YourPokerDream forklarer alt om PVI og dets betydning

Alle som spiller på GGPoker Network vil ha hørt ordet PVI. Dessverre finner du ingen forklaring der, så mange spillere vil ikke være kjent med hva det er. Det er godt å være ordentlig informert om hvordan ting beregnes i forhold til rakeback-tilbudene vi tilbyr, så her er YPDs grundige forklaring på PVI.

Det er viktig å vite at alle som spiller på GG Network, uansett pokerhud, får en PVI eller Player Value Index. Teoretisk kan dette variere mellom 0 og 2. For en rekreasjons online pokerspiller som nyter en og annen økt, og som ennå ikke er en vinnende spiller, bør PVI ha en tendens til 2, mens for vinnende spillere bør den være under 1.

Det er interessant at PVI ikke finnes i alle varianter på GGNetwork. Ingen PVI brukes for øyeblikket til turneringer eller all-in eller fold-varianten (per 02.06.2020). Det er mulig at dette vil endre seg for disse og andre varianter i fremtiden.

Hvordan brukes PVI?

PVI brukes på standard Texas Hold’em kontantspillbord og Short-deck Hold’em, samt på Pot Limit Omaha (PLO) og Rush & Cash-bord (Fast-Fold Poker). Imidlertid er det bare GG-nettverket som vet spesifikt hvordan ting beregnes, og det er ingen presis informasjon.

Vi vet at en spillers PVI kan endres etter hver økt, og at Hold’em og Omaha-spill er delt inn i 4 Blind-grupper (VIP / High / Medium / Low), hvor hver spiller mottar sin egen PVI for hver Blind-gruppe. Når en økt avsluttes, oppdateres PVI for den blinde gruppen som økten tilhører. Det betyr at PVI kan endres hver dag, og til og med hver økt!

Ingen vet hvor mye rake nettverket verdsetter for en spiller – ikke engang selve pokerrommet. Så det ville være fullt mulig for en spiller å bli sett å generere $ 1 000 rake når det faktisk er $ 1,3 000 på grunn av PVI, eller i et negativt tilfelle bare $ 600, for eksempel.

Faktorer som sannsynligvis vil påvirke spillerens PVI er:

  • Spilleatferd / antall bord
  • Spillatferd
  • Innskudd og uttak
  • Hvem pengene kommer fra (vanlige eller uformelle spillere)

Lignende modeller finnes også i andre nettverk – som iPoker – men med et annet navn.

PVI til en spiller påvirker også hvor raskt de samler poeng til fiskebuffeen. Hvis en spillers PVI er veldig lav, vil dette redusere prosessen.

Er PVI på GG Poker Network rettferdig?

Det er ikke bra at ikke alle rakes telles for en spiller som konsekvent vinner fordi det påvirker et pokerrom, spilleren og også et tilknyttet selskap. Derfor foretrekker vi at det ikke er noen PVI.

På den annen side er spillerbassenget på GG-nettverket veldig mykt. Det er mange svakere spillere og nybegynnere – selv ved høyere grenser. Det er også mange månedlige kampanjer verdt flere hundre tusen dollar, og disse må finansieres på en eller annen måte.

Likevel er problemet ikke selve PVI, snarere mangelen på åpenhet i hvordan den beregnes. Vi vil ikke bedømme om PVI er rettferdig. Det er absolutt argumenter mot PVI, men på den annen side er det begrunnelser. Videre er mangelen på åpenhet et generelt problem i vår bransje, og definitivt ikke et enkelt tilfelle.

Til syvende og sist er det bare to alternativer: du aksepterer det som det er og nyter de mange fordelene som GG-nettverket utvilsomt har med seg, eller du spiller med en annen leverandør.

Ingen konto i GG-nettverket ennå?

Velg et av våre to GG-partnernettsteder og dra nytte av våre eksklusive kampanjer og VIP-tilbud for å tjene ekstra penger / rakeback. Bli med i GGNetwork-verdenen, enten det er via PC, bærbar PC, Mac eller smarttelefon.

Vår anbefaling: Definitivt GGPoker! Vi har tilgjengelig en veldig eksklusiv VIP-avtale med GG VIP Rake Chase så vel som spesielle turneringer – bare for YourPokerDream-spillere.

N.B. Gamle, inaktive kontoer kan sendes til oss slik at du kan nyte våre eksklusive tilbud / kampanjer

For spillere fra Storbritannia er bare GGPoker tilgjengelig

Ggpoker Logo Kasten

600$ Bonus/YPD 70k Rake Race

Natural8 Logo

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Leave A Comment