spillere, profesjonelle eller de som bare vil forbedre seg.

Hvorfor skal du bruke pokerverktøy?

Selvfølgelig trenger du ikke å stikke av og få alle programmene som er oppført her. Avhengig av hvilken type spill du spiller, dine mål angående online poker, hvor mye tid du setter av til spillet og så videre, kan det godt være lite å rettferdiggjøre å bruke tid og penger på noe som til syvende og sist ikke kan gjøre for stor forskjell for enten din glede eller resultatene dine. Videre hjelper det å ha et visst nivå av pokeropplevelse eller læring for å få mest mulig ut av denne typen programvare. Når det er sagt, selv om du bare nylig har begynt på pokersøket ditt, bør følgende likevel gjøre interessant lesing, da det gir et innblikk i hvilke elementer i spillet som anses som tilstrekkelig viktige til å lage programvareverktøy for.

Faktum er imidlertid at med mindre du spiller online poker bare for moro skyld, kan slike pokerverktøy være veldig nyttige for å bidra til din forståelse og påfølgende forbedring. Når det gjelder de matematiske og strategiske aspektene ved spillet, å finne og deretter stryke ut feil (lekkasjer), er disse hjelpemidlene spesielt nyttige.

Pokerverktøy er ikke alle satt opp og presenteres på samme måte, og noen vil du like bedre og finne lettere å bruke enn andre. Videre kan de være ganske kompliserte. Av denne grunn anbefaler vi at du benytter deg av prøveversjoner for å finne veien rundt noe før du forplikter deg eller kjøper.

Uansett hvilket pokerverktøy du velger, vil det forbedre din forståelse av spillet og til slutt gjøre deg til en bedre spiller!

Den beste pokerprogramvaren i 2020

Poker-programvareleverandører er forskjellige i måten de produserer og tilbyr sine kreasjoner på, og noen inviterer potensielle kunder til å prøve en testversjon før de kjøper. Dette anbefales på det sterkeste når en slik mulighet tilbys uten forpliktelser, slik at du kan teste det hele uten stress og se om du føler deg komfortabel med å bruke den før du bestemmer deg for om du vil tegne et abonnement eller kjøpe en lisens.

Holdem Manager

Holdem Manager er en av veteranene i pokersoftware-sektoren, og er tilgjengelig for både Texas Hold’em og Omaha-versjoner. Holdem Manager 2 tilbyr spillanalyse, sanntidsstatistikk, støtte for flere bord, notater, spilleranalyse, rapporter og poster og mye mer.

Det er forskjellige prismodeller, avhengig av grensen du spiller, og en velkommen gratis prøveperiode.

Sammendrag

 • Pris: opptil $ 159
 • Bare tilgjengelig for Windows
 • Omaha-versjon
 • 30 dagers gratis prøveperiode

Poker Tracker

Poker Tracker er egentlig det samme pokerverktøyet som Holdem Manager, med noen få forskjeller i statistikk, grafikk og forskjellige ekstra verktøy. En stor fordel med Poker Tracker er at, i tillegg til Windows-versjonen, er det også en for Mac.

Også her er det en testversjon.

Sammendrag

 • Pris: opptil $ 159
 • Windows og Mac versjon tilgjengelig
 • Omaha-versjon
 • Gratis prøveperiode

PokerSnowie

PokerSnowie er et pokerverktøy som passer både for kontantspill og turneringsspillere. Forbedre ditt eget spill med nyttige tips om hvordan du kan reagere i visse situasjoner, utføre analyse av håndrekkevidde, simulere situasjoner og så videre.

Sammendrag

 • $ 99 – $ 229 per år
 • Windows-versjon
 • Mobilversjon
 • 10-dagers prøveversjon

Flopzilla

Som det (strålende) navnet antyder, dreier denne programvaren seg om å hjelpe spillere med deres pre- og post-flop-spill. Håndområder og deres implikasjoner, sammenligne scenarier, undersøke sannsynligheter … dette er et utrolig nyttig pokerverktøy som vil forbedre din forståelse av Flop-relatert spill. Merk at den gratis HoldEq-aksjekalkulatoren kommer med Flopzilla!

Sammendrag

 • Pris: $ 25
 • Windows-versjon
 • Prøveversjon

ICMIZER

Ledetråden er i navnet. Faktisk, hvis du spiller Sit & Go og Multi-table turneringer og ikke vet hva det handler om å se navnet, trenger du sannsynligvis det mer enn de som gjør det! Denne pokersoftwaren bruker beregningene ICM (Independent Chip Model) og FGS (Future Game Simulations) for å hjelpe deg med all-in / fold-relaterte situasjoner i turneringer. Dette er spesielt viktig på sene stadier, når slike beslutninger kan være kritiske. En ‘coach’ og et replayer er gitt for å analysere hender.

Kort sammendrag

 • Pris: $ 14,99 eller $ 29,99 per måned
 • Windows- og Mac-versjon
 • Prøveversjon

Power Equilab

Power Equilab er en aksjekalkulator som fokuserer på hender og områder og deres sannsynlighet. Å kunne simulere og analysere alle mulige scenarier vil gjøre det mulig for deg å få en dyp forståelse av dette viktige aspektet av spillet.

Sammendrag

 • Pris: $ 41 per år
 • Windows
 • Gratis versjon tilgjengelig (ikke alle funksjoner inkludert)

Sharkscope

Sharkscope er et veldig nyttig verktøy for turneringsspillere. Du kan sjekke hver av dine medspillere ved bordet for å se hvor mye fortjeneste / tap noen har gjort i løpet av sin online turneringskarriere – veldig nyttig for å veie opp motstandere og for å se hvem som er en hai og hvem som kan være en fisk!

Sharkscope gir også sin egen HUD, i tillegg til noen få andre funksjoner.

Sammendrag

 • Priser fra $ 6 opp til $ 99 for et månedlig abonnement
 • 5 gratis søk per dag
 • Alle turneringsresultater fra alle online pokerleverandører over hele verden