Turneringsserie som skal løpe 5. april-26. april

GGPoker fra ggpoker network kunngjør i dag den fjerde iterasjonen av sin overskriftsturneringsserie, GGSeries 2020s.

Den kommende GGS består av hundrevis av serienevner og har mer enn $ 50.000.000 i garanterte pengepremier som løper 5. april til 26. april. Innkjøp varierer fra $ 1 til $ 5000, med seriehendelser delt inn i fire forskjellige lag; High Rollers, High, Mid and Low, og sikrer at alle pokerspillere finner arrangementer som passer deres bankroll.

GGSeries 2020 daglige høydepunkter inkluderer:

● GGS: $88 Daily Special – ​$88 buy-in – $80K guaranteed

● GGS: $210 Bounty Special – ​$210 buy-in – $100K guaranteed

● GGS-H: $500 Daily Main – ​$500 buy-in – $100K guaranteed

● GGS-M: $50 Daily Main – ​$50 buy-in – $50K guaranteed

● GGS-L: $5 Daily Main – ​$5 buy-in – $7.5K guaranteed

På søndager i løpet av serien er GGS-arrangementene enda større, med massive sekssifrede garantier for spillere å ta sikte på. Store søndag GGS-turneringer inkluderer GGS: $ 88 Sunday Special med $ 100K garantert og GGS-H: $ 500 Sunday Main med minst $ 200K som skal vinnes.

Satellitter vil løpe gjennom hele serien. I tillegg er GGSeries $ 300K Leaderboard tilbake, med tykke kontantbelønninger for spillerne som viser seg å være de mest konsistente i løpet av GGS.

“Jeg er veldig glad for å avdekke den nyeste GGS, fullpakket full av fantastiske begivenheter og enorme kontantgarantier,” sa Jean-Christophe Antoine, leder for GGPoker. “GGPoker-spillere kan se frem til tre ukers spennende og action; det lover å være noe helt spesielt, og vi kan ikke vente til den første begivenheten starter! ”Nye GGPoker-spillere er kvalifisert til å kreve pokerrommet velkomstbonus og bli automatisk med i GGPoker’s Fish Buffet lojalitetsprogram, og snur for pengepremier hver gang de når et nytt statusnivå.

Har du ingen konto på GGPoker ennå?

Registrer deg på GGPoker via YourPokerDream og nyt vår eksklusive rakeback deal.

Include the Bonus Code: YPD when you register at GGPoker to receive our exclusive vip rakeback deal!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10