Det er mye å si om det emnet, spesielt siden mange gode spillere ikke bryr seg spesielt om armbånd eller turneringspoker i det hele tatt, for den saks skyld, men det er en diskusjon for en annen dag.

I denne artikkelen skal vi se på 10 av de beste pokerspillerne der ute som fortsatt ikke har et WSOP-armbånd av en eller annen grunn.

Når det gjelder å måle suksess i pokerverdenen, er det mange måter å gjøre det på. Noen mennesker mener at det er nok å se på spillerens totale karrieregevinster, mens andre mener at store titler er like viktige i dette argumentet. Sistnevnte gruppe mennesker synes det er spesielt viktig å se på WSOP-armbåndene vunnet av en gitt spiller. Tross alt er det den største pokerturneringen i verden.

Maria Ho

Maria Ho, en pokerspiller, TV-vert og en av de beste pokerpersonlighetene, leter fortsatt etter sitt første WSOP-armbånd. Dette kommer som litt av en overraskelse gitt hvor travelt hun har vært på turneringskretsen generelt, men det er rett og slett et tilfelle av uflaks i avgjørende øyeblikk av kampene hennes. I skrivende stund hadde Maria over $4,2 millioner i live-turneringsinntekter og hadde innkassert 69 WSOP-arrangementer. Som et resultat er Maria Ho ganske kjent med World Series of Poker.

Sannsynligvis hennes beste mulighet kom for over et tiår siden, i 2011, da hun har klart å komme inn i heads-up-spillet under $5000 No-Limit Hold’em-arrangementet. Imidlertid klarte hun ikke å forsegle avtalen da løpet hennes ble stoppet av Allen Bari. Ho hadde en rekke ekstra sterke resultater i WSOP, inkludert en sjetteplass i 2017 WSOP Europe Main Event. Hennes totale World Series of Poker-inntekter overstiger $1,7 millioner på tidspunktet for skriving av denne artikkelen.

Det er rimelig å si at Maria Ho har en stor sjanse til å få sin første WSOP i år. Det er fordi hun viser et sterkt engasjement for spillet og trives. Derfor er det bare et spørsmål om tid før hun får det armbåndet.

Dan Smith

Dan Smith er for tiden en av de beste pokerspillerne fra USA. Mange mennesker kan bli sjokkert over å finne dette navnet på listen. Smith er for tiden plassert på 6. plass på den verdensomspennende All Time Money List, med rundt 38 millioner dollar i turneringsgevinster gjennom hele karrieren.

Videre kom omtrent en femtedel av det totale fra World Series of Poker-arrangementene, med $4 millioner som kan tilskrives hans tredjeplass i 2018 Big One for One Drop-arrangementet. Smith hadde et par nære samtaler, og ble nummer to i 2016 High Roller for One Drop og tredje fire ganger mer.

Ingen kan nekte for at turneringseksperten fortjener et armbånd, om ikke flere, gitt hans generelle pokerprestasjoner og ferdigheter.

Det er rimelig å si at Dan Smith lett er en av de beste pokerspillerne der ute. Han kan enkelt støtte denne påstanden takket være sine flere seire i EPT- og WPT-arrangementer. Vi kan anta at Dan Smith vil kunne vinne sitt første WSOP-armbånd og legge det til sin imponerende pokerkarriere. Men slik det er nå, har Smith vært ganske uheldig når det kommer til WSOP-armbånd.

Sam Trickett

Få pokerfans vil kjenne igjen Sam Trickett. Imidlertid pleide denne britiske pokerproffen å være et av pokerens mest kjente ansikter. Han har klart å gå ombord på pokerboom-vognen og sykle den hele veien frem til sin store suksess. I løpet av årene har briten tjent rundt 22 millioner dollar i turneringspremier. I tillegg var han en hyppig deltaker i en rekke high-stakes cash games og hadde forbindelser med kjente pokerselskaper, så det er rimelig å tro at han hadde en betydelig nettoformue. Tricketts beste prestasjon var selvfølgelig hans andreplass i den første Big One for One Drop-konkurransen i 2012.

Bortsett fra å tape mot Esfandiari i siste runde, ble Trickett tildelt mer enn $10 millioner for sin prestasjon. Trickett, som Smith og mange andre på denne listen, har ennå ikke vunnet et WSOP-armbånd. Han tok et par WSOP-finalebord og fikk heads up to ganger til i karrieren, men han klarte bare ikke å forsegle avtalen.

Sam Trickett har ikke vært like involvert i live-pokerscenen de siste årene, og det ser ikke ut til å være en primær bekymring for ham å jage armbånd. Ikke desto mindre, med så mye ekspertise under beltet og en betydelig bankroll, har han en god sjanse til å bli med i rekken av armbåndholdere på et tidspunkt.

Isaac Haxton

Isaac “Ike” Haxton er et navn som praktisk talt alle pokerentusiaster vil kjenne igjen med en gang.

Selv om han aldri fikk det samme nivået av medieeksponering som mange av de andre spillerne som nevnte, talte Haxtons prestasjoner for seg selv, og etablerte ham som en av pokerverdenens superstjerner. Ike har tjent $27,7 millioner i live-turneringsgevinster til dags dato, hovedsakelig fra high-roller og super-high-roller-turneringer. Med alt dette i tankene er det nok mindre sjokkerende at Haxton fortsatt mangler et armbånd. Ikke desto mindre så amerikaneren et par gode sjanser for et armbånd gjennom årene. Tilbake i 2009 kom han på andreplass i $40 000 Annual Event.

Isaac Haxton var nær seier nok en gang i 2017, og endte på tredjeplass i den ettertraktede Poker Players Championship-turneringen. Vi kan med sikkerhet si at hvis Haxton bestemmer seg for det, kan han lett tjene ett eller flere armbånd i årene som kommer. Imidlertid ser det ut til at han for øyeblikket er mer fokusert på turneringer med høy innsats med mindre felt og flere belønninger, noe som er fornuftig gitt bankrollen hans. Det er fortsatt tid til å bekymre seg for arven.

Steve O’Dwyer

Steve O’Dwyer er en annen spiller som ikke har et armbånd ennå. O’Dwyer, med kallenavnet “Hairy Beast” på grunn av sitt karakteristiske lange hår og skjegg, er en freak av naturen ved pokerbordene, etter å ha vunnet i underkant av $31 millioner i liveinntekter og over $7 millioner i online poker. Og det som er enda mer utrolig er det faktum at O’Dwyers største enkeltseier i kontanter er rundt $1,9 millioner, noe som antyder at han ikke bare var heldig i en eller to begivenheter for å få disse imponerende resultatene. I stedet har han hatt en rekke seire og topp tre-plasseringer gjennom årene, noe som viser at han er en ekte grinder og en spiller å regne med. Til tross for hans flotte CV, har han ennå ikke vunnet et WSOP-armbånd.

I følge statistikken hans har O’Dwyer klart å fullføre 19 ganger i pengene ved WSOP. Dette utgjør litt over $700 000, noe som indikerer at han ikke var veldig bekymret for å spille i World Series. Dette er mest sannsynlig en av grunnene til at han ennå ikke har vunnet et armbånd. Hans CV inkluderer over et dusin turneringsseire, inkludert et EPT-mesterskap fra 2013. Gjennom sin lange og strålende karriere har han også hatt nesten 20 andreplasser og flere finalebord.

Maurice Hawkins

Maurice Hawkins er ikke den mest kjente pokerspilleren. Spesielt blant tilfeldige pokerentusiaster. Men hvis vi snakker om spillere som ikke har et WSOP-armbånd, må dette navnet være på listen. Ved første øyekast har Hawkins litt mer enn $4 millioner i turneringsgevinster, som i seg selv er en fin prestasjon, men ikke spesielt enestående sammenlignet med de andre spillerne på denne listen. På dette tidspunktet kan du spørre hvorfor han skal velges fremfor flere andre spillere som har oppnådd sammenlignbare resultater? Løsningen er grei. Det er fordi Maurice Hawkins har 14 WSOP Circuit-ringer og rundt 150 pengeplasseringer i WSOP- og WSOPC-arrangementer.

Maurice Hawkins er sannsynligvis definisjonen på en live-turneringsgrinder. Han elsker absolutt poker, og han er besatt av World Series of Poker. Det er klart at Hawkins ikke har så stor bankroll som de fleste av de andre spillerne som er nevnt, derfor foretrekker han å spille i større felt og turneringer med lavere innkjøp. Å klare å vinne et armbånd er en vanskelig bestrebelse, uavhengig av hvor utmerket spiller man er. Men det er rimelig å si at Hawkins absolutt elsker å spille poker og ikke går bort. Han kommer garantert til å dekorere håndleddet med et ettertraktet armbånd før eller siden. Tross alt har han allerede flere ringer enn fingre, så det er på tide å diversifisere smykkesamlingen hans.

Jake Schindler

Selv om Jake Schindler egentlig ikke er et kjent navn blant pokerentusiaster, er det egentlig ingen tvil om at han er en av de beste turneringsspillerne i spillet. Schindler, som er fra Pennsylvania, har vunnet et sted rundt $28 millioner i live-turneringer i løpet av et tiår. Schindler, sammen med mange andre unge proffer, fokuserer på high-roller-turneringer, og det faktum at han har hatt så mye suksess i et så vanskelig miljø, sier mye om pokerferdighetene hans. Det er rart hvorfor han fortsatt ikke har et WSOP-armbånd, selv om det mest sannsynlig skyldes tilfeldigheter.

Imidlertid har Schindler en WSCOP Circuit-ring til navnet hans. Han har også klart å komme inn på noen finalebord ved noen WSOP-turneringer de siste årene. Derfor er det bare et spørsmål om tid og flaks før han endelig får sitt første WSOP-armbånd.

Rainer Kempe

Kempe er medlem av den tyske pokerskolen. Han er en enormt dyktig high-roller uten WSOP-gevinster. Kempes samlede turneringsinntekter overstiger $21,6 millioner, med de to største pengeinngangene fra Super High Roller Bowl-turneringer i Las Vegas og Macau. Disse to seirene står for rundt en tredjedel av hans samlede inntekter. Tyskeren har imidlertid vunnet flere high-buy-in-arrangementer i løpet av årene, og beviser at han er langt fra en one-trick ponni. Kempe har ikke hatt mye flaks i WSOP tidligere.

Med 48 pengeplasseringer for rundt $1,3 millioner, kom han nærmest å tjene et armbånd under 50th Anniversary WSOP i 2019, og endte på fjerde plass i en $600 PLO-turnering. Når man ser på Kempes merittrekord, er det verdt å merke seg at han ikke nøler med å delta i WSOP-turneringene med lavt innkjøp. Kempe har deltatt i en rekke firesifrede buy-in-arrangementer, noe som er uvanlig for storspillere av hans type, noe som antyder at tyskeren ønsker å vinne minst ett armbånd før heller enn senere.

Christoph Vogelsang

Når du tenker på turneringsfeltet med høy innsats akkurat nå, er Tyskland noe av det første du tenker på. Landet har utviklet en mengde talentfulle unge spillere som har dominert på live-kretsen, og vunnet flere titler i arrangementer med sekssifrede buy-ins. Christoph Vogelsang er blant de mest suksessrike spillerne i det samfunnet, etter å ha vunnet $25,5 millioner i live-turneringer på bare syv år. Den unge tyskeren har også hatt stor suksess i World Series of Poker-turneringer, med WSOP-penger som står for rundt en tredjedel av hans personlige verdi. Det mest bemerkelsesverdige kom i 2014, da han endte på tredjeplass i $1MM Big One for One Drop, og tjente ham bare 4,5 millioner dollar.

Dette var imidlertid ikke Vogelsangs største seier til nå. Han vant $6 millioner på 2017 $300.000 Super High Roller Bowl Las Vegas, og slo ut et veldig sterkt felt. På så kort tid har den tyske superstjernen skapt en enestående pokerkarriere, men et WSOP-armbånd forblir unnvikende. Han har helt klart talentet og bankrollen, så alt han trenger er et solid løp når det teller. Vi kan med sikkerhet si at Vogelsang vil slutte seg til den utvalgte klubben av WSOP-mestere i nær fremtid.

Thomas Marchese

Thomas Marchese, en amerikansk-født pokerspiller med en nåværende rekord på $19,2 millioner i live-turneringsinntekter, runder av listen vår over de beste pokerspillerne uten et WSOP-armbånd.

Marchese, og mange andre på denne listen, har hatt mye suksess ved å spille i high-roller-turneringer, noe som har hjulpet ham med å utvikle bankrollen og selvtilliten ved bordene.

Han er blant eliten i pokerindustrien, etter å ha samlet over et dusin sjusifrede poengsummer. Marchese, som de andre, mangler fortsatt et WSOP-armbånd for å runde av hans profesjonelle CV. Marchese er også en Pot Limit Omaha-ekspert, som han demonstrerte flere ganger på World Series.

Thomas Marchese har nesten klart å snappe sitt første WSOP-armbånd i 2015 da han kom seg helt til heads-up-duellen i en $1500 PLO-begivenhet. Han klarte imidlertid ikke å forsegle avtalen og måtte være fornøyd med et toer-resultat. Men denne nære samtalen demotiverte ikke den amerikanske pokerproffen. Marchese fortsetter å male pokerturneringer og før eller siden vil han garantert legge til et WSOP-armbånd til samlingen av trofeene sine.