Alle registreringsgebyrer som skal doneres, pluss ytterligere $ 10.000 fra GGPoker

GGPoker kunngjør i dag at det vil være vertskap for en turnering på International Women’s Day (IWD) for å samle inn midler til veldedighetsorganisasjoner for kvinner.

Den internasjonale kvinnedagens veldedighetsarrangement avholdes kl. 20.00 UTC den 8. mars, med innkjøp satt til $ 10, og kan skryte av en premiepottagaranti på $ 10 000; $ 1 fra hver spillers innkjøp legges til veldedighetsfondet. GGPoker vil fylle opp det innsamlede beløpet med et ekstra $ 10.000 bidrag.

Det endelige beløpet vil bli donert i sin helhet til internasjonale veldedighetsorganisasjoner for kvinner.

Videre vil belønninger bli plassert på hodet til spesielle gjester som spiller arrangementet; spillere som slår ut noe av det følgende vil motta en T $ 100-premie:

  • ElkY
  • Daiva Byrne
  • Egption
  • KakiTee
  • Kevin Martin
  • JNandez87
  • Easterdamnz
  • KnightUK
  • ALLinPav

GGPoker vil også kjøre en rekke IWD-konkurranser, gaver og bevisstgjørende aktiviteter gjennom pokerroms sosiale medier, fra og med i dag 3. mars.

“GGPoker-samfunnet har en historie med å donere midler til verdige veldedige organisasjoner, så det er flott at de får muligheten igjen denne internasjonale kvinnedagen,” sa Daiva Byrne, GGPoker Outreach & Community Advocate. “Veldedighetsturneringer er en fantastisk måte å skaffe penger på; vi får muligheten til å spille spillet vi elsker mens vi støtter noe som er verdt. ”

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende pokerrom på nettet, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, integrert stakingplattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme hullkortene dine, PokerCraft, og Smart HUD, alle designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vert for en rekke WSOP-turneringer, inkludert verdensrekord WSOP Online main event og WSOP 2020 Main Event.

Med GGNetwork finner du 24/7 handling på alle grenser og alle varianter. Enten du spiller vanlige kontantspill, rask folding av poker eller den populære Super Turbo-jackpotten Spin & Gold Sit & Go-spill, er GGPoker det perfekte stedet for online pokerfans.

Registrer deg for GGPoker med bonuskoden YPD og nyt vårt eksklusive $ 50.000 GGPoker Rake Race, vårt $ 500 velkomstfreeroll, $ 2000 GGMasters freeroll og mange flere eksklusive kampanjer og turneringer fra YourPokerDream.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10