Daglige $ 15 000 Rush & Cash Races og mange flere endringer

Fast Fold Poker-varianten i GGPoker-nettverket “Rush & Cash” gjennomgår noen store endringer. GG er alltid nøye med å gjøre forbedringer for å gjøre det enda mer interessant for alle spillere. Så nå også denne gangen, og vi vil kort presentere deg for noen av disse endringene i denne artikkelen.

En veldig fornuftig endring som mange spillere har ventet på er to nye grenser. Fra nå av vil det også være $ 0,5 / $ 1 & $ 0,02 / $ 0,05. At det bare var fire grenser hele tiden og at hoppet fra NL50 til NL200 spesielt var veldig stort, gjør det desto mer gledelig at GG endelig har bestemt seg for å introdusere NL100 også.

Raken endres også fra 6,25% til 5% med CAP 3BB.

Det vil også være noen endringer i kontantfallene, som vises ved Rush & Cash-bordene gjennom et tilfeldig system. 1BB per 30BB pottbeløp brukes til å finansiere cash drop pool. I det siste ble kontantfallspuljen finansiert fra raken som ble generert. Fra nå av vil flere rake per spiller telles fordi kontantfallsfrekvensen og beregningen er justert.

Alle spillere kan nå velge antall bord de vil spille når de åpner det første bordet.

Så hvis du leter etter maksimal handling, bør du prøve Rush & Cash-tabellene i GG Network. Vi har selvfølgelig veldig eksklusive rakeback-tilbud for deg på våre 3 GG-partnersider for å øke fortjenesten. Ikke tenk to ganger lenger og gå til de virtuelle bordene og mål deg selv med spillere fra hele verden.

YPD-anbefaling: Vi anbefaler vår partner BestPoker, fordi vi har en veldig spesiell VIP Rakeback Deals for Rush & Cash-spillere. Men selvfølgelig er tilbudene våre på GGPoker eller Natural8 også imponerende.

Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Vilkår for markedsføring:

 • Spillere må være over 18 år for å delta i denne kampanjen.
 • Denne kampanjen går fra 30. mars, 00:00 til 30. april, 23:59 (UTC + 0).
 • Hver daglige toppliste kjører hver dag, 00:00 ~ 23:59 (UTC + 0).
 • Poeng kan bare opptjenes ved Rush & Cash-bord.
 • Poeng genereres basert på poeng oppnådd gjennom knappeklikk.
 • Poeng vil bare bli samlet over innsatsen og persiennene som er omtalt på kampanjelederlistene.
 • Det blir ingen bånd i topplistene. Avgjørende faktor for uavgjort vil være tid (hvem som oppnår poengene først).
 • Priser vil bli delt ut første arbeidsdag etter slutten av forrige toppliste.
 • GGNetwork forbeholder seg retten til å endre eller innstille kampanjen når som helst.
 • Hvis noen spillere faller under mistanke om uredelig aktivitet, har GGNetwork rett til å undersøke og fjerne spillerne når det er bekreftet.
 • Kampanjevilkårene er underlagt vilkårene for nettstedet, som du finner her.
 • GGNetwork forbeholder seg retten til å endre eller innstille kampanjen når som helst. GGNetwork standardregler gjelder.