Расписание WSOP 2020

Sammenbruddet av serveren gir en pinlig start på de to første WSOP-turneringene på GGPoker

Det er ikke en overraskelse at tusenvis av spillere registrerte seg for årets WSOP på GGPoker. Det er garantert premiepenger, spesielt hvis du vinner et gullarmbånd for en innkjøp på bare $ 100. Men GGPoker klarte ikke å holde serverne i gang på grunn av en alvorlig feil på internett-serveren.

Videre måtte de to første WSOP-arrangementene avlyses, og resten av turneringen ble utsatt til neste søndag. Både åpneren: (Event # 32) og Covid-19-turneringen (Event # 33) ble berørt, noe som samlet inn $ 177,378 for en god sak. GGPoker har nå som mål å doble det beløpet som en liten unnskyldning til spillerne i turneringen. De 3 684 gjenværende spillerne av åpnerarrangementet vil også bli kompensert og vil motta T $ 100 for ulempen. Turneringen vil selvfølgelig fortsette neste søndag fra kl. 20:30. med gjeldende brikkebunker.

I følge GGPoker var den offisielle årsaken til feilen at serveren var overbelastet på grunn av det utrolige høye antallet spillere på WSOP-åpneren og sidearrangementene. GGPoker har forsikret spillere på WSOP at den har doblet serverens kapasitet slik at en slik hendelse ikke skjer igjen.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Det er ikke en overraskelse at tusenvis av spillere registrerte seg for årets WSOP på GGPoker. Det er garantert premiepenger, spesielt hvis du vinner et gullarmbånd for en innkjøp på bare $ 100. Men GGPoker klarte ikke å holde serverne i gang på grunn av en alvorlig feil på internett-serveren.

Videre måtte de to første WSOP-arrangementene avlyses, og resten av turneringen ble utsatt til neste søndag. Både åpneren: (Event # 32) og Covid-19-turneringen (Event # 33) ble berørt, noe som samlet inn $ 177 378 for en god sak. GGPoker har nå som mål å doble det beløpet som en liten unnskyldning til spillerne i turneringen. De 3 684 gjenværende spillerne av åpnerarrangementet vil også bli kompensert og vil motta T $ 100 for ulempen. Turneringen vil selvfølgelig fortsette neste søndag fra kl. 20:30. med gjeldende brikkebunker.

I følge GGPoker var den offisielle årsaken til feilen at serveren var overbelastet på grunn av det utrolige høye antallet spillere på WSOP-åpneren og sidearrangementene. GGPoker har forsikret spillere på WSOP at den har doblet serverens kapasitet slik at en slik hendelse ikke skjer igjen.

GGPoker burde ha gjort mer for å avverge slike problemer

Det er ikke en overraskelse at antall spillere på WSOP 2020 brakk alle rekorder. Men det er mer overraskende at GGPoker ikke sørget for at slike problemer ble unngått på forhånd. Det er allerede normalt at GGPoker alltid har problemer med serveren sin om 2-3 timer på søndager, og disse fører til tilkoblingsbrudd.

Nå som en unik hendelse skjer, burde GGPoker ha gjort mer for å avverge slike forekomster. Derfor kaster det et dårlig lys for GGPoker, og selvfølgelig har det også ekstrem innvirkning på moroa og opplevelsen til spillerne i turneringen. Alt som er igjen er å vente og håpe at dette bare er en glipp og at et problem som dette ikke vil oppstå igjen.