Siste oppdatering

1. Bruk av våre tjenester

1.1. For å registrere seg på plattformen, må brukeren være minst 18 år gammel.
1.2. Det er brukerens ansvar å sørge for at lovene i landet der brukeroppholdet eller stedet tillater brukeren å registrere seg på plattformen.
1.3 Ved å registrere seg på plattformen garanterer og representerer brukeren at de ikke er bosatt i eller lokalisert i Tyrkia.
1.4. Med brukerens vellykkede og gyldige registrering på plattformen, er brukeren autorisert til å bruke alle tilbud og tjenester på plattformen gratis.
1.5. Brukeren erkjenner at Yourpokerdream.com tillater hver bruker bare en konto, og brukere som finner ut å bryte denne regelen, kan fjernes fra plattformen.
1.6. YourPokerDream kan, etter eget skjønn og uten å måtte gi noen begrunnelse, nekte å åpne en konto.
1.7. Eksisterende kontoer kan spesielt lukkes hvis vi mistenker at du driver med forbudte eller skadelige fremgangsmåter, for eksempel, men ikke begrenset til, samarbeid, juks, svindel, kriminell aktivitet.

2. Personvernregler

2.1. Yourpokerdream.com lagrer IP-adresser fra alle pålogginger for å beskytte mot svindel.
2.2. All personlig informasjon, inkludert kallenavn på pokerrommene, lagres kun for intern bruk og håndteres strengt konfidensielt.

3. Logg inn detaljer for å bruke vår hjemmeside og tjenester

Under registreringsprosessen må hver bruker velge et individuelt brukernavn og passord, som kan brukes til å logge inn på plattformen vår. Brukeren kan ikke avsløre dette passordet til noen tredjepart og må holde det trygt for å forhindre misbruk.

Yourpokerdream.com opprettholder retten til å endre eller å be om å endre brukernavn / passord i tilfelle det er brudd på en lov, våre retningslinjer eller i noe tilfelle av svindel eller bedrag.

4. Ansvar for Yourpokerdream.com

4.1. Ansvaret til Yourpokerream.com for skader forårsaket av bruken av plattformens tjenester og tilbud (f.eks. Ved nedlasting, installasjon og bruk av programvare og datafiler) er begrenset til forsett eller grov uaktsomhet. Det er brukerens ansvar å uavhengig sjekke data for virus og annen feil.

4.2. Yourpokerdream.com er bare en agent og har ikke noe ansvar for problemer som oppstår på våre partnerpokerom (f.eks. Problemer med kontoer, utbetalinger eller gevinster hos en partner). Alle pokerromtransaksjoner foregår på pokerrommet. Yourpokerdream.com kan gi assistanse til brukere som har problemer med et partnerpoktrom, men er ikke ansvarlig for skader som følge av bruk av en av våre partners plattform.

4.3. Vårt bonussystem er basert på aksjebeholdning med våre partnere. Skulle Yourpokerdream.com ikke motta provisjon fra et pokerrom, er Yourpokerdream.com ikke ansvarlig for å utbetale bonuser fra løpekampanjer og andre Yourpokerdream.com-kampanjer til brukere som spiller på dette pokerrommet.

5. Opphavsrett

Alle artikler, tekster og bilder tilhører Yourpokerdream.com og er opphavsrettslig beskyttet av Yourpokerdream.com. Brukere har lov til å bruke plattforminnholdet kun til personlig bruk.

6. Kampanjer

6.1. Yourpokerdream.com forbeholder seg retten til å kansellere eller endre alle kunngjorte kampanjer eller løp uten å gi en grunn.

6.2 Vi forbeholder oss retten til å ekskludere medlemmer fra å bruke tjenestene våre og til å sperre spillernes konto dersom det er legitime grunner (svindel, dupliserte applikasjoner osv.). Vi forbeholder oss retten til å blokkere spillere for brudd på våre Vilkår og betingelser og for brudd på et Partner Poker Roms vilkår og betingelser. I disse tilfellene har YourPokerDream rett til å holde tilbake bonuser fra rake løp / kampanjer og sperre kontoen.

6.3. På hvert Leaderboard kan brukernavnet som er valgt av brukeren vises. Kallenavn og passord til pokerrommet er strengt konfidensielle og vil ikke bli offentliggjort. I tilfelle at en spiller ikke manuelt kobler sitt Partner Poker Room-brukernavn til sin YourPokerDream-brukerkonto, kan systemet vårt automatisk trekke brukernavnet fra pokerrommet og vise det på topplistene våre.

6.4. Å koble til et av våre Poker Poker-rom er en forutsetning for å delta i våre løp og kampanjer. Brukernavnet ditt blir automatisk sporet så snart du klikker på den aktuelle banneren / påmeldingsknappen til et rom på vår hjemmeside, og oppgir den tilhørende bonuskoden når du registrerer deg. For å bekrefte sporing må brukernavnet sendes til Yourpokerdream.com etter registrering. Når sporingen er bekreftet av Yourpokerdream.com, kan en spiller delta i løpene og kampanjene våre.

6.5. Yourpokerdream.com mottar informasjon om de genererte rake- / turneringsavgiftene til alle spillere direkte fra pokerrommene. Alle rake løp er 1: 1, oppdatert i henhold til informasjonen som er sendt til oss. Det kan være forsinkelser i dataoverføringen. Dette betyr at rake / turneringsavgiftene som genereres blir importert inn i systemet noen dager senere, og Yourpokerdream-poengene og topplistene vil ikke bli oppdatert umiddelbart. Hvis det er langsiktige tekniske problemer med overføring av data, forbeholder Yourpokerdream.com seg retten til å ekskludere alle spillere fra et pokerrom fra en pågående kampanje og distribuere bonuser til disse spillerne bare etter eget skjønn.

6.6. Alle pengepremier opptjent på et av topplistene våre kan ikke overstige 20% av de genererte rake- / turneringsavgiftene. For eksempel kan noen som genererer $ 100 for rake / turneringsavgift, ikke tjene en pengepremie som er større enn $ 20. Hvis en spiller godtar et personlig VIP-tilbud med oss ​​og mottar en fast prosentandel av rakeback hver måned, vil den spilleren bli ekskludert fra rake-løpene våre og ikke motta noen ekstra pengepremie.

6.7. Hvis en spiller avtaler en VIP-avtale med oss, blir han automatisk ekskludert for alle våre normale kampanjer / løp.

6.8. Bare spillere med en merket pokerkonto på et av våre partnerrom kan delta i våre eksklusive kampanjer / turneringer. En merket konto betyr at en pokerkonto ble opprettet via sporingslenker / påmeldingslenker på YourPokerDream-nettstedet, brukernavnet på det tilsvarende pokerrommet er lagt til brukerne YourPokerDream-kontoen, og YPD har sjekket og verifisert kontoen. Så snart registreringen er bekreftet fra et pokerrom, får spilleren tilgang til alle kampanjer.

6.9 Alle bonus- og rakeback-utbetalinger fra våre kampanjer blir betalt direkte pokerromsspillerkontoen. Hvis et pokerrom ikke tillater slike overføringer, vil betalingene bli sendt av Neteller, EcoPayz eller hvis brukeren også ønsker det av BTC. Hver bruker må forsikre seg om at han inkluderer relevante data til sin ypd-brukerregning, for å sikre at alle bonuser blir betalt i tide.

6.10. Alle beslutninger tatt av YourPokerDream er endelige.

Info: En registrert bruker deltar automatisk i nyhetsbrevssystemet. Brukeren kan når som helst avmelde seg fra dette nyhetsbrevet ved å sende en e-post til info@yourpokerdream.com