GGPoker-nettverket har også lagt de etterlengtede Spin & Go / Jackpot-turneringene til porteføljen

Per i dag er det mye action på Spin & Gold SNG-bordene i GG-nettverket. Mange har ventet på det og nå er tiden inne. GG-nettverket har vokst raskt og er nå det klare nummeret 2 bak PokerStars når det gjelder antall pengespillspillere. Siden 28.02.2020 har den populære Spin & Go SNG prøvd å jakte på spillere og tømme ut frykten for konkurransen.

Helt i begynnelsen er det et fyrverkeri som i tillegg til det normale fiskebuffet rakeback-programmet, som på høyeste nivå gir et gjennomsnitt på 50% rakeback, gir alle spillere en spesiell ekstra kampanje der du kan oppfylle forskjellige kampanjer, som deretter få opptil 60% ekstra rakeback igjen. For ikke å glemme at YourPokerDream også betaler mye ekstra gjennom veldig spesielle rakeback-avtaler for Spin & Gold-spillere.

Mer enn 100% rakeback er mulig med de nye Spin & Gold SNG-ene

Ved første øyekast høres det ut for godt til å være sant, men det er akkurat slik det er. Spesielle oppdrag som gir spillere opp til 60% ekstra rakeback utgjør forskjellen. Selv uten oppdragene, ville vår eksklusive avtale lett inneholde 65-75% rakeback, men denne fantastiske nettverkspromoteringen er kirsebæret på kaken.

Selvfølgelig kan man stille spørsmålet om hvordan noen kan tjene noe hvis spillerne får mer rake tilbake enn det som ble betalt. Det er klart at dette ikke kan fungere i det lange løp, du trenger ikke å være et matematisk geni for å gjenkjenne dette. Derfor kan det ikke antas at denne ekstra kampanjen vil vare i lang tid. Vi anslår at dette vil vare i maksimalt 2-3 måneder. Trikset bak er at pengene til denne kampanjen kommer fra et spesielt annonseringsbudsjett. Mye av det kommer fra PVI rake-modellen, for å være ærlig, hvilken spiller som påvirker de normale kontantspillbordene. For øvrig brukes ikke PVI til Spin & Gold SNG-ene og 100% av raken som genereres blir også evaluert!

Få en av våre eksklusive flat rakeback-tilbud, som er spesialtilpasset Spin & Go-spillere. Våre tilbud er definitivt de høyeste i hele GG-nettverket!

Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Forventningene er høye, formatet trenger en viss forbedring

Spinnene i GG-nettverket skal bli en integrert del og tiltrekke seg mange spillere fra hele verden. Som alltid skiller GG seg litt ut fra de andre leverandørene, men ikke med alt. Vi har analysert visse punkter litt nærmere og sammenlignet dem med konkurransen.

Kjøp ins: GG har absolutt ikke gjort seg en fordel her. $ 1, $ 5, $ 20 og $ 50 blir tilbudt som buy-in, og spesielt er hoppet fra $ 5 til $ 20 for høyt for noen spillere. Spørsmålet oppstår hvorfor det ikke klarte å sette inn en innkjøp på $ 10. Noe lignende kan også observeres på Rush & cash hvor det også er et hopp fra Nl50 direkte til Nl200. Det gjenstår å se om dette vil være tilfelle, eller om du kan bestemme deg for å legge til et nytt buy-in.

Rake: For rake er 7% innenfor det normale området. På $ 1-5-innkjøpene er dette veldig bra, men fra $ 20 ville det vært 6%. Det høye rakebacket gjør selvfølgelig opp for det.

Rakeback: Spesielt i begynnelsen med denne ekstra hammerpromoveringen er det selvfølgelig uslåelig. Takket være våre VIP-rakeback-tilbud og -oppdrag, er 100-120% rakeback ganske enkelt. Du finner det ikke noe sted!

Chipstacks og blindnivå: Også her var 2x multiplikatoren definitivt ikke en fordel. Blinde nivåer på 1 minutt hver og 10BB som en stabel i begynnelsen? Du bør innstille det med en gang fordi en 2x multiplikator nesten er som en flip-turnering.

Tilleggsfunksjoner: Som alltid har GG lagt til litt gimmickry, for eksempel forsikring mot 2x multiplikatorer. Vi lar det ligge i rommet for å se om det er fornuftig. Det er bare gimmick for enhver gambler.

Sannsynlighetsmultiplikatorer: Her har du faktisk overtatt det samme som med Stars og PartyPoker, som er bra.

Spillerfeltet består av gjengangere og fisk

At mange stamgjester befinner seg ved Spins-bordene, er egentlig ikke en stor overraskelse og var å forvente. Selvfølgelig er det mye for tidlig å gjennomføre en detaljert evaluering, men du kan anta at spillerfeltet vil være betydelig svakere de neste månedene enn for eksempel hos PartyPoker. Spesielt fisken fra Asia, som finnes i store antall i GG-nettverket, vil gjøre sitt for å gjøre spillerpuljen veldig myk.