Skrill og Neteller oppdaterte bruksbetingelsene og reduserte avgifter fra 8. april 2020

Skrill and Neteller comissions 2020

De to viktigste e-handelsvirksomhetene Skrill og NETELLER forbedrer stadig sine egne tjenester for å øke sikkerheten eller øke attraktiviteten for brukerne. Kunder fra hele verden har stole på disse e-lommebokleverandørene i mange år. Nylig reduserte begge tilbydere gebyrene for interne overføringer for nye brukere. På toppen av dette sammenfiltret Skrill og Neteller selve bekreftelsesprosedyren.

To ganger mindre provisjon for alle nye kunder

I forrige måned bestemte Skrill og NETELLER seg for å øke gebyret for gebyr for interne overføringer for nye kontoer som ikke har gjort noe innskudd ennå. For den første overføringen vil det være beløp på opptil 10%, for den påfølgende – 2,99%, med et minimum av transaksjonsstørrelse på 100 euro eller dollar.

Mest sannsynlig ble denne avgjørelsen tatt som et forsøk på å motstå bruken av visse kontoer for å fungere som mellommenn i pengeoverføringskjeden.

Fra 8. april 2020 vil gebyrene for overføring av Skrill og NETELLER være lik 4,49% for alle transaksjoner uten begrensninger i beløp. Etter det første innskuddet vil det bli redusert til standardavgiften på 1,45%.

Dette er enda lavere enn gebyrnivået som ble introdusert i 2019.

Nye bekreftelsesregler

For nesten et år siden gjorde Skrill og NETELLER-leverandørene noen endringer i bekreftelsesprosedyren for å oppfylle de nye kravene i europeisk lovgivning, nemlig på det siste stadiet – selfie. I år har EU-standardene blitt strengere igjen, noe som for eksempel vil føre til frakobling av Skrill og NETELLER-kort i Russland fra 1. mai 2020, og vilkårene for bestått egenverifisering har endret seg igjen.

Fra nå av kan du ikke lenger laste opp et klart bilde fra din mobiltelefon eller PC på det siste stadiet av kontobekreftelse. Selfies må tas fra webkameraet eller smarttelefonens kamera i livsmodus rett under bekreftelsesprosessen.

Identitets- og adressedokumenter kan sendes for bekreftelse via e-post. Dette trinnet ble ikke påvirket av endringer.

Disse endringene vil bare påvirke nye kunder på disse plattformene. For alle andre brukere vil alt forbli det samme.

Det er åpenbart at slike endringer er forårsaket i forsøket på å redusere feltet for svindel forbundet med overføringer og flerbokføring.

Hvis du spiller online poker, anbefaler vi sterkt at du bruker tjenestene til Skrill og Neteller gjennom nettstedet vårt (selv om du allerede har kontoer i dem). Disse betalingene er det beste verktøyet for pokertransaksjoner.