Å bruke en agent til å håndtere alle transaksjoner er en flott ting, men det innebærer også risiko

I denne artikkelen vil vi se nærmere på emnet “Innskudd / uttak via en agent”. I seg selv faktisk en flott ting, fordi det gir spilleren muligheten til å bruke visse betalingsmåter som ikke tilbys i et spesielt pokerrom i hans land. Så du kan ta avstikkeren via en agent.

Innskudd og uttak via en agent er spesielt populære i GGNetwork. Før vi kommer inn på fordeler og ulemper, bør vi først kort forklare hvordan det hele fungerer.

En agent fungerer bare som en mellomledd og mellomstasjon og sender penger fra A til B. Spilleren sender et visst beløp til agenten via Neteller / Skrill / ecoPayz / Bitcoin, og agenten krediterer beløpet til spillerens konto. Det samme skjer med et uttak. Beløpet blir sendt tilbake til agenten (vanligvis via P2P), og agenten betaler deretter ut til spilleren. Egentlig er det hele veldig enkelt!

Fordeler og ulemper

Hvis alt går bra, er det mange fordeler for spilleren som benytter seg av denne tjenesten. For det første mottar han utbetalingene mye raskere enn om han behandler det direkte gjennom pokerrommet. Ofte kan spilleren spare irriterende konverteringsgebyrer på denne måten. Spillere fra Europa har ofte € som valuta hos en av leverandørene av e-lommeboken. Hvis et pokerrom bare tilbyr USD som valuta, må du betale valutakostnader for hver transaksjon.

Den største fordelen er selvfølgelig at en agent vanligvis har flere betalingsalternativer tilgjengelig, som pokerrommet ikke kan tilby spilleren direkte i kassen. Det er ikke uvanlig at spesielt Neteller / Skrill ikke er tilgjengelig som betalingsalternativ på grunn av forskjellige lover i visse land, og en agent her er den perfekte måten å løse dette problemet på.

Selv om det er mange fordeler, er det selvfølgelig en annen side. Det er ikke uvanlig at muligheten til å behandle transaksjoner via en agent brukes av forskjellige mennesker til å opprette flere kontoer for å omgå forbud eller for å få tilgang fra et land som spilleren faktisk ikke har lov til å spille fra.

Et mye større problem er sikkerheten til spilleren. Alle må være klar over at dette er et forretningsforhold basert på tillit. Så du bør tenke på det på forhånd når du sender pengene dine. Det er ikke uvanlig at spillere rapporterer at det var problemer med behandlingen via en agent, og at noen allerede har blitt lurt av pengene sine. Hvis noen tilbyr deg noe slikt i et forum eller en annen plattform, bør du absolutt være forsiktig. Pokerrommene er ikke ansvarlige i et slikt tilfelle, og risikoen ligger på skuldrene.

Vil YourPokerDream være tilgjengelig som agent?

På noen pokerrom tilbyr vi også tjenesten for å hjelpe spillerne våre. Du kan få mer informasjon fra vårt supportteam.