Det er kjent at meningene varierer, men noen pokerspillere fortsetter å overraske med veldig spesifikke synspunkter fordi de er litt for grådige

Vi i YourPokerDream prøver alltid å se ting veldig objektivt, og selv om det også handler om penger for oss, er det viktig å ikke se ting følelsesmessig. Selvfølgelig bør du forvente det samme fra en profesjonell pokerspiller. I de fleste tilfeller mangler det imidlertid en objektiv vurdering hos godt over halvparten av alle profesjonelle spillere.

Hovedproblemet her er ganske enkelt grådigheten for mer og mer profitt, slik at visse ting rett og slett ikke lenger blir sett på objektivt.

Vi ønsker å ta opp noen emner og eksempler mer detaljert i denne artikkelen og vurdere dem objektivt.

180 000 konfiskert og Tobias Duthwilles GGPoker-spillerkonto blokkerte

Hele pokersamfunnet og selvfølgelig har vi rapportert om saken om Tobias Duthweiler og blokkeringen av hans GGPoker-spillerkonto. Helt klart, dette er en veldig irriterende sak for spilleren. Men du bør ta en titt på de klare fakta som snakker et annet språk.

Spilleren ble offisielt blokkert av GG-sikkerhetsteamet i 2016 via Natural8 og fikk informasjonen om at han ikke lenger er ønsket som spiller i hele GG-nettverket, og at hans spillerkonto er blitt sperret. Han har denne e-posten og har også lagt den ut i forumet for 2 + 2. Så langt er alt klart. Enten du liker det eller ikke, må du godta det, siden leverandøren har husretten.

Nå kommer en absolutt høyrulle som kjenner sin vei rundt scenen tilbake til bordene etter 4 år, betaler inn 50 000 dollar og hevder virkelig at han ikke visste at Natural8 ikke er en del av GGPoker-nettverket? Det alene reiser noen spørsmål og er veldig vanskelig å tro. Noe som dette kan forventes fra en nybegynner som absolutt ikke aner, men ikke fra en profesjonell.

Selvfølgelig burde sikkerhetssystemet fungert tidligere, noe som kan ha skjedd hvis det hadde vært den samme e-posten og den samme hjemmeadressen. Du kan krangle om det, og det gikk absolutt suboptimalt, men det endrer ikke noe i seg selv. Det er et faktum at de generelle vilkårene for GG-nettverket tydelig ble brutt og spilleren ble informert om suspensjonen. Bare fordi han ikke forhørte seg ordentlig, og ifølge sin egen uttalelse ikke visste at spilleren også gjelder GGPoker, er definitivt ikke GGs feil.

I tillegg fikk spilleren tilbake innskuddet på 50 000 kroner og gevinstene ble utbetalt til de aktuelle spillerne. Så du må forlate kirken i landsbyen og bare se på de tøffe fakta. GGPoker gikk ikke galt her.

Temaet bumhunting og vilkårene og betingelsene for GGPoker for å sikre et rettferdig spillerfelt

Igjen handler det om GG-nettverket. Det er klare retningslinjer som er offentlig tilgjengelig for hver spiller. Du kan like dem eller ikke, du må holde deg til dem. Nå er det noen spillere som kaller denne regelen for så urettferdig og idiotisk.

Hva skal være urettferdig med det? Er det urettferdig for pokerrommet å ønske at alle spillere skal spille mot hverandre og ikke bare se etter fisk? Er det virkelig urettferdig hvis noen dårlige pokerproffer bare kan betale ut 5-10 000 per måned i stedet for 30 000? Er det virkelig urettferdig å beskytte tilfeldige spillere fra å bli knust etter 1 time?

Venner du må være realistisk og ikke alltid se på deg selv. Selvfølgelig vil du heller tjene 30 000 kroner i måneden enn bare 10 000 kroner. Det hele er vel og bra, men denne bakgrunnen betyr ikke automatisk at leverandøren er så urettferdig og at alt suger. Dere har alle lagt merke til nå at de gyldne dagene er over når penger bare skrives ut slik. Du må komme i virkeligheten.

Hos PokerStars er det ingen rakeback, hos PartyPoker eller wpn-nettverket er spillerfeltet for tøft for deg, hos Unibet og iPoker er det ikke nok trafikk, og hos GGPoker er ingen bumhunting tillatt. Det er alltid noe å klage på, og det vil ALDRI være det perfekte pokerrommet hvor du kan spille 600 millioner bord samtidig, fisken venter bare, helst 100% rakeback og se på en serie mens du spiller og med moren din til å ringe . Pengeskriveren kjører og lommene er fulle!

Selvfølgelig vil vi også foretrekke den hvis denne regelen ikke eksisterte når det gjelder bumhunting, fordi noen av spillerne våre ville gjøre mer action, og vi ville ha høyere fortjener. Men det er slik det er, og du må ærlig si at det er bra for den generelle spilleren og gir mening fra pokerrommet. Et pokerrom eller nettverk er et selskap og må se på det større bildet.

Bare fordi noen av dere tjener noen tusen euro mindre, betyr ikke det at ting er dårlig.

Bruk av HUD og andre verktøy

Emnet for HUD er også noe som mange spillere fortsatt er fullstendig upapologiske til. Men selv her er saken faktisk relativt enkel og forståelig. Det kan ikke være målet for en leverandør å gjøre spillet enda mer kunstig enn det allerede er. Hva får en leverandør hvis de tillater det

 

 

Leave A Comment