Noen pokerspillere overrasker oss fremdeles

Poker har blitt et populært spill over hele verden ikke bare fra spenningen med å vinne penger og spenningen ved å slå en flott flopp, men også spillerne som gir noe av den beste underholdningen gjennom sine personligheter. Online poker er ikke annerledes, og i dag deler vi med deg noen av de mer interessante interaksjonene vi har hatt tidligere.

De aller fleste spillerne på Yourpokerdream er gode, og vi er stolte av å samarbeide med dem i deres online poker-reise, men noen få lar oss riste på hodet i forbauselse.

Vi har nylig hatt en spiller som meldte seg hos oss og kontaktet supporten vår. I følge ham var han en Pot-Limit Omaha-hai og erobret alle de forskjellige grensene. Av denne grunn insisterte han på å ha den høyest mulige bonusen til ham som normalt er tilgjengelig for vår Diamond-tier.

En rask gjennomgang av spillerens historie viste at han hadde satt inn $ 1500 – litt bekymringsfullt for bankrollhåndtering, da det bare er tre innkjøp for PLO $ 500. En vanlig kvern ville ofte trenge 50 til 100 innkjøp for å spille på dette nivået, men for denne spilleren var tre innkjøp nok. Alarmklokkene ringte – han visste tydeligvis ikke om muligheten for en nedtur. Hvis dette var tilfelle for alle, ville alle spillere være haier, og det ville ikke være noen fisk igjen i spillerpuljen.

Spørsmålet vi stadig vender tilbake til, er hvorfor noen spillere glemmer at varians kan løpe begge veier det andre de blir fanget i en varmeovn og har noen få buy-ins etter bare et par økter?

“De fleste pokerrom er onde, løgnere og juks”

Her på Yourpokerdream jobber vi for å finne de beste rakeback- eller bonusprogrammene som fungerer sammen med pokersidens egne VIP-programmer. Noen ganger kan disse programmene være litt vanskelige å forstå, men du trenger ikke en doktorgrad generelt for å forstå dem. Som et notat, hvis du er medlem av Yourpokerdream, vil supporten vår alltid hjelpe deg med å guide deg gjennom detaljene for å unngå misforståelser – vi er bare en e-post eller Skype-melding unna!

For en stund tilbake var det en spiller som klaget over fiskebuffeten og velkomstbonusen i GG Network. Han rakte seg til oss og hevdet at Fish Buffet, (tidligere) $ 600 velkomstbonus, Rush & Cash-toppliste, samt YourPokerDream-kampanjen bare ga ham 9% rakeback – yup, bare 9%!

Naturligvis støttet vår støtte dette og ga beskjed om at han bare genererte $ 100 rake etter sin Player Value Index – PVI. (PVI unik for GG-nettverket – en god forklaring på det er tilgjengelig her). Han insisterte på at det var $ 500 som betydde at selv om han hadde en super lav PVI, kunne han ha tjent $ 250 i rake. Etter nøye analyse av teamet vårt, fant vi ut at PVI-en hans var rundt 0,5, noe som betyr at han genererte $ 200 i rake. Det er et anstendig beløp for NL $ 5; han var imidlertid overbevist om at han hadde tjent minst $ 500 i rake. For ham var det ikke Yourpokerdream sin skyld, men pokerrommet han spilte løy og lurte oss derfor også, og sendte bare en del av raken. Hva skal vi fortelle ham nå?

Som et notat, hvis det var sant at han betalte $ 500 rake, ville han ha mottatt 12,5% rakeback fra Fish Buffet-programmet på GG Network – uten selv å vurdere alle de andre bonusene som er tilgjengelige gjennom oss. Men vi vil ikke fortelle ham det – noen ganger trenger du bare å vite når du skal brette når den andre spilleren ikke forstår det grunnleggende.

Noen spillere har en utrolig evne til å lage sin egen fiktive historie og tro på den 100% uansett hva de blir fortalt. For dem er de fleste pokerleverandører, nettsteder og tilknyttede selskaper løgnere og svindlere. Vi vet at det ikke stemmer, ettersom Yourpokerdream tar seg tid til nøye veterinær og gjennomgang av alle våre partnere.

“Online poker er rigget – kortene blir ikke delt rettferdig”

Det er virkelig utrolig hvor mange pokerspillere der ute som tror de er akkurat som de profesjonelle pokerspillerne på TV, og at de ville vært vinner i online verden hvis bare spillet ikke ble stablet mot dem.

Hver (legitim) pokerside der ute har i sine vilkår og betingelser forklaringen på hvordan deres tilfeldige tallgenerator fungerer. Vi har alle sett det på TV der den beste hånden ikke holder opp, men for noen spillere kan det ikke være tilfelle på nettet og pokerrommet må klandres. Hvordan kan det være at en spiller taper fire ganger på rad med AK mot AQ – dette skal være over overskriftene til hver større avis!

Bare fordi du kjenner reglene for poker og bestemmer deg for å sette deg ned i en online turnering, betyr ikke det at du er en god pokerspiller. Lady luck spiller en rolle i resultatene dine og strategi og erfaring. For noen spillere er det dessverre pokersidene som også er svindlere. De kan ha spilt en turnering for år siden og overgått hundrevis av spillere for å ta den ned for ikke å innse hvilken innflytelse flaks hadde på seieren. For dem var online poker rettferdig da, men nå er alt manipulert.

Morsomt nok, til tross for alle disse beskyldningene, er disse spillerne tilbake ved bordet dagen etter for å ha en annen.