GGPoker fortsetter å vokse på grunn av en rekke gode grunner

I denne artikkelen vil vi se nærmere på suksessen til GGPoker. Vi vil gjøre noen sammenligninger med andre nettsteder og forklare hvorfor GG fortsatt er langt fra å nå sitt høydepunkt. For bare noen få dager siden rapporterte vi at antall spillere i GGNetwork økte. Det hele har ingenting å gjøre med flaks eller ulovlige ting. De har klart å utvikle et fantastisk produkt og gjøre godt arbeid bak kulissene. GGPokers filosofi er god, spesielt måten den håndterer pokerselskaper på. Dette er årsakene til at YourPokerDream har bestemt seg for å markedsføre GGPoker som en premiumpartner.

Fra et teknisk synspunkt ligger GGPoker langt foran andre pokersider

En av de viktigste fordelene med GGPoker er dens banebrytende programvare. GGNetwork tilbyr mange unike funksjoner. Med All-In Insurance kan du beskytte hånden din mot dårlige slag; med sitt PokerCraft analyseverktøy kan du polere spillet ditt. Gjennom GGPokers håndmomenter kan du også dele viktige hender og få tilbakemeldinger fra eksperter på ditt sosiale nettverk. En annen kul funksjon er Staking-turneringen, hvor du kan kjøpe en del av favorittspillernes handling eller selge deg selv. Gjennom SnapCam kan du dele følelsene dine med de andre spillerne ved bordet ditt og sende en kort video til alle. Det er Smart-Hud hvor du kan laste ned dine spilte hender. Og det er også funksjonen “Deal it Twice” og så mye mer. Videre tilbyr GGPoker Bubble Protection for spillere som registrerer seg i god tid før de starter en MTT. Gjennom GG’s Bubble Protection kan en spiller få tilbake-kjøpet hvis de blir eliminert fra boblen kort før de betalte setene. Foruten muligheten for å laste ned håndhistorikk, er alle andre funksjoner bare tilgjengelige for spillere i GGNetwork. Nøkkelfaktoren her er at GG har klart å gjøre programvaren interessant for alle typer spillere, det være seg profesjonelle pokerspillere eller vanlige casualspillere. Nettstedet er brukervennlig og enkelt å navigere – det samme gjelder også GG mobile poker-appen. Mange pokerrom har stoppet de siste årene og har ikke utviklet seg videre i tekniske aspekter, spesielt når det gjelder mobilsektoren.
Antall spillere er veldig høyt, og det er mye action i alle grenser

Uansett om du er på små grenser eller leter etter riktig high-roller action, kan du finne 24/7 action på GGPoker, og det er det et pokerrom trenger. GG er godt representert på det asiatiske markedet og gir et enormt press i antall spillere. Men det er ikke slik at andre leverandører ikke har de samme mulighetene, så du kan ikke klandre GG hvis de har gjort jobben sin riktig og fokusert på dette markedet. I mellomtiden har GG-merket også kommet til Europa og over hele verden. Spesielt samarbeidet med WSOP har selvfølgelig økt bevissthetsnivået enormt. GGPoker er det perfekte pokerrommet for alle typer spillere, og det er gjort alt for å holde det slik. En sunn balanse mellom profesjonelle spillere og vanlige spillere er avgjørende for langsiktig suksess for alle pokerselskaper.

Arbeide med tilknyttede selskaper som YourPokerDream

Selvfølgelig kan vi bare snakke fra vårt synspunkt og bedømme ut fra vår oppfatning. GGPoker har unike krav til tilknyttede selskaper. De ønsker å jobbe med tilknyttede selskaper som kan henvise et stort antall nye spillere til dem naturlig. Det er ikke i GGs interesse at visse tilknyttede selskaper retter seg mot profesjonelle spillere og lokker dem til bordene med ulovlige Rakeback-avtaler. Bortsett fra det, er Rakeback-tilbud også forbudt i hele nettverket, og du har ikke lov til å love noen spiller en fast ekstra prosentandel som tilknyttet selskap. Dessverre er det for mange tilknyttede selskaper på markedet som ikke har annet å gjøre enn å lokke bort vinnende spillere og prøve å trekke dem til et annet nettverks hud med noen ulovlige avtaler. Logisk sett er GG-nettverket ikke interessert i å samarbeide med slike tilknyttede selskaper fordi ingen har fordel når spillerne hopper fra hud til hud. Det er også helt forståelig at tilknyttede selskaper ikke har lov til å tilby faste Rakeback-avtaler. Det betyr ikke at det ikke er noen Rakeback for spillere. På den ene siden er det fiskebuffé og mange rakeløp, og tilknyttede selskaper har muligheten til å organisere kampanjer som vår eksklusive VIP Rake Chase. GGPoker tillater tilknyttede selskaper å tilby spillerne mye ekstra penger / Rakeback. Det negative aspektet av GGPoker er dets PVI, som ikke er gjennomsiktig, og det påvirker oss også som tilknyttet selskap. Tanken bak er helt grei, og det er ingenting å si. Men det er viktig at PVI er gjennomsiktig og muligens innfører et minimum slik at minst 50% av generert rake telles. Selv om PVI-pengene brukes til å finansiere nettverkskampanjer og markedsføring, er det etter vår mening fortsatt ikke berettiget og ikke så gjennomsiktig. På den annen side har GGPoker god kommunikasjon med oss ​​som tilknyttet selskap, og det forventer vi alltid av dem. Betalinger fra GGPoker kommer i tide, og de er alltid klare til å hjelpe våre spillere hvis det er et problem. Dette bør være en del av den vanlige standarden for et tilknyttet selskap som YourPokerDream, men vi kan forsikre deg om at ikke alle leverandører fungerer på denne måten. Hvis GGPoker fortsetter å respektere store tilknyttede selskaper og forstår at de er essensielle for å lykkes, vil de snart innhente PokerStars og holde seg på toppen. Mange operatører har gjort feilen ved å undervurdere viktigheten og effekten av et godt poker tilknyttet selskap. Det virker som GG er smartere enn andre i denne forbindelse.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Sikkerhet ved bordene og beskyttelse av spillerne

Sikkerheten til alle pokerspillere ved bordene bør være av største betydning i ethvert pokerrom. Det vil alltid være folk som prøver å jukse; dette er et spørsmål som alltid vil være en del av online poker. GGPoker er også i stand til å stoppe svindlere så raskt som mulig og holde bordene rene. Uansett om det handler om realtidsløsere (RTA), pokerbots, deling av kontoer eller hva som helst, bærer GGPoker alle sammen og unngår tekniske problemer. Svindlere har ikke så mye moro hos GGPoker.

Rakeback / kampanjer

GGPoker tilbyr et spennende Rakeback / VIP-system for spillere. Fish Buffet gir alle spillere mye verdi; det er også mange flotte kampanjer hver måned og forskjellige rake løp verdt flere millioner USD. Fish Buffet-programmet er også spennende for spillere som ikke spiller så høye grenser og ikke spiller så mye. Og ikke glem de eksklusive kampanjene / tilbudene fra YourPokerDream!

Å håndtere vinnende spillere

La oss være realistiske og se på det hele fra et pokerroms perspektiv, ikke en spillers synspunkt. Som spiller vil du selvfølgelig ønske å skrive ut penger så raskt og så mye som mulig. Du vil målrette mot de dårligere spillerne og ta dem ut. Dette kan selvfølgelig ikke være i pokerromets interesse. Det må være klart for alle. Det er helt greit for en spiller å vinne, og GG har ikke noe problem å betale en spiller 500 000 hvis de må. Men forståelig nok vil de at spillerne skal spille mot hver spiller og ikke umiddelbart forlate bordet så snart dårlige spillere (The Fishes) forlater bordet. Dermed forbyr noen regler “bumhunting” og andre skadelige ting for det generelle spillerbassenget. Hver spiller må forstå og akseptere dette! Til tross for disse reglene kan en profesjonell spiller spille lønnsomt og uten problemer på GGPoker. Et pokerroms interesse gjelder alle spillere, og det streber etter å skape en best mulig spillopplevelse for alle. Derfor er det helt forståelig at hobbyspillere også er beskyttet slik at de ikke alltid sitter ved bordene med haier. Denne tankegangen er grunnen til at antall spillere er så høyt, og at selv vanlige casual spillere føler seg komfortable. Spillere som er tildelt et bord, bør spille på det, uansett om det er to dårlige spillere eller ingen i det hele tatt. Det er det GGNetwork vil ha, og den som holder seg til det har ingen problemer. Det er selvfølgelig ikke noe problem hvis du er lei av et bord og bestemmer deg for å endre det, men hvis du gjør det hele tiden, vil du ikke være velkommen som spiller på lang sikt. Viktig informasjon for alle spillere: Det er fullstendig tull at GGNetwork spesifikt blokkerer vinnende spillere og tar pengene sine bare fordi de vinner for mye! Dette er rykter og ikke sannheten. De som spiller ærlig og holder seg til reglene er alltid velkomne. Vi har et stort antall spillere som spiller der, og noen av dem har vunnet mye penger de siste 1-2 årene; ingen av dem ble utestengt! Les GGPokers nettverksregler for å sikre rettferdig spilling. Hvis du ikke er klar over reglene, kan du spørre supporten eller kontakte YourPokerDream-teamet.

Bredt utvalg av betalingsmåter (inkludert Bitcoin)

Det er et bredt utvalg av betalingsmåter tilgjengelig, og Bitcoin er et stort pluss som taler for GGNetwork. Klart det er leverandører som Winning Poker (WPN) og Chico som også tilbyr Bitcoin som betalingsmåte. BTC har nå kommet til vårt samfunn og er derfor veldig populært blant pokerspillere.

Avsluttende ord

Totalpakken er akkurat passe. Selvfølgelig er ikke alt 100% perfekt hos GGPoker, men hva er ideelt i vår verden? Så langt har de klart å forme produktet sitt for å berolige massene, og de jobber månedlig for å forbedre det for å sikre at det er morsommere for hver spiller. Spesielt når det gjelder sikkerhet og programvareutvikling, forblir GGPoker på topp.