Pokerturneringer med lavt innkjøp som går fra til og med 17. oktober

Dublin, Irland (22. september 2022) – GGPoker avslører i dag detaljer om sin kommende mini MILLION$ online turneringsserie, som lanseres 2. oktober og varer til og med 17. oktober. Minst $5 000 000 i premier vil bli vunnet på tvers av serien, med event-kjøp -innganger fra $1.

Serien er ledet av en flaggskipbegivenhet:

$10,50 Mystery Bounty MILLION$ – trinn 1 fra 6. oktober – $1 000 000 GTD

Andre høydepunkter inkluderer:

$5 mini Global MILLION$ – Dag 1 fra 2. oktober – $300 000 GTD

$11 Sunday Hundred Grand – 2. oktober – $101 000 GTD

$5,25 Omaholic Mini Bounty MILLION$ – 1. trinn fra 2. oktober – $100 000 GTD

“Selv om innkjøpene er lave, er det ikke noe mini med denne serien!” sa Sarne Lightman, global sjef for GGPoker. “Det er over $5 millioner å vinne, og med innkjøp fra bare $1, er mini MILLION$-turneringer designet for å være tilgjengelige for nesten alle spillere.”

Nye GGPoker-spillere er kvalifisert til å kreve pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers Fish Buffet-lojalitetsprogram, med vanlige pengepremier på tilbud.

Om GGPoker:

GGPoker er verdens største pokerrom, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som patentert Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert innsatsplattform, SnapCam videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noen gang.

I 2020 var GGPoker vertskap for den verdensrekordbrytende WSOP Online hovedbegivenheten og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListings ‘Best Poker Software Overall’-pris. I 2022 ble GGPoker verdens største online pokerrom og ble tildelt prisen for årets nettpokeroperatør ved SiGMA Americas Gaming Awards.

Bruk bonuskoden YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å motta vår eksklusive VIP-avtale samt tilgang til vår spesielle $2000 GG Welcome Freeroll$1500 YPD Summer Masters pluss $4000 i private turneringer …pluss flere flotte og eksklusive kampanjer og turneringer.