partypoker lanserer quick-fire ‘SPINS Ultra’ spill som tilbyr $ 1M jackpot for $ 5 buy-in

partypoker har lansert ‘SPINS Ultra’ spill som utbetaler en toppremie på $ 1.000.000 fra en $ 5 buy-in.

Turneringene er tilgjengelige på alle stasjonære og mobile plattformer, og representerer en enda raskere versjon av partypokers klassiske ‘SPINS’ og er spesialdesignet for å gi spillere på farten muligheten til å vinne stort for en liten innsats.

SPINS er jackpot-stil trehånds Sit & Go-turneringer med partypoker-multiplikator som tilfeldig bestemmer størrelsen på premiepotten før et kort deles ut. Med SPINS Ultra vil spillerne finne seg i å kjempe om den livsendrende jackpot på $ 1.000.000 hvis den maksimale multiplikatoren utløses.

SPINS Ultra-spill beveger seg gjennom blinde nivåer raskere enn vanlige spill og begynner med korte startstabler for å sikre at spillene akselererer raskt.

Bare forrige måned ble den russiske spilleren “OdwaznyKot” nettstedets siste SPINS-millionær i et $ 250 buy-in-spill for å følge i James “James23C” Carmichael. Engelskmannen gjorde historie i juni 2019 etter å ha banket den første noensinne $ 1.000.000 premien på SPINS-bordene, fra bare en $ 5 buy-in.

SPINS Ultra tilbyr et utvalg av buy-ins for å gi spillere av alle bankroller sjansen til å prøve ut dette spennende, lynraske formatet og forsøke å bli partypokers første ‘SPINS Ultra millionær’.

partypoker administrerende direktør, Tom Waters, sa: “Et stort antall spillere ba oss legge til en raskere versjon av våre eksisterende SPINS-spill, og derfor har vi lansert SPINS Ultra for de spillerne som ønsker å kjempe med en kort bunke på superraskt tid. For øyeblikket er SPINS Ultra tilgjengelig for innkjøp opp til $ 20, men vi ser kanskje ut til å introdusere dem med høyere innsats i fremtiden. ”

Har du ingen konto hos partypoker eller Bwin ennå?

Opprett en konto hos partypoker eller bwin og nyt de eksklusive kampanjene og rakeback-tilbudene fra YourPokerDream. Du finner 24/7 action, og du kan spille mot spillere fra hele verden.

Logo
500$ Bonus/Opptil 65% Rakeback
Logo Bwin
500$ Bonus/Opptil 60% Rakeback