Fra nå av har ikke spillere fra Kina lenger lov til å spille på PokerStars

Verdens største pokerrom trekker seg fra det kinesiske markedet etter at PokerStars morselskap strammet inn kontrollene på tilbudene i uregulerte markeder. I går mottok alle pokerspillere fra Kina, Taiwan og Macau den offisielle e-postmeldingen som PokerStars slutter å tilby fra 1. september.

Nok en rask handling uten særlig varsel. E-posten ga ingen ytterligere detaljer og ga bare de tilgjengelige utbetalingsalternativene for de aktuelle spillerne.

Det er ikke overraskende at morselskapet til Flutter Entertainment, morselskapet til PokerStars, kunngjorde at det ville stramme kontrollen over tilbudet i uregulerte pengemarkeder, inkludert Kina. Vel, det kinesiske markedet er for øyeblikket ikke et reelt tap for stjerner, og utgjør bare en veldig liten del av spillerpoolen, men på grunn av størrelsen på Kina handles landet som et innsidertips som kan utløse en andre pokerboom.

Det er veldig mulig at PokerStars vil si farvel til flere grå markeder i nær fremtid.

GGPoker vil ha fordel og er nummer 1 anløpshavn for spillere fra Kina og Asia

GG Network vil ha mottatt nyheten med en latter da det asiatiske markedet utgjør en stor del av spillerbasen. Det asiatiske markedet er også hovedårsaken til at GG klarte å vokse på så kort tid, og hvordan resten av verden i første omgang ble klar over nettverket.

Så det kan antas at GGPoker vil få et nytt løft når det gjelder antall spillere. For øyeblikket er det et 7-dagers gjennomsnitt på 3.400 kontantspillspillere. Alle SNG- og turneringsspillerne er selvfølgelig ikke inkludert her.

Hvis PokerStars utelukker andre land fra å spille, vil GGPoker være den klare vinneren også her. Alternativene er veldig begrensede, spesielt nå om sommeren, hvis du leter etter en leverandør med anstendig rakeback, gode kampanjer og nok spillere på alle grenser.

Ingen spillerkonto i GGPoker-nettverket ennå?

Så hvorfor ikke prøve det selv og registrere deg i GG-nettverket? Registrer deg nå og dra nytte av en god rakeback-avtale, gode kampanjer, 24/7 spillere på alle grenser, fra hele verden.

Hvis du velger GGPoker, bruk vår bonuskode: YPD når du registrerer deg, og du vil motta vår eksklusive VIP-avtale!

Det er ingen spesiell bonuskode på Natural8!

Ggpoker Logo Kasten

600$ Bonus/YPD 70k Rake Race

Natural8 Logo

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Leave A Comment