GGPoker åpner en sprekk for spillere som har blitt utestengt fra GG-nettverket

For noen uker siden slo GGPoker overskriftene etter en krangel med høyt innsats-proff Tobias Duthweiler. Det tyske kontantspillet Reg anklaget GG for å ha stjålet $ 180 000 fra ham, og GGPoker hevdet at de ganske enkelt fulgte selskapets retningslinjer som svar på en spiller som trosset et forbud mot nettverket. Her er artikkelen for å lese igjen: GGPoker konfiskerer 180k og blokkerer Tobias Duthweilers spillerkonto.

Selv om GG faktisk hadde gjort alt riktig og helt utestengt spilleren, forårsaket dette en enorm diskusjon i scenen om gode spillere generelt ikke er ønsket i GG-nettverket. Dette ryktet har eksistert lenge og svekkes ikke, ettersom noen spillere stadig gjenoppliver dette emnet. Klart du følger en streng retningslinje for å holde bordene rettferdige, men det er ingenting der som leverandøren ikke forstår. Vel, regelen om bumhunting kan argumenteres. Så det er forståelig at dette ikke passer til en profesjonell pokerspiller, men regelen i seg selv for hele spillergruppen er helt forståelig.

Vi vil også si igjen at om 2,5 år har ingen av spillerne våre blitt utestengt. Disse inkluderer noen gode vinnerspillere som allerede har betalt ut 100k +.

GGPoker svarer på de negative overskriftene

Riktig eller ikke, overskriftene i samfunnet kan selvfølgelig utsette mange spillere og negativ reklame, selvfølgelig, ingen vil ha dem. Siden GGPoker nok en gang har lagt vekt på at de ikke har noe imot å vinne spillere, vil de vise sin velvilje og gi noen spillere som tidligere har blitt utestengt for bumjakt sjanse til å delta i spill igjen.

Alle spillere har i en begrenset periode muligheten til å sende inn en søknad om å bli godkjent som spiller igjen på GGPoker-nettverket. For å lage en søknad må spilleren kontakte security@ggnetwork.com direkte og oppgi følgende detaljer:

1. Kallenavn
2. Omtrentlig dato da forbudet ble utstedt
3. Fullt navn som er på ID-kortet
4. Gyldig identifikasjonsdokument og gjeldende bevis på adresse

GG tar et nytt standpunkt om temaet å vinne spillere

Det var også en annen uttalelse om gjengangere, og GGPoker gjorde det igjen klart i hvilke grupper de er delt inn og hva som er en god jevnlig i øynene til GG og alltid velkommen ved bordene og hva slags jevnlig som er ønsket i nettverket.

Man kan krangle om formuleringen, men grunnfilosofien er helt grei. Det er rett og slett viktig at alle retningslinjer er gjennomsiktig og tydelig formulert for å unngå misforståelser.

Ingen spillerkonto i GG-nettverket ennå?

Hvis du ikke har en GGPoker– eller Natural8-spillerkonto ennå, kan du registrere deg nå via YourPokerDream og glede deg over våre VIP-tilbud og eksklusive kampanjer. Mer verdi enn med YourPokerDream som tilknyttet selskap er umulig.

GG-nettverket er det perfekte stedet for pokerspillere fra hele verden. 24/7 action på alle grenser, spillere fra hele verden, unik programvare, opptil 100% rakeback gjennom fiskebuffeen og fantastiske kampanjer venter på deg.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race