Instagram-stjernen Dan Bilzerian fortsetter å nyte rampelyset

GGPoker Networks nylige signering av den amerikanske pokerkjendisen Dan Bilzerian ble knapt offentliggjort før reaksjonen på nyheten kom fra både pokerverdenen – og mange mennesker og kjendiser ganske nye i spillet.

Den amerikansk-armenske pokerprofilen Bilzerians historie er like mye en historie om fiksjon og mystikk som det er faktum, men kontrovers har alltid vært sentralt i hans image. Normalt, aldri redd for å komme tilbake fra en utfordring, kan Bilzerian måtte tenke seg om, etter at den tidligere verdensmesteren i tungvektsbokser Riddick Bowe kastet ned hansken.

Medarbeider GGPoker Pro, Daniel Negreanu, oppsummerte synspunktet om at signeringen var positiv for online-spillet ved å påpeke: “Ingen i poker har større rekkevidde enn Dan.” Mens andre GGPoker Pro-er som Fedor Holz kan ha mer troverdighet blant spillets profesjonelle og kverner, kan ingen virkelig konkurrere med Bilzerians sving på sosiale medier. Med over 32 millioner mennesker alene som følger Instagramen hans, er potensialet for å tiltrekke seg mange nye fritidsaktører til GGPoker stort.

Ikke alle pokersamfunnene var enige om, ettersom mange vanlige kjendiser har blitt signert gjennom årene av forskjellige pokersider med blandede resultater. PokerStars som samarbeider med fotballsuperstjernen, Cristiana Ronaldo, klarte ikke å levere trafikken til bordene som forventet. To ganger WSOP-armbandsvinner, David Baker, svar i tungen i kinnet viste at han ser for seg liten endring i fortjenesten med den nyeste ankomsten.

Bilzerian rører potten på sosiale medier

Mange av dem som reagerte på signeringen av Bilzerian, kom frem over bekymringer om at hans tidligere aktiviteter var sexistiske og kvinnefiendtlige med kvinner i hans videoer og innlegg ikke mer enn rekvisitter. Den kanadiske pokerspilleren og Twitch-streameren Vanessa Kade var blant dem som tok til Twitter for å uttrykke bekymringene sine.

Bilzerian rører potten på sosiale medier

Mange av dem som reagerte på signeringen av Bilzerian, kom frem over bekymringer om at hans tidligere aktiviteter var sexistiske og kvinnefiendtlige med kvinner i hans videoer og innlegg ikke mer enn rekvisitter. Den kanadiske pokerspilleren og Twitch-streameren Vanessa Kade var blant dem som tok til Twitter for å uttrykke bekymringene sine.

Den London, UK-baserte science science-skribenten og amatørpokerspilleren, Alex “AOBUK” O’Brien, tok ned topprisen og skryterettighetene. Mye av sosiale medier eksploderte til støtte for seieren hennes, mens Kade selv utbrøt “Jeg kan ikke tro hvor … morsom og perfekt det er at en kvinne vant turneringen på GGPoker.”

Uansett hvor Bilzerian går, ser det ut til at kontrovers og publisiteten som følger med. Tiden vil vise om det tilsvarer flere spillere på bordene for GGPoker. Signeringen takler et år som har hatt utrolig vekst for nettstedet, da det ser ut til å veltes Pokerstars som bransjeleder.

Hold øye med YourPokerDream når vi følger Bilzerians innvirkning på GGPoker og gir deg mer om historien til denne selvutnevnte kongen av Instagram. I mellomtiden, hvis du ønsker å ta et skudd av mannen selv, kan du dra nytte av vårt eksklusive rakeback-tilbud på GGPoker ved å klikke her.