Partypoker High Roller Club: dobbel vinner på en natt

Michael Addamo

Michael Addamo er en kjent pokerspiller som er oppført i topp 3 mest lønnsomme pokerspillere i Australia. Gjennom sin pokerkarriere har Michael klart å tjene rundt $ 8 000 000 i live pokerturneringer. I mellomtiden mottar han to prestisjetunge WSOPE-armbånd.

Unødvendig å si at den australske spilleren ikke bare er vellykket i live poker-begivenhetene, men også på nettet. Det beviste han i går kveld mens han spilte High Roller Club på PartyPoker.

Dobbelt mester på en eneste kveld

Tradisjonelt holder PartyPoker på søndager turneringer med høye innsatser med dyre innkjøp og de enorme garantiene. Addamo gjorde de siste søndagsturneringene veldig spesielle da han ikke bare deltok i begge søndagsarrangementene, men også greide å vinne dem en etter en.

En av triumfhendelsene til den australske høydrullen ble Main Event til en verdi av $ 25 500. Den fikset 39 påmeldinger, men bare fem spillere entret ITM-sonen.

Michael klarte å overvinne så fremragende pokerfagfolk som Luke og Sam Greenwoods, Adrian Mateos, Daniel Dvoress, Stephen Chidwick og andre. Ingen av disse spillerne med de godt anerkjente navnene nådde premissonen. Som et resultat forlot de ingenting.

De 5 beste heldige finalistene ble lukket av Timothy Adams, som fikk en utbetaling på $ 62 000. Han ble fulgt av Juan Dominguez og Pascal Lefrancois, noe som lot Rok Gostisa og Michael Addamo spille ut heads-up-kampen.

Gostisa kan ikke skryte av store seire i live-turneringer. Gjennom hele karrieren har Rok tjent rundt 200 000 dollar, og søndagens partypoker-arrangement ble hans største og beste gevinst hittil.

Michael Addamo lot faktisk ikke motstanderen overvinne og vant turneringen. Australieren mottok 407 000 dollar for første plass, og 265 000 dollar gikk til løperen.

Main Event High Roller Club-resultater

Main event results

Mens han spilte Main Event, startet en ambisiøs pokerspiller Michael Addamo en ny turnering og kom opp på trumf. På toppen av dette ble garantien for high roller turneringen for $ 10 300, i motsetning til ME, nesten doblet, noe som gjorde det mulig å danne en $ 510 000 premiepott.

Og om igjen i natt ble Addamo den beste blant 51 deltakere. Etter å ha beseiret Sergi Reixach i den endelige heads-up, la Michael ytterligere 204 000 dollar til onlineinntektene sine, mens løperen fikk $ 130 500. Til sammen vant Addamo $ 611 000 på en enkelt kveld som er virkelig imponerende.

Mix-Max High Roller Club-resultater

Mix-Max High Roller Club results

Har du ingen konto hos PartyPoker ennå?

Registrer deg på partypoker akkurat nå via YourPokerDream og nyt våre eksklusive kampanjer, private turneringer, og motta opptil 60% partypoker rakeback hos oss.

Logo

500$ Bonus/Opptil 65% Rakeback