Et helt nytt SNG-format “Battle Royale” har blitt lansert på GGNetwork

Battle Royale kombinerer hurtig folding, shootouts og progressive knockout-belønninger over tre forskjellige etapper, og spillerne må beseire motstanderne for å score pengepremier. Test den nye actionfylte varianten og spill på Natural8 eller GGPoker mot spillere fra hele verden. GG er det største pokernettverket i verden og det perfekte stedet for de som elsker å spille online poker.

Battle Royale Høydepunkter

 • 100-spiller SNG-format med tre trinn
 • $ 0,25, $ 1, $ 3 og $ 10 buy-ins
 • Progressive Knockout (PKO) -aksjon
 • 10% av feltet vil tjene en del av premiepotten
 • Svært beskjeden rake på 4% på lavest mulig buy-in og 5% på alle innsatser deretter

Battle Royale Stages

 • Trinn 1: Rask fold SNG pool spiller ned til 50 overlevende
 • Trinn 2: Ti femhånds skytebord med all-in-modus etter 15 minutter
 • Trinn 3: Tihendt finalebord som vanlig knockout-format med 5-minutters sjakkklokke
 • Trinn 1 – Feel the Rush

Fast-fold har vært tilgjengelig i flere år nå på Natural8, men var begrenset til Rush & Cash-bassenger for pengespillspillere. Dette vil endres med Battle Royale, da den første fasen vil ha sekshånds MTT-handling med maksimalt 100 bidrag. Klokken vil gå, med en godtgjørelse på 15 minutter for den første etappen å avslutte.

Hvis klokken når null når siste hånd er fullført, og det fortsatt er mer enn 50 spillere i strid, vil alle som er utenfor topp 50 bli eliminert. I tilfelle av uavgjort, vil antall drap (motstandere eliminert) og hender som spilles avgjøre den endelige rangeringen.

Gevinster av spillere som ikke klarer å kutte (uten å bli slått ut av en annen spiller) vil bli lagt til den gjenværende premiepotten.

Fase 2 – Shootout

Med 50 spillere igjen vil ti skytebord trekkes tilfeldig, og brikkestabler fra første etappe blir overført. Hvert bord spiller ned til en vinner, med en 15-minutters timer på plass. Hvis mer enn en spiller gjenstår etter at klokken har nådd null, går SNG inn i en automatisk all-in-modus til bare en deltaker gjenstår.

Trinn 3 – finalebord

Med ti spillere igjen, blir spillet til et vanlig tihendt MTT finalebord. Spillere vil også kunne velge plassene sine, selv om dette ikke gjøres i rekkefølgen av sjetonger, men hvor raskt overlevende låser opp plassene sine på finalebordet.

Sjakkuret vil være på plass, og alle spillerne får maksimalt fem minutter ekstra tid til å handle. I stedet for at hvert nivå har en viss tidsgrense, vil finalebordet bruke et bestemt antall hender for å bestemme når persiennene skal opp.

Alle de ti finalistene vil sikre seg en del av pengepremiepotten, og med 90% av feltet allerede eliminert på dette stadiet, vil store PKO-bounties være oppe. Ingen avtale vil være mulig, og de to øverste finisherne vil tjene nesten identiske pengepremier. Det vil være nede på bounties å øke spillernes bankruller.

Med spill som forventes å kjøre i omtrent en time hver, vil denne spilletypen appellere spesielt til fritidsspillere.

Ukentlig $ 15.000 Leaderboard

Battle Royale vil også inneholde ukentlige ledertavler for hvert innkjøpsnivå. Spillerne får ett poeng for hvert spill de deltar i, uavhengig av deres endelige status. 1,5 ganger poeng blir kreditert for hvert fullførte spill under Happy Hour (06:00 – 07:59 UTC).

Totalt $ 15 000 vil være på banen hver uke i juni på tvers av disse innsatsene:

 • $ 10 buy-in: $ 8 270 i ukentlige premier; opptil 50 betalte plasser
 • $ 3 buy-in: $ 3 945 i ukentlige premier; opptil 100 plasser betalt
 • $ 1 buy-in: $ 2160 i ukentlige premier; opptil 100 plasser betalt
 • $ 0,25 buy-in: $ 672 i ukentlige premier; opptil 200 plasser betalt

Ingen konto hos Natural8 eller GGPoker ennå?

Hvis du ikke har en GGPoker- eller Natural8-spillerkonto ennå, kan du registrere deg nå via YourPokerDream og glede deg over våre VIP-tilbud og eksklusive kampanjer. Det er ikke mulig å få mer tilknyttet verdi enn med YourPokerDream!

GGNetwork er det perfekte stedet for pokerspillere, med 24/7 action på alle grenser, spillere fra hele verden, unik programvare, opptil 60% rakeback gjennom Fish Buffet og fantastiske kampanjer.

Hvis du har en inaktiv konto hos Natural8 (minimum 3 måneder), ta kontakt med oss om at vi kan be om å koble kontoen din til YourPokerDream, slik at du kan glede deg over våre eksklusive kampanjer / tilbud.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race