Frykt, dumhet eller bare for mye penger?

Online pokerverden består av alle slags tegn fra hele verden, så det er uunngåelig at folk vil gjøre noen rare ting. Vi har sett mange bisarre tilfeller gjennom årene, og i denne artikkelen vil vi dele med deg en veldig spesiell sak som har gitt oss til og med YPD målløse. Selvfølgelig vil vi aldri kritisere en spiller offentlig, så vi må beholde spillerens anonymitet.

Forhåpentligvis vil dette eksempelet på en spiller som tilsynelatende går ut av deres måte å brenne pengene sine, helt meningsløst, tjene som en leksjon for andre å ikke på samme måte gjøre livet vanskelig for seg selv.

Hva skjedde?

Nevnte spiller spiller på Natural8, hvor den genererte Netrake er en avgjørende faktor for å bestemme hvilke bonuser han til slutt mottar fra YPD. Som alle erfarne spillere vet nå, har transaksjonsgebyrer alltid innvirkning på Netrake. Med dette i bakhodet, når en spiller deltar i en kampanje basert på Netrake, eller har en spesiell avtale, så krever selvfølgelig visse aspekter spesiell oppmerksomhet. Denne spilleren er godt klar over dette, og spiller NL S1,000, noe som er en betydelig grense.

Som mange lesere vil vite, er det også PVI i GGNetwork. Dette påvirkes av ulike faktorer, inkludert innskudd / uttak via kassereren. Heldigvis har Natural8 nå muligheten til å håndtere alle transaksjoner via YPD som agent. I dette tilfellet er det ingen gebyrer i det hele tatt, og det er en stor fordel fordi 100% av kostnadene for en transaksjon hos datterselskapet trekkes fra provisjonen (og for øvrig det samme med velkomstbonusen). Av denne grunn tilbyr alle tilknyttede selskaper også spillere muligheten til å betale inn / ut via en agent. Hvis en spiller ikke gjør dette, vil de påløpte transaksjonsgebyrene bli trukket fra premien fra rake-løpet.

Eksempel

Spiller setter inn $ 5000 via BTC. Transaksjonsgebyrene her er 1%, så det vil være et gebyr på $ 50. Hvis spilleren nå mottar $ 500 fra kampanjene våre, vil denne $ 50 bli trukket, og de vil bare motta $ 450.

Hvis spilleren valgte muligheten til å gjøre det samme ved å bruke YPD som agent, vil det imidlertid ikke være noen kostnader.

Spørsmålet oppstår selvfølgelig hvorfor noen ikke utnytter denne muligheten, spesielt når de blir informert om det. YPD bryr seg ikke, fordi vi trekker 100% av kostnadene fra spilleren. Faktisk har transaksjoner for denne spilleren nådd $ 95 000 så langt, så han har i det vesentlige allerede brent $ 950 direkte.

Og det blir enda verre! Ikke bare kunne bankrollen være $ 950 høyere, men han må også trekke seg i $ 5.000 trinn hver 1-2 dag, og deretter vente. Gjennom oss kunne han ha en transaksjon på $ 20 000 på en gang, og ‘vent’ i bare 10 minutter!

Og det er enda flere implikasjoner

Fordi helten vår har mange transaksjoner gjennom kassereren, med mange uttak på rad, legger han også til ekstra skade når det gjelder PVI. Faktisk har han også klart å oppnå den laveste PVI ved standard Cash Game-bord, og ligger på 0,35. Vi har spillere som tar mye mer penger ut av systemet på 0,5 enn han.

På grunn av hans lave PVI telles mindre rake, noe som automatisk betyr at han samler Fish Buffet-poeng saktere, og får mindre Cashback.

Vi har nå evaluert dataene hans fra desember 2020 til 17. juli 2021, og utført relevante beregninger. I løpet av denne perioden genererte han $ 53.000 i rake. Med sin PVI 0,15 høyere ville han ha $ 7,950 mer rake, noe som er nesten $ 4000 mindre med 50% Cashback.

I tillegg er Netrake hans rundt $ 3000 lavere, noe som betyr at han vil miste ytterligere $ 1200 fra oss hvis vi antar at vårt Rake Race vil gi ham et gjennomsnitt på 40%.

Sammendrag

– $ 950 transaksjonsgebyrer
– $ 4000 mindre Cashback (fiskebuffet)
– $ 1200 tilknyttet selskap

Det er 6150 dollar bortkastet på i underkant av syv måneder! Og utbruddet fortsetter, fordi hans PVI allerede er henrettet, og han fortsetter i samme retning …

Vi må spørre oss selv hva som er galt med denne spilleren for å gjøre slike grunnleggende praktiske feil gitt at de må ha et visst nivå av intelligens for å fortsette å holde seg selv på et relativt høyt nivå. Kanskje han har for mye penger, men det er ingen grunn til å bokstavelig talt gi bort et slikt beløp uten god grunn. Vi håper at denne spillerens mangel på logikk ikke skyldes at han er redd for at YPD kan stikke av med pengene sine! Det er ingen begrunnelse i å huse en slik tvil, ikke minst fordi vi er en av de største tilknyttede selskapene i GG-nettverket, og et slikt tillitsbrudd vil skade oss 100 ganger verre.

Dette er et eksempel på hvordan en spiller som ikke klarer den praktiske siden for å få mest mulig ut av det YPD gjør tilgjengelig for samfunnet vårt, kan skade bankrollen deres. Uansett hvordan vi ser på det, gir det ingen mening i det hele tatt, og den ultimate vinneren er GGNetwork!