Frakoblingen under WSOP online-arrangementet nr. 10: $ 600 Monster Stack freaks Daniel Negreanu ut

Hver av oss møtte en gang det – var vi involvert i en hånd og holdt på å trykke på Ring eller Heve-knappen og ble koblet fra. vi fortsetter å trykke på musa hvert eneste sekund, men det hjelper ikke. Noen ganger varer det bare et sekund og er heldige nok til å komme tilbake til bordet og fortsette å spille rett fra det stedet alle ble stoppet.

Ganske ofte varer frakoblingen i et pokerspill i flere minutter; noe som betyr at du ikke kan motta en klaff på håndleddet – hånden din blir lagt ned og blir automatisk satt på sitout. Unødvendig å si at alle absolutt har opplevd det, og som Daniel Negreanu har vist live, blir ikke de største stjernene skånet for slike irriterende hendelser.

Som tydelig sett i den følgende videoen, var Negreanu mer enn misfornøyd og lot også sinne bli løst. Se for deg selv:

Hva er årsaken til en frakobling?

Det kan være flere grunner. Noen ganger kan det være din egen internettforbindelse, noe som skjer sjelden, selv om mange tilbydere i utgangspunktet beskylder spilleren for å unngå tilbakebetalinger. Her har streamere en stor fordel, siden de alltid spiller inn øktene sine eller streamer dem live hvis forbindelsen er opprettet og alt kjører normalt, er det ikke lenger noe argument å bli tilbudt som leverandør.

I de fleste tilfeller kan tilkoblingen eller nettverket være nede. Årsakene til dette er overbelastede servere eller muligens til og med målrettede DDos-angrep, som forekommer oftere enn du tror. Naturligvis prøver alle leverandører å beskytte seg mot slike tilkoblingsfall så godt de kan, men ingen leverandør i verden er 100% beskyttet. Til og med PokerStars, PartyPoker eller GGPoker og andre store navn møter frakoblinger hver gang; irriterende som det er, du må leve med det.

Store pokerrom som PartyPoker, for eksempel, har veldig rettferdige retningslinjer når det gjelder kompensasjon for spillere når det er problemer med spillet, og så langt har alle berørte spillere alltid blitt behandlet rettferdig og blitt tilstrekkelig kompensert. Som allerede nevnt er det også mange mindre tilbydere som ikke ser hele saken så tett og i de fleste tilfeller klandrer det for spilleren. Hvis du ikke har noen bevis i form av en video, ser den dårlig ut.

Leave A Comment