High Stakes Capital, som er et investeringsselskap med høy nettoverdi i kryptovaluta, har annonsert sine planer om å være vertskap for en enorm $1 000 000 pokerturnering under BTC Miami-konferansen, som vil finne sted i april. Dette kommer til å bli en av verdens største kryptovalutakonferanser. Ideen ble først introdusert mellom Twitter-brukere HighStakesCap og Abu9ala7. Sistnevnte er også kjent som Mohammad, og han var en av nøkkelarrangørene i en nylig veldedighetsboksekamp som ble holdt mellom mange kryptovalutapåvirkninger på en konferanse i Dubai, som ble holdt i november. Her er hva Mohammad la ut på sin Twitter-side:

“Hei venner, jeg hjelper @HighStakesCap med å organisere en high stakes pokerturnering under BTC Miami. Kanskje noen dager før eller etter, avhengig av spillernes preferanser. Innkjøpet vil være på 1 million dollar. Hvis du er interessert i å delta, vennligst ta kontakt med meg eller HSC.”

Den endelige planen for turneringen er ennå ikke bestemt og vil mest sannsynlig bli bestemt av pokerspillerne som er involvert. Det er mest sannsynlig å finne sted noen dager før starten av BTC Miami-konferansen. Noen pokerproffer som Fedor Holz og Tony G har allerede kunngjort sin beslutning om å bli med i denne turneringen. Les videre for flere detaljer.

Topp pokerproffer er klare til å bli med

Kunngjøringen av denne enorme pokerturneringen har raskt fanget oppmerksomheten til flere high-stakes pokerspillere kjent over hele verden. En av disse pokerproffene var Antasa Guoga, bedre kjent i pokerverdenen som “Tony G”. For de som ikke vet, Tony G er en 47 år gammel forretningsmann og filantrop fra Litauen. Han var en av de første som kunngjorde sin beslutning om å bli med i $1 000 000 pokerturneringen. Tony G vil imidlertid bare delta hvis denne begivenheten kun kommer til å være åpen for seriøse kryptovaluta-investorer. Her er hva Tony G twitret på siden sin:

“Bør sørge for at det er en komité og at ingen rene robotproffer dreper den store begivenheten. Bør være folk som er virkelige seriøse kryptoinvestorer bare hvis det er en kryptobegivenhet.»

Imidlertid ble bønn hans raskt møtt med et enkelt spørsmål: “Du er med eller er du ikke?”. Og Tony G svarte på dette enkle spørsmålet med et enkelt svar: «Jeg er med».

Det er lett å se hvorfor Tony G er så interessert i å bli med på dette arrangementet. Litauiske forretningsmenn er sterkt involvert i kryptovalutaens verden. Tony G er grunnleggeren av det Toronto-baserte kryptoinvesteringsselskapet ved navn Cypherpunk Holdings. På toppen av det driver han også pokerrommet CoinPoker, som spesialiserer seg på kryptovaluta.

Tony Gs idé ble støttet av et annet høyt profilert navn i pokerindustrien. Haralabos Voulgaris, som er en tidligere administrerende direktør i Dallas Mavericks, har også uttalt at han vil delta i arrangementet bare hvis det er et ikke-proff arrangement. Men med all oppmerksomheten denne pokerturneringen får i verden og spesielt blant proffene, kan det hende at håpet til Tony G og Haralabos Voulgaris ikke blir oppfylt.

Her er en kort oversikt over alle pokerproffene som har kunngjort sin beslutning om å delta i turneringen:

Fedor Holz:

“Jeg er klar til å spille hvis det er en plass.”

Det tyske fenomenet, som nå er semi-pensjonert, er blant dem som allerede har deltatt og vunnet stort i en $1 million buy-in turnering, hans karrierebeste poengsum på $6million kommer som andreplass i Big One for One Kom på WSOP 2018.

Selv om det tyske fenomenet nå er halvpensjonert, fortsetter han å være involvert i pokerverdenen og kryptovalutaen. Han har allerede deltatt i en enorm $1 000 000 buy-in-turnering og endte opp med å vinne karrierens beste utbetaling på $6 000 000 for sin andreplass under Big One for One Drop i 2018 WSOP.

Justin Bonomo:

“Regn med meg!”

Justin Bonomo trenger ingen introduksjon. Han er en av de rikeste pokerspillerne i verden og er rangert som nummer én i alle tiders turneringsgevinster. Bonomo var spilleren som slo Holz under heads-up ved 2018 WSOP og endte opp med å vinne topppremien på $10 000 000. Denne high-stakes-spilleren er ganske interessert i å delta i BTC Miami-arrangementet, og han vil absolutt ikke ha noen problemer med å finne $1 000 000 buy-in.

Dan “Jungleman” Cates:

“Ja!”

Dan “Jungleman” Cates er en legendarisk pokerproff med høy innsats. Han og karakteren hans ville være et flott tillegg til det imponerende spillerfeltet. Men ikke la karismaen hans lure deg. Cates er en utmerket pokerspiller og har klart å vinne 2021 WSOP high-roller-arrangementet for en $50 000 buy-in.

Jason Koon:

“Jeg skal spille.”

Jason Koon er sannsynligvis en av de beste No-Limit Hold’em-spillerne i verden. GGPoker og Triton-ambassadøren har nylig vist at han har det som trengs for å vinne WSOP-armbåndet. Ikke rart at Koon har over $32 000 000 i karriereinntekter fra turneringer.

Dan Smith:

«Jeg donerer 20 % av inntekten min til, og driver, en veldedig organisasjon kalt double up drive, som har samlet inn over 18 millioner dollar. Ville elske å spille og love at en slump penger vil gå til en god sak.»

Dan “Cowboy” Smith er en vanlig spiller i turneringer med høyest innsats. Det vil ikke være problematisk for ham å bli med i BTC Miami-turneringen, siden han tidligere har betalt mer enn $1 000 000 for et pokerinnkjøp. Smith var en av spillerne på Triton Million for Charity-arrangementet i 2019, som ble holdt i London. Den turneringen hadde $1 270 000 buy-in. Han klarte til og med å ta tredjeplassen og reise hjem med $8 765 000.

Chris Brewer:

“Ville elsket å spille.”

Chris Brewer er et relativt nytt ansikt på pokerarenaen med høyest innsats. Karriereveksten hans er imidlertid imponerende. Han gikk fra $5 buy-in-spill hele veien til å spille med verdens beste i løpet av bare 8 år. Mens Brewer for det meste spiller kontantspill, har han også bevist at han er i stand til å snappe store stabler fra de beste turneringsspillerne i verden. Som et resultat kunne Chris Brewer legge til $3.000.000 til navnet sitt siden desember 2020.

Siste tanker

Flere og flere pokerrom har begynt å legge til kryptobetalinger ettersom kryptovaluta ble kjent over hele verden. Americas Cardroom er et av de største online pokerrommene som har begynt å akseptere kryptovaluta. Hovedårsaken til at kryptovalutaer som Bitcoin er mye brukt av mange pokerspillere er deres anonymitet og desentralisering, som de tradisjonelle investeringsmetodene rett og slett ikke kan tilby.

Vi kan med sikkerhet si at $1 000 000 BTC Miami-turneringen planlagt for 2022 vil bringe enda mer popularitet til kryptobetalinger i pokerindustrien. Et felt med utmerkede pokerspillere og en enorm buy-in vil definitivt tiltrekke seg mye offentlig oppmerksomhet. Det er allerede kjent at BTC Miami vil finne sted fra 6. til 9. april på Miami Beach Convention Center. Det vil være flere gjesteforedragsholdere som skateboardlegenden Tony Hawk og grunnleggeren av Twitter Jack Dorsey.