GGPoker planlegger å angripe det europeiske online pokermarkedet og har fått en lisens fra Malta Gambling Authority (MGA)

GGPoker-nettverket er bare i begynnelsen, og den nye lisensen på Malta betyr at ingenting står i veien for å utvide nettverket i forskjellige europeiske markeder. De fleste av skinnene til GG-nettverket er for øyeblikket lisensiert i Curacao (offshore). Bare BestPoker, som vil bytte til iPoker-nettverket i juli, har fremdeles forskjellige lisenser i andre EU-land.

GGPoker har hatt en gyldig spilllisens fra UK Gaming Commission (UKGC) i lang tid.

Den maltesiske online spilllisensen er den desidert mest vanlige for operatører som ønsker å tilby sine tjenester over hele Europa og utover. For GGPoker utvider det den geografiske tilstedeværelsen av nettverket og letter samarbeidet med tredjepartsleverandører som allerede jobber under en maltesisk B2C-lisens.

“Det er en veldig viktig lisens å komme til Europa,” sa Jean-Christophe Antoine, leder for GGPoker-nettverket på Pokerfuse-podcasten.

GG-nettverket har utviklet seg til det største pokernettverket i verden de siste årene; det er den sterkeste tilhengeren av PokerStars og den hotteste konkurrenten for fremtiden. I mange år var fokus utelukkende på det asiatiske pokermarkedet, men i 1-2 år har nettverket blitt mer populært blant spillere i Europa.

GGPoker startet utrolig – siden begynnelsen av 2020 – og antall spillere øker daglig. I tillegg hadde GGPoker-teamet med seg mange spillere som merkeambassadører, inkludert Daniel Negreanu, Fedor Holz, Boris Becker og mange flere. Det nylig lukkede samarbeidet med WSOP vakte naturlig nok mye oppmerksomhet og økte bevissthetsnivået. I mai vert GGPoker WSOP Circuit Online-serien; i juli følger nok en hit, som da er eksklusiv for GGPoker-nettverket for å vinne WSOP 2020 Online og de ettertraktede gyldne WSOP-armbåndene.

GGPoker flytter med tiden, og den ligger litt foran andre pokersider

Årsaken til at nettverket er mer populært i Europa er åpenbar. De har klart å utvikle avansert programvare som skiller seg ut fra konkurransen med noen unike funksjoner. Dette blir spesielt godt mottatt av tilfeldige spillere, og det er også grunnen til at GGPoker er så populær, og i motsetning til mange andre online pokerrom er spillefeltet mykt og hyggelig å spille.

De har klart å finne en sunn midtbane som appellerer til vanlige og tilfeldige spillere. Antall spillere har eksplodert siden begynnelsen av 2020, og du kan finne nok action 24/7 på alle grenser. Som nevnt i begynnelsen er GGPoker fremdeles relativt ukjent i Europa, i det minste for spillere som bare blir med på bordene som en hobby og ikke er veldig kunnskapsrike om hva som skjer. Hvis GGPoker fortsetter med sitt nåværende momentum og overrasker pokerscenen med flere overraskelser og tilbud, vil kurven fortsette å klatre bratt de neste årene.

Har du ingen GGPoker-konto ennå?

Registrer deg nå på GGPoker via YourPokerDream og nyt en velkomstbonus på 100% opp til $ 600, en rekke andre gode kampanjer som vil gi deg ekstra penger / Rakeback. Uansett om du spiller pengespill Texas Holdem, Pot Limit Omaha, Fast-Fold Poker, Spin & Gos eller normale turneringer med høye garanterte premiepenger, er det alt du vil ha som pokerspiller.

Skriv inn vår bonuskode: YPD når du registrerer deg, og du vil automatisk motta vår eksklusive VIP Rakeback-avtale!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10