GGPoker er et velrenommert online pokerrom som gir mange pokerspillmuligheter for både nybegynnere og eksperter. Det er alltid kontantspill og turneringer tilgjengelig og eksklusive arrangementer som WSOP-turneringer. GGPoker har introdusert en ny og unik funksjon til pokerrommet. Et nytt analyseverktøy for pokerhånd kalt “Spør Fedor” er nå tilgjengelig på siden, med oppdaterte råd fra pokerspilleren og GGPoker-ambassadøren Fedor Holz. Vi vil også snakke om den nye EV Cashout introdusert på GGPoker. Les videre for flere detaljer.

Ny “Spør Fedor”-funksjon

“Spør Fedor” er en ny pokerhåndanalysefunksjon som er integrert i sidens håndhistorikksystem. Programmet ble konstruert ved hjelp av pokerekspert Fedor Holz og Prometheus AI-verktøyet. Spillere kan nå be verktøyet om å analysere håndhistorien deres i pokerrommet og motta tilbakemelding på hvordan GGPoker-spilleren spilte kortene. Rapporten inneholder en vurdering fra 1 til 5 og et forslag til bedre valg som spilleren kan ha gjort. Ideen er å hjelpe spillere med å visualisere hvordan de kan spille den gitte pokerhånden og deretter gjøre spillforbedringer som vil resultere i flere gevinster. Her er hva Fedor Holz, GGPoker Global Ambassador, hadde å si om denne siste oppdateringen:

“Den perfekte pokerspilleren eksisterer ikke, og alle av oss er nysgjerrige på den beste måten å spille en hånd på. Dette er grunnen til at vi har laget Ask Fedor – hånden din analyseres i sanntid og rådene som gis vil hjelpe deg med å bringe spillet ditt til neste nivå. Det hjelper til med å bygge bro mellom uformelle spillere og profesjonelle og er kun tilgjengelig på GGPoker!»

Den nye funksjonen er tilgjengelig for spillere i Texas Hold’em pengespill og turneringer. Ytterligere spillvarianter vil bli introdusert i fremtiden. Etter pålogging får spillere hos GGPoker fem gratis “Spørsmål” av verktøyet. Spillere kan betale for en medlemsplan for å motta flere “Spørsmål” per måned. Fedor Basic er $29,99 per måned og inkluderer 30 Asker hver måned uten VIP-spill. Fedor Standard koster $99,99 per måned og inkluderer 120 Asker hver måned uten VIP-spill. Det siste abonnementet, som koster $199,99 per måned, inkluderer Fedor Premium. Tilbudet inkluderer VIP-spill og ubegrensede Asks.VIP-spill er definert som pengespill med innsats lik eller større enn $25/$50 per måned. Turneringer med innkjøp på $5 000 eller mer faller også inn under VIP-kategorien. GGPoker gir for øyeblikket 50 % rabatt på den første månedens medlemskap.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Treningsverktøy i andre pokerrom

Trenings- og treningsverktøy er absolutt ikke nytt, og vi ser et økende antall online pokersider inkludere dem i virksomheten deres. PokerStars har et langvarig undervisningsprogram, PokerStars Learn, som ble oppdatert i fjor, og har nylig debutert Level Up med Lex, et personlig videotreningsverktøy. Unibet har en innebygd Game Lab, hvorav en del gir generelle forslag til forbedringer. MyGame, partypokers eget interaktive coaching- og treningsprogram, hevder å være basert på det fineste GTO-spillet.

Alle av dem er imidlertid tilgjengelige for alle spillere gratis og er primært rettet mot å hjelpe uformelle spillere med å forbedre spillet sitt mens de holder dem innenfor pokerrommet i stedet for å søke utenfor etter tredjepartsverktøy og tjenester. GGPokers “Spør Fedor”-funksjon faktureres på lignende måte. Nettstedet sier at grunnen til å lage programmet er å:

«Hjelp å bygge bro over ferdighetsgapet, hjelpe spillet vokse samtidig som du utdanner og støtter samfunnet vårt. Vi ønsker å gi alle spillere lik tilgang til verktøy for å øke deres poker IQ”

Prisnivået plasserer det imidlertid blant toppnivået av dagens beste GTO-løsningsverktøy, og det faktum at det forhindrer spill ved VIP-bord uten toppnivåmedlemskap viser at GG ser på “Ask Fedor” som et premiumprodukt som er verdig en høy pris. Presisjonen til systemet vil avgjøre suksessen, som må bestemmes gjennom spillertesting. Nettstedet gir lite detaljer om hvordan det fungerer, og bemerker ganske enkelt at det er drevet av Prometheus AI. Dessuten plasserer premium-nivået det blant de mer kostbare GTO-løserne på markedet akkurat nå, omtrent sammenlignbart med Run it Once Poker’s Vision. PioSOLVER, den mest kjente Hold’em GTO-løseren, faktureres som en engangslisens uten analysegrense.

EV uttak

Bad beats har lenge vært en av de vanskeligste omstendighetene i poker siden de har en betydelig psykologisk innvirkning på spilleren. Som et resultat av dette har flere rom etablert forsikringsløsninger for spesifikke hender. GGPoker pleide å tilby All-in Insurance, men den 29. april ble den erstattet med EV Cashout.

I alle pokerformater vises EV Cashout i hånden ved pengebordet (unntatt AoF). Det er to betingelser som må gjelde:

  1. Du gikk all-in på floppen.
  2. Hånden din har 60 prosent eller mer egenkapital.

Hvis alle disse kravene er oppfylt, vil alternativet “Utbetaling” vises. Du må klikke på den raskt, ellers vil hånden avsluttes uten endringer. Hvis forsikringen er tegnet, uavhengig av resultatet av hånden, vil spilleren få en betaling, og saldoen i potten vil bli fordelt til de andre spillerne. Hvis det er mange potter på bordet, er kun de som spilleren har rett til forsikret.

Utbetalingen beregnes i henhold til følgende formel:

(Pot Size – Rake – Jackpot Fee) x Equity

Det tas ingen ekstra provisjon, og utbetalingene behandles automatisk i det øyeblikket hånden avsluttes. Bot hvordan er EV Cash forskjellig fra All-in forsikring? For det første er det ingen provisjon fra rommet. Det er heller ingen krav til pottens størrelse og antall deltakere i hånden. Dessuten kan forsikring bare tas én gang etter floppen.

Det er rettferdig å si at det ikke er særlig lønnsomt for grinders å bruke EV Cashout siden de taper profitt og gir bort deler av det for en sjanse til å komme unna variansen i den gitte hånden. Derfor, jo høyere egenkapital, jo høyere tap. Denne funksjonen kan imidlertid være nyttig for uformelle spillere, som har en tendens til å fokusere mer på øyeblikkelig fortjeneste.

Hvem er Foder Holz?

Fedor ble født 25. juli 1993 i Saarbrücken, Tyskland. Det var tydelig fra en tidlig alder at han ville utvikle seg til en bemerkelsesverdig person, men veien dit ville ikke være enkel. Holzs mor var nettopp 17 år gammel da hun fødte ham, og hun måtte slutte på skolen for å satse på en karriere som forfatter. Hun hadde to barn til etter Fedor, så han ville ha to yngre søstre. Fedor beskrev oppveksten som hyggelig og kjærlig, selv om han møtte vanskeligheter på skolen og blant vennene sine. Holzs intelligens var umiddelbart tydelig, og hans IQ ble evaluert til å være 155, noe som indikerte at han var et borderline geni. Men fordi ungdommer på skolen ikke alltid satte pris på at Holz var så mye smartere enn resten av dem, ble han ofte latterliggjort og ertet på skolen. Videre, fordi skolen ikke var krevende for Holz, ville han ofte hoppe over eller prestere dårlig der, ettersom de typiske insentivene var utilstrekkelige for ham.

Holz flyttet hjemmefra da han fylte 17 år for å studere informatikk. Han møtte en gruppe kompiser som spilte poker og skaffet beskjedne gevinster. Ikke desto mindre var Holz overrasket over at det var mulig å spille et spill og konsekvent tjene penger, noe som gjorde ham besatt av poker. Holz var bare 18 år gammel da han først begynte å vinne i online poker. Til å begynne med vant han bare et par hundre euro hver måned, men han hadde mye større mål. Han fant raskt sin første pokertrener og mentor, som gjorde det mulig for ham å spille MTT-er med høyere innsats og forbedre pokerkarrieren til et nytt nivå. Fedor forsto på dette tidspunktet at han ikke trengte skole og at han kunne bli vellykket og rik på sine egne premisser, selv om penger aldri var hans primære drivkraft.

Fedor Holz, som ikke engang er 30 år, har allerede oppnådd suksessen som folk flest bare kan drømme om i løpet av livet, og han klarte det helt selv, fra grunnen av. Selv om han har bestemt seg for å trekke seg fra poker, er tyskeren fortsatt veldig knyttet til spillet, både profesjonelt og rekreasjonsmessig. Bortsett fra det, fungerer Holz som GGPoker-ambassadør, hvor han spiller private spill med fans, konkurrerer i ulike utfordringer og gjør alt annet som en god pokerambassadør bør gjøre.

Mange storspillere vil være lettet over å høre at Fedor ikke dukker opp i så mange storspillerturneringer i disse dager, siden konsentrasjonen hans har gått over til forretningsinteressene.

Dette innebærer mindre konkurranse i disse arrangementene, der Holz alltid var en av de største truslene og ledende favorittene. Han tilbringer en betydelig mengde tid i Wien, hvor han formelt er bosatt, og lever det høye livet med kjæresten Annelina. Fedors sosiale medieplattformer er fylt med kjærlighet og lykke, samt flere suksesshistorier fra alle aspekter av livet hans. Fedor har nettopp funnet sin kjærlighet til NFT-er og ser ut til å være sterkt involvert i den nye trenden, og demonstrerer hans intellekt igjen, siden investeringer i denne spirende og lukrative sektoren kan vise seg å være ekstremt fordelaktig i fremtiden. Det gjenstår å se om den unge tyskeren kommer tilbake til fulltidspoker i fremtiden.