Den aller første knockout-eksklusive turneringsserien debuterer på GGPoker med turneringsavgifter begrenset til 5%

bounty hunter series 2020 at GGPoker

GGPoker lanserer sin Bounty Hunters Series kort tid etter at Good Game Series of Poker (GGSOP) ble avsluttet. Bounty Hunters-serien er GGPokers aller første knockout-eksklusive turnering for sine fans.

Denne spennende turneringen starter denne søndagen 11. oktober, og den strekker seg i over to uker. Imidlertid lover spillet en garanti på $ 40 millioner fordelt på 556 turneringer. Turneringen kommer med omtrent 350 progressive knock-out-turneringer og ytterligere 200 sidearrangementer, som inkluderer GGPoker’s GGMasters (et populært ukentlig spill på GGPoker), Super MILLION $, Blade High Roller-turneringene og PLO High Rollers.

GGPoker kunngjorde i går:

Funksjoner i The Bounty Hunter Series

I følge GGPoker vil Bounty Hunters garantere over 500 000 dollar daglig. Imidlertid vil den største dusørturneringen noensinne i GGPoker, som er Super MILLION $ Bounty Hunters, ha buy-ins som spenner fra $ 5,25 til $ 10,300.

Daglige Main Event-utgaver finner sted daglig med garantier fra $ 75.000 til $ 150.000. Det vil være $ 150 000 i garanterte premiepenger i Bounty King Main Event og High Roller Edition, som har et buy-in på $ 3 150.

Det er viktig å vite at Main Event med et innkjøp på $ 210 kommer hver søndag med en halv million dollar i premiepenger.

The New Speed ​​Racer PKO Tournament Format

GGPoker vil også lansere et nytt turneringsformat kjent som Speed ​​Racer. Dette nye formatet lar spillerne begynne med bare ti store blinds, og hvert nivå varer i to minutter bortsett fra den første fasen. Det vil være fem forskjellige buy-in i hvert tilfelle som varierer fra $ 10,50 til $ 105. Disse arrangementene tillater også en sen registreringsperiode på 20 minutter.

Videre vil hvert arrangement spilles i PKO-format, inkludert den daglige utgaven av $ 25 buy-in GGMasters fryseturnering.

I PKO-turneringen (Progressive knock-out) blir det gitt en dusør på alle deltakerne. Hver gang du eliminerer en annen spiller, vil du vinne en øyeblikkelig pengepremie. Hver spiller vil starte med en bounty (halvparten av buy-in), og å eliminere en spiller vil gi deg halvparten av sin bounty som en øyeblikkelig premie, mens den andre halvdelen blir lagt til din bounty.

For eksempel, i et PKO-arrangement med $ 20 buy-in, vil alle starte med en $ 10 bounty, og de resterende $ 10 går inn i den vanlige premiepotten. Når du slår noen ut med en $ 10-bounty, vil du ta $ 5 til kontoen din, og $ 5 vil bli lagt til din bounty.

Dette formatet har blitt populært ettersom det lar spillere vinne mer penger fra første hånd. Premien distribueres bredt over hele feltet, slik at turneringen kan lokke til alle pokerspillere.

I tillegg er det som gjør serien veldig tydelig at GGPoker ikke belaster rake på hver del av innkjøpet; i mellomtiden er turneringen festet til 5%, noe som er et billigere tilbud.

Det er et ledertavle med $ 100.000 i garanti som følger med serien. Den garanterte premien blir delt mellom de 10 beste fremragende spillerne i serien.

For øyeblikket organiserer GGPoker også en WPT Asia Online Series, og den har en garanti på $ 100 millioner Hong Kong dollar. Bare spillere fra Asia kan delta i dette spennende arrangementet. Neste måned vil GGPoker lansere den elektroniske utgaven av Battle of Malta-serien.

Ingen spillerkonto i GGPoker ennå?

Registrer deg hos GGPoker nå for å delta i den nye Progressive Nockout Tournamets-kampanjen, og nyt våre eksklusive kampanjer og tilbud. Vi tilbyr de beste GG VIP-tilbudene som vil øke fortjenesten din!

I GG-nettverket finner du 24/7 handling på alle grenser og på alle mulige varianter. Uansett om du liker å spille ved de vanlige kontantspillbordene, liker å spille rask fold poker, eller den veldig populære super turbo jackpotten Spin & Gold SNG. Du kan finne alt du vil spille poker for å få en uforglemmelig spillopplevelse.

Bruk bonuskoden: YPD mens du registrerer deg hos GGPoker og motta automatisk vår eksklusive VIP-avtale!

Logo GGPoker
600$ Bonus/YPD VIP Deal
9.0/10