Rush & Cash, Fast Fold-varianten på GGNetwork

Når GG-nettverket hoppet på banen ved å introdusere sin egen Fast Fold-variant, nemlig Rush & Cash, ville det ikke være en overraskelse å finne dem som hadde stor trafikk for dette veldig populære formatet. La oss ta en titt på hva Rush & Cash er, og hvordan det fungerer.

Spillformatet i seg selv er ikke noe uvanlig, det er ganske enkelt det vanlige No Limit Texas Holdem-kontantspillet. Det som er annerledes – og det er en ganske avgjørende forskjell – er at du ikke sitter ved et bord med de samme motstanderne hele tiden. I stedet, så snart du bretter en hånd, blir du i det vesentlige sendt gjennom eteren til et helt nytt bord, med en helt ny hånd, og du blir kastet rett tilbake i handlingen. Det er ikke nødvendig å henge rundt, vri tommelen mens du venter på at neste hånd skal starte. Det er bokstavelig talt aldri et kjedelig øyeblikk …

Viktig: Ta kontakt med oss hvis du vil avtale en eksklusiv VIP-avtale på en av våre GG-partnersider – øke gevinsten din mens du spiller Rush & Cash. Merk at dette kommer i tillegg til den vanlige Fish Buffet rakeback-avtalen og de daglige rake-løpene. Du vil ikke finne et bedre tilbud for ekstra penger / rakeback!

Hvis du er interessert i en eksklusiv Rush & Cash Rakeback-avtale, ikke nøl med å kontakte oss.

Godt å vite: For Natural8 kan vi merke om eksisterende kontoer hvis du har vært inaktiv i minst tre måneder.

Ggpoker Logo White Text 2

600$ Bonus/6k Freerolls+50k Race

Bonus
7/10
Software
10/10
Turniere
10/10
Cash Games
9/10
Support
8/10
Rakeback
8/10
Gesamt
8.7/10

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Det er 7 forskjellige grenser:

  • Nl2
  • NL5
  • NL20
  • NL50
  • NL100
  • NL200
Stake Table Name SB BB Ante Min Buy-In Max Buy-In Max Players Rake % Rake Cap
Middle $1 $2 $100 $200 6 5% $6
$0.5 $1 $50 $100 6 5% $3
$0.25 $0.50 $25 $50 6 5% $1.5
$0.10 $0.25 $12 $25 6 5% $0.75
Low $0.05 $0.10 $5 $10 6 5% $0.3
$0.02 $0.05 $2.5 $5 6 5% $0.15
$0.01 $0.02 $1 $2 6 5% $0.06

Rush & Cash: Rakeback

Alle spillerne deltar i Fish Buffet-programmet, som tilbyr opptil 60% Cashback på toppnivå. I tillegg arrangerer GG daglige rake løp til en verdi av $ 33k, noe som gir kverner fantastisk verdi.

I mellomtiden er det Cash Drops som tilfeldig legges til potten, og disse kan variere fra 10BB til en massiv 600BB. Selvfølgelig er det flott å ha disse kontantdråpene hengende, men det må bemerkes at de ikke har noe å gjøre med å generere rake, eller med rakeback. For å dekke kostnadene for Cash Drops trekker nettverket automatisk 1 Big Blind hvis potten er høyere enn 30BB.

Nye spillere har også en velkomstbonus som avhengig av hud kan være opptil $ 1000.

Som du ser, kan du tjene mye rakeback ved å spille Rush & Cash på GGpoker-nettverket. Videre, med de eksklusive YPD-kampanjene og tilbudene du kan dra nytte av ved å registrere deg via YourPokerDream, er det enda mer saftige penger å få – til og med 100% er mulig!

Hvordan fungerer Cash Drops?

La oss først gå tilbake til kontantdråper av Rush & Cash-varianten. For mindre kontantfall faller beløpet direkte til potten, og vinneren av potten mottar ekstra penger. Alle de andre spillerne ved bordet mottar ingenting, så dette ekstra insentivet kan endre borddynamikken og dermed be om mer handling. For større kontantfall faller beløpet seg på alle spillere. Det er også hender som distribueres uten noen kontantdråper.

Kontantfallssannsynlighet

Drop Amount (Blinds) Drops To Drop Rate
600 Player Stacks 1 / 100,000
20 Pot 111 / 100,000
15 Pot 385 / 100,000
10 Pot 1,900 / 100,000

Kan det være lønnsomt å spille Rush & Cash?

Det kan være veldig lønnsomt å spille Rush & Cash, men du må være klar for et høyt (er) variansnivå som ligner på Spin & Go-turneringer, og forsiktig bankrollehåndtering er viktig. I tillegg må du forberede deg på å være en del av et potensielt sprøtt spill – dette er definitivt et format som krever et jernkledd tankesett.

Vi bør nevne at Rush & Cash er en PVI-påvirket variant, som nesten alle i GGnetwork. Imidlertid, med soft player pool, sammen med de daglige rakeløpene, det generelle rakeback-programmet fra GG og de eksklusive YourPokerDream VIP-tilbudene, er det mer enn nok grunn til å tro at å spille Rush & Cash kan være veldig lønnsomt.