Online poker vil snart ha et nytt nummer 1

Det nesten umulige ser ut til å være en realitet snart, og det vil sannsynligvis være en ny leder innen online poker. Det mangler ikke mye, og GGPoker vil snart bli den største online pokersiden. I årevis kunne ingen engang komme i nærheten av å starte et angrep på Pokerstars, og deretter startet GGPoker en økning tidlig i 2020 som aldri har blitt sett før på scenen.

I følge de siste tallene fra pokerscout.com ligger GG på det 7-dagers gjennomsnittet av 5 400 kontantspillspillere, bare 400 bak Pokerstars. Det kan antas at det vil skje senest i august når den andre WSOP online i mellomtiden vil bli spilt på GGPoker. Som en offisiell partner for WSOP, vil de tiltrekke seg mange spillere til de virtuelle bordene, spesielt fordi de for første gang også fungerer som en offisiell partner for WSOP-satellitter ved de virtuelle bordene som spillerne vil bruke til World Series of Poker i September Las Vegas kan kvalifisere seg.

Det må sies her at vi bare snakker om antall kontantspillspillere og at turneringspoker, Sit & Go-turneringer og spinn / jackpot-turneringer ikke blir tatt med i informasjonen fra pokerscout. Selv om viktigheten av pengespilltrafikk har beveget seg noe i bakgrunnen de siste årene, er den trendgivende og viser endringen i scenen.

Hva er årsakene til den forestående endringen?

GGPoker Tisch

GGPoker Table

Men hvordan klarte GGPoker å oppnå bragden så raskt og katapultere seg til toppen på bare 1,5 år? For det første tilbyr den spillere en absolutt unik pokerprogramvare med funksjoner som ikke finnes andre steder i bransjen. Snapcam, cash drops, integrert innsats, EV-forsikring, setevalg ved finalebordet og flip & gos er noen av spesialfunksjonene som tilbyr spillere på GG en unik spillopplevelse.

GG gjorde akkurat det motsatte av Pokerstars. I motsetning til stjerner ble det søkt samarbeid med de store tilknyttede selskapene, som er en av de viktigste aspektene for å øke spillerbasen og for å markedsføre merkevaren. I mellomtiden har stjerner også lagt merke til hva timen har kommet og ser nå igjen på å jobbe med de store tilknyttede selskapene.

De liker ikke å høre ordet rakeback på GG, men Fish Buffet er et veldig interessant VIP-program med opptil 60% cashback på toppen. Det er mange flotte kampanjer / løp verdt flere millioner hver måned. For ikke å glemme de eksklusive YourPokerDream-kampanjene som $ 70.000 GGPoker Rake Race, våre $ 20.000 YPD Summer Masters og mange andre flotte kampanjer.

Et annet veldig viktig poeng er definitivt orienteringen på det globale markedet. GG-nettverket er veldig godt representert i det asiatiske markedet, og en stor del av trafikken kommer derfra. Dette er en stor fordel, og generelt aksepterer GG mange flere land enn Pokerstars.

Kan GGPoker vinne kampen mot Pokerstars på lang sikt og holde seg på toppen?

Selvfølgelig avhenger det av forskjellige faktorer. Hvis de holder seg til den nåværende strategien også i fremtiden, er det ingen grunn til at GG ikke skal være på topp på lang sikt. Spesielt i det europeiske markedet har GG fortsatt et stort potensial for å vokse fordi så mange spillere fortsatt ikke vet om dem.

Det vil være avgjørende at de fortsetter å finne en sunn blanding mellom profesjonelle og uformelle spillere og gjøre det interessant for alle. Det må fortsatt være mulig for profesjonelle spillere å spille lønnsomt, og GG må sette pris på dem. Samtidig må det imidlertid ikke være for lett for haiene å tjene penger, og de må sørge for at de svakere spillerne blir beskyttet for å sikre en best mulig spillopplevelse for alle i nettverket.

Samarbeidet med tilknyttede selskaper vil også fortsette å være et veldig viktig poeng, og vi sier ikke det nå fordi vi er tilknyttet. I mellomtiden har de store navnene i bransjen gjennom årene innsett hvor viktig gode tilknyttede selskaper er og hvilken innflytelse de har.

Det er ganske realistisk at GG vil etablere seg foran Pokerstars på topp på lang sikt og muligens også utvide ledelsen. Selvfølgelig avhenger det også mye av om Stars holder seg til den nåværende strategien eller fortsetter å gi seg. I dag handler det ikke lenger om hai og fisk, om mye rake eller lite rake. Det handler om å ha et produkt som tiltrekker seg til massene.

Ingen konto hos GGPoker ennå?

Bruk vår bonuskode YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt $ 70.000 GGPoker Rake Race og få tilgang til våre $ 2000 GGMasters og $ 500 Velkomstfreeroll-turnering.

Vi har også $ 6000 i private YPD-turneringer og vårt fantastiske $ 5000 YPD Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10