World Series of Poker Online $ 5000 Main Event arrangert av GGPoker genererer største premiepott for en online pokerturnering

GGPoker kunngjorde i går at de har brutt tittelen GUINNESS WORLD RECORDS for den største premiepotten for en online pokerturnering med en premiepott på $ 27 559 500 i World Series of Poker Online Event 77: $ 5000 Main Event på GGPoker 6. september 2020.

Ta en titt i øyeblikket Michael Empric, Official Adjudicator for Guinness World Records, informerte GGPoker-ambassadør Daniel Negreanu om at posten ble bekreftet og i bøkene: https://gg.gl/world_record

Main Event på $ 5.000 var teltturneringen til 54-gull armbåndsarrangementet World Series of Poker (WSOP) Online 2020-serien på GGPoker. Bulgariens Stoyan Madanzhiev beseiret 5.802-spillerfeltet for å tjene $ 3 904 685 topputbetaling og hans første World Series of Poker-armbånd. Madanzhievs pris var den største individuelle prisen noensinne tildelt i en online pokerturnering.

Rekordprisen $ 27,559,500 ble delt mellom de 728 beste fullførerne i turneringen. Hver prisvinner tjente minimum $ 11.834 utbetaling.

“Denne Guinness verdensrekordtittelen var på radaren vår helt fra begynnelsen,” sa Steve Preiss, leder for pokeroperasjoner hos GGPoker. “Spillere og fans av poker forventer intet mindre enn rekordstore premier når det kommer til World Series of Poker, og GGPoker leveres.”

Hovedbegivenheten varte i 150 timer, 9 minutter og 13 sekunder fra starten av den første startflyet til slutten av den siste hånden. Overlevende spillere fra alle start 1-flyreiser kombinert til 2. dag i turneringen 30. august, der feltet krympet fra 1171 spillere til bare 38. En uke senere kjempet de siste 38 spillerne det over en lang dag 3 til Madanzhiev vant den siste hånden i turneringen og hevdet vinnernes andel av den rekordstore premiepotten.

“Breaking a Guinness World Records-tittel viser hva som skjer når du kombinerer GGPokers fantastiske plattform med merkevaren World Series of Poker,” sa Ty Stewart, WSOP-direktør. “Dette blir en tøff rekord å slå.”

Nye GGPoker-spillere er berettiget til å kreve pokerroms velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers lojalitetsprogram for Fish Buffet, med vanlige pengepremier som tilbys.

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende pokerrom på nettet, med en voksende global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash-poker, All-In eller Fold, Spin & Gold, integrert stakingplattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme hullkortene dine, PokerCraft og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I november 2020 er GGPoker vert for Battle of Malta, en $ 30 millioner garantert turneringsserie.

Ingen spillerkonto hos GGPoker ennå?

Registrer deg via YourPokerDream og nyt våre eksklusive kampanjer og tilbud. Vi tilbyr de beste GG VIP-tilbudene du kan finne på markedet, og du kan også nyte vår eksklusive $ 500 første innskudd freeroll turnering.

I GGNetwork vil du få 24/7 handling på alle grenser og alle mulige varianter. Uansett om du liker å spille ved de vanlige kontantspillbordene eller rask fold poker, er den populære super turbo jackpotten Spin & Gold SNG, GGNetwork det rette stedet. Du finner alt du vil spille poker på GGNetwork.

Registrer deg hos GGPoker med bonuskoden: YPD og motta automatisk vår eksklusive VIP-avtale!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10