partypoker / Bwin følger nå en lignende strategi som PokerStars, og trekker seg foreløpig ut av forskjellige uregulerte markeder

I følge vår informasjon har spillere fra forskjellige land allerede blitt informert via e-post om at partypoker og Bwin vil trekke seg fra uregulerte markeder fra midten av desember på grunn av avgjørelsen fra morselskapet GVC.

I henhold til gjeldende status vil land som Polen, Norge og Venezuela bli berørt. Andre land vil trolig bli kunngjort om kort tid.

12. november 2020 kunngjorde GVC offisielt at fokus nå bare vil være på nasjonalt regulerte markeder:

I dag kommer 96% av inntektene våre fra markeder som er nasjonalt regulert eller regulerende. Ved utgangen av 2023 vil 100% av inntektene våre komme fra regulerte markeder, noe som betyr at vi går ut av markeder der det foreløpig ikke er noen levedyktige veier til regulering. Ved utgangen av 2020 vil 99% av inntektene våre komme fra nasjonalt regulerte eller regulerende markeder, og vi vil jobbe tett med regulerende myndigheter i de resterende 1% mot de høyeste regulatoriske standardene. Hvis det blir tydelig at regulering i disse markedene er usannsynlig, vil vi avslutte dem.

Mye har endret seg for mange tyske spillere siden 15. oktober, og nye registreringer hos PartyPoker / Bwin via tilknyttede selskaper er ikke lenger mulig. Eksisterende spillere kan fortsette å spille normalt gjennom et tilknyttet selskap. Nye registreringer er derimot bare mulig direkte via pokerrommet. Bakgrunnen er ennå ikke tydelig for oss. Hvis spillere fra Tyskland fortsatt blir akseptert, er det ingen grunn til at registreringer via tilknyttede selskaper foreløpig ikke er mulig. Alle andre pokerrom som fremdeles er aktive i Tyskland har gjort forskjellige justeringer, men har ikke sperret noen nye registreringer via tilknyttede selskaper.

Det gjenstår å se hvilken strategi GVC vil følge de neste månedene. Når det gjelder Tyskland, vil en ny tilnærming avhenge av den siste spillkontrakten, som vil bli gjennomført i juli 2021. Hvis dette trer i kraft uendret som planlagt, vil dette påvirke det tyske spillmarkedet negativt. Det er ofte sant at dette ikke er juridisk gyldig og ikke EU-kompatibel. Likevel vil det være noen justeringer før en ny metode blir bestått.

Det er mer enn nok alternativer for spillere fra ikke-regulerte land fordi trenden har vært at disse aktørene er velkomne av alle leverandører. Du trengte ikke bekymre deg for andre land der de ofte er strenge og motbydelige regler.

Alternative pokersider for spillere fra uregulerte markeder

YourPokerDream-anbefaling: Vi tilbyr de beste GGNetwork VIP-tilbudene du ikke finner på markedet. På GGPoker kan du også nyte vår eksklusive $ 500 første innskudd freeroll turnering. Du vil få 24/7 handling på alle grenser og alle mulige varianter. Uansett om du liker å spille ved de vanlige kontantspillbordene eller raskt kaste poker, er den populære super turbo jackpotten Spin & Gold SNG, GGNetwork det rette stedet. Du kan finne alt du vil spille poker på GGNetwork.

Registrer deg hos GGPoker med bonuskoden: YPD og motta automatisk vår eksklusive VIP-avtale!

Det er ingen spesiell bonuskode på Natural8!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race
Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo Unibet
Opptil 60% rakeback / YPD Rake Race
6.2/10
Logo Betsafe
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.3/10
Logo PokerKing
2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race
7.8/10
Logo BlackChipPoker
1.000$ Bonus / 25k YPD Rake Race
7.7/10
Logo Betsson
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.2/10