GG Network introduserer nå stille og hemmelig PVI til populære spinn- og gull- / jackpot-turneringer

PVI nå på Spin & Gold SNG-turneringene på GGPoker Network er den dårlige nyheten vi tilfeldigvis fikk i dag. Vi skulle gjerne mottatt en melding fra GG på forhånd slik at denne informasjonen også kan videreføres til spillere, dessverre var det ikke tilfelle.

Med den siste store programvareoppdateringen (27. april 2020) fra GG-nettverket, ble PVI også omtalt i Spin & Gold-turneringer. For oss, så vel som for GG-nettverksskinn og spillere, er dette alt annet enn gode nyheter.

El problema habitual con modelos como PVI es simplemente que no es transparente y que la sala de póker y sus afiliados no tienen control sobre él y están gravemente en desventaja. Sin embargo, hemos planteado este problema muchas veces e incluso si lo abordamos 100 veces, no cambiará. Hay diferentes opiniones y perspectivas sobre el tema, pero de todos modos, es como es y hay que aceptarlo.

En cuanto a la red GG, hay muchas ventajas y argumentos positivos para jugar allí, pero PVI definitivamente no es uno de ellos.

Til tross for PVI, mye rakeback på SNG Spin & Gold

Selvfølgelig fortsetter alle spillerne å delta i det normale Fish Buffet Rakeback-programmet, og i tillegg er det fortsatt de populære Gold Missions, som bringer mye ekstra rakeback igjen. I tillegg, fra 27. april 2020, er det også ukentlige 100k Spin & Gold-løp som tilbyr hver spiller masse ekstra rakeback. 100% + rakeback er fremdeles mulig!

Selvfølgelig er det fortsatt veldig eksklusive VIP rakeback-tilbud fra YourPokerDream.

Har du fortsatt ikke en spillerkonto på GG-nettverket?

Registrer deg med en av våre tre GG-partnere og nyt våre eksklusive kampanjer, private turneringer og de beste rakeback-tilbudene.

Hvis du velger GGPoker, vennligst skriv inn vår GGPoker bonuskode: YPD når du registrerer deg, og du vil automatisk motta vårt VIP rakeback-tilbud

Logo GGPoker
Bono 600$/6k freerolls+70k race
8.8/10
Logo BestPoker
Bono 2.000€/35% Flat Rakeback+ Rake Chase
Logo Natural8
600$ Bonus/50k Rake Race
8.8/10