Bare de som tenker og planlegger på lang sikt kan lykkes

Det er ingen tvil om at å ha en langsiktig plan og tankegang er nøkkelen til suksess for enhver pokerspiller og oss som tilknyttet selskap. De fleste ganger får vi spørsmål fra spillere om hvorfor vi skiller oss fra konkurrentene.

Et annet spørsmål som stadig kommer opp er på GGPoker – hvorfor vi ikke tilbyr spesielle faste Rakeback-avtaler som noen andre tilknyttede selskaper. Svaret er relativt enkelt; slike avtaler er ikke tillatt av GGNetwork. Selvfølgelig kunne vi ignorere det og stille tilby det til alle spillere, men det er ikke slik vi jobber, og det er spesifikke grunner til det. Vi vil gå inn i detaljer om disse spørsmålene.

Bortsett fra at det på lang sikt ville være respektløst å ignorere spesifikke retningslinjer, kan dette slå tilbake hvis pokerrommet plutselig blokkerer oss på grunn av regelbrudd. Så hva er poenget hvis både en spiller og tilknyttet selskap til slutt ikke får noe?

Vi mottar mange e-poster daglig fra spillere som har registrert seg gjennom et lite datterselskap og har mottatt en ulovlig Rakeback-avtale. Nå er tilknyttet selskap blokkert og kan ikke tilby spillerne noe mer. Disse spillerne vil nå koble spillerkontoer sine med YourPokerDream for å dra nytte av våre eksklusive tilbud / kampanjer. Dessverre er dette ikke lenger mulig hvis en spillerkonto er opprettet gjennom et annet tilknyttet selskap, og det stemmer.

Vårt synspunkt her er relativt enkelt: Dette ville ikke skjedd med YourPokerDream! På ingen måte mener vi å si at ingen andre tilknyttede selskaper som jobber seriøst. Men det er et faktum at arbeidsmåten og strategien vår skiller seg fra mange andre tilknyttede selskaper. På den ene siden følger vi retningslinjer; alle våre kampanjer / avtaler er helt lovlige, godkjent av leverandørene og er langsiktige. Selv om mange spillere kanskje tror at vi ikke er et Rakeback-tilknyttet selskap, tilbyr vi de høyeste tilbudene / kampanjene, og avhengig av pokerrommet, også fantastiske, flate rakeback-tilbud, men vårt fokus er ikke bare på Rakeback og målretting mot profesjonelle spillere. Vi gjør også mye for å appellere til vanlige hobbyspillere og spillerne som legger pengene i systemet og sørger for at alt fungerer.

Pokerrom og tilknyttede selskaper må tenke likt

Pokerrom og tilknyttede selskaper må ha samme retning for bærekraften i pokermarkedet. Pokerrom må tilby gode tjenester for alle typer spillere. Hver spiller er avgjørende; vi er glade for å ha dem fordi det er de som genererer betydelig omsetning på lang sikt. Men det må være klart for alle at et pokerrom ikke kan overleve på lang sikt hvis bare haiene henger rundt bordene. Så det sier seg selv at et tilknyttet selskap som bringer 90% spillere til bordet som får penger ut av systemet, ikke er i nærheten av et tilknyttet selskap som bringer inn vanlige spillere uansett prosentandel.

En sunn balanse er viktig, og mange forstår ikke det. Mange tilknyttede selskaper tenker kortsiktig og kjemper mot hverandre med noen ulovlige avtaler for å tiltrekke seg spillere. Nesten ingen tenker på fremtiden og konsekvensene av disse ulovlige handlingene på pokermarkedet.

La oss ta iPoker-nettverket som et eksempel. Dette pokernettverket har gått bakover i over et tiår. Ingen pokernettverk har flere skinn enn iPoker, og det er ingen klare regler for disse skinnene, og spillerne kan gjøre hva de vil. Dette skaper en helt kaotisk situasjon for pokerrom og også tilknyttede selskaper. Disse spillerne hopper også fra leverandør til leverandør hvor det er nye velkomstbonuser, og 1% mer Rakeback, og så videre.

Det er viktig å vite at 90% av disse tilknyttede selskapene ikke gjør noe annet enn å lokke spillere bort fra en hud til en annen. Det er vel og bra, men hva skal en slik næringspolitikk bringe på lang sikt? iPoker ser ikke ut til å bry seg, og alle fortsetter lykkelig.

GGNetwork vil for eksempel ikke at spillere skal hoppe fra hud til hud. Pokereverandøren har alt strukturert slik at alle skinn er nesten identiske. Alle har tilgang til fiskebuffeer; de samme bordene, turneringene og kampanjene er de samme for alle nettverksleverandører. En leverandør kan ha litt ekstra kampanje eller en annen velkomstbonus, men 95% av tiden er hvert tilbud det samme. Det er også en klar retningslinje på GGNetwork for leverandører og tilknyttede selskaper for å rekruttere nye spillere og ikke presse spillere til for en hud til en annen, slik det skjer i iPoker eller WPN-nettverket.

Partnere må også gjøre sin del

Partnere bør ha det samme målet fordi de i det lange løp slutter å lokke spillere til forskjellige pokerrom for å presse dem til et skinn i samme nettverk.

Dette betyr ikke at dette ikke lenger skal være tillatt eller at en spiller ikke har lov til å bytte. Det skal bare ikke være fokus. Det er ikke det at vi ikke allerede har hatt nytte av det. Det burde bare ikke være fokus.

Vi i YourPokerDream vil alltid sørge for at vi har de beste tilbudene for spillerne våre, men vi vil aldri miste det større bildet av syne og alltid gjøre vårt beste for å bidra til online pokermarkedet. Alle burde ha forstått at markedet har endret seg. Online poker er på ingen måte død slik mange hevder; det er bare i en annen tid.