Postles juridiske teamforslag

Det juridiske teamet som representerer påstått pokerjuks Mike Postle i Postles ærekrenkelse mot flere bemerkelsesverdige individer i pokerscenen, har arkivert papirer til retten for å droppe Postle som klient. Lederen for det juridiske teamet, Steven T. Lowe, sendte inn bevegelsen tirsdag 8. desember 2020 til Sacramento Superior Court, hvor de tidlige stadiene i saken fortsetter.

Fyllingen fra Lowe uttalte årsaken til å støtte seg ut av saken: “Klient [Postle] har unnlatt å overholde den skriftlige avtalen mellom firmaet og klienten, og kommunikasjonen har ellers opphørt mellom klienten og advokaten.”

Imidlertid twitret Mac VerStandig, advokaten som representerte de 88 saksøkerne i denne søksmålet, et bilde av dokumentet og sa: “Skrevet uten kommentar.”

Det er viktig å vite at VerStandigs tweet var en “Declaration in Support of Attorney’s Motion to be Reliefed as Counsel”, som ble arkivert av Steven T. Lowe fra Lowe & Associates, et fremtredende underholdningsadvokatfirma i Beverly Hills

Tidlig i oktober inngav Postle en ærekrenkelsessak mot forskjellige tiltalte etter å ha blitt avskjediget tidligere i år angående et svindel søksmål av 86 angivelig jukset spillere mot Postle og to medtiltalte, inkludert Sacramento’s Stones Gambling Hall. Postle ble beskyldt for juks, og ifølge rapporter vant han mer enn $ 250 000, og spilte nesten utelukkende $ 1- $ 3 og $ 2- $ 5 no-limit hold ’em cash games fra 2018 til 2019.

I saken trodde hovedsaksøkeren, varsleren Veronica Brill, Postle lurt etter å ha sett ham gjøre mistenkelige trekk gjennom hele varmeren. Brill bestemte seg for å gjøre påstandene offentlige etter at Stones turneringsdirektør Justin Kuraitis falt døve ører da hun rapporterte.

Kuaratis hadde også ansvaret for strømmen. Mange pokerprofesser mistenkte at Kuaratis var løkkehullet til hullkortene etter å ha sett og analysert videoopptak fra strømmen.

Selv om ingen noen gang har klart å påpeke hvordan Postle jukset, flyr flere teorier. En av dem er at Postle gjemte en hodetelefon med beinledning i hatten. En annen var at han fikk informasjon sendt til mobiltelefonen sin, som han hadde på fanget mens han spilte og sørget for at ingen la merke til ham.

Tiltalte i søksmålet inkluderer: Joey Ingram, ESPN, PokerNews.com (iBus Media Limited), Haralabos Voulgaris, Daniel Negreanu, Todd Witteles, Upswing Poker (tilknyttet Doug Polk), Seat Open LLC, Jonathan Little Holdings LLC, Løs for Why Academy LLC, Run it Once, Inc. (tilknyttet Phil Galfond), og pokerproff Todd Witteles

På grunn av det faktum at Postles advokater har bestemt seg for å trekke seg fra saken, kan det hende Postles ærekrenkelse ikke går lenger, ettersom de ikke er noen juridisk presentasjon for Postle.

Postles juridiske teams forslag om å trekke seg fra saken vil bli avgjort 14. januar 2021 av dommer Richard K. Sueyoshi, den presiderende høyesterettsdommeren i California.

Eric Bensomochan, advokat til Witteles, sa gjennom en podcast onsdag at den vanligste årsaken til at Postles juridiske team støttet seg skyldtes manglende betaling. Bensomochan uttalte videre at en søksmål av denne størrelsen, til og med en $ 25.000-vinner, ville tømme beløpet om noen få uker.