Ikke alt er slik det ser ut, og pokerselskaper får mange kostnader trukket fra som spillere ikke vet

Livet til et poker-tilknyttet selskap er ikke alltid like lett, og mange spillere har helt gale ideer om hva som skjer i bakgrunnen. Ganske mange tror at et datterselskap fyller lommene og tjener gale penger.

Som alltid behandler vi alle temaene veldig transparent og ønsker å gi samfunnet vårt en nærmere titt på hvilke kostnader som blir trukket fra oss. I tidligere artikler “har vi allerede forklart noen få ting, men i dag handler denne artikkelen igjen om kostnadsfaktoren.

Spillerne tenker veldig enkelt. De tror at hvis spillere genererer 1 k rake per måned at tilknyttet starter den store festen og danser rundt fra lykke.

  • Netrake / Netgaming er avgjørende for tilknyttet selskap

Alle normale tilknyttede selskaper betales av en spillers nettverksstrøm. Nå må vi selvfølgelig først forklare hva dette betyr. For å beregne en netrake til en spiller, tar du brutto rake av en spiller og trekker fra alle kostnader.

Hva trekkes fra?

  • Skatt avhengig av land og leverandør (15-20% av brutto rake)
  • Transaksjonsgebyr for hvert innskudd og uttak av en spiller (2,5-10%)
  • Alt centre rakeback som betales til spilleren av pokerrommet
  • Hver bonus / turneringsbillett som utbetales til spilleren i et opprykk / rake løp