Spill med ham hver torsdag fra 8. juni til 31. august.

Dublin, Irland (7. juni 2023) – GGPoker, den uovertrufne lederen i nettpokerbransjen, er glade for å kunngjøre sitt spennende partnerskap med Brian “True Geordie” Davis, en av Storbritannias mest innflytelsesrike podcastere og YouTube-sensasjoner. Dette samarbeidet markerer en viktig milepæl for begge parter når True Geordie blir en anerkjent partner for GGPoker.

True Geordies overnaturlige personlighet, engasjerende innhold og urokkelige engasjement for fellesskapet har gjort ham til en fremtredende skikkelse i underholdningsbransjen på nettet. Med sin levende tilstedeværelse og autentiske stil har True Geordie fengslet publikum over hele verden og skaffet seg en stor tilhengerskare som ser opp til ham for hans ekspertise og underholdende formidling.

Som en del av dette partnerskapet vil True Geordie oppfordre sin lojale fanskare til å bli med ham til de virtuelle pokerbordene hos GGPoker, der spennende spill og uforglemmelige opplevelser venter. For å sparke i gang dette utrolige samarbeidet vil True Geordie arrangere en ukentlig pokerturnering, eksklusivt på GGPoker, hver torsdag kl. 18:00 BST, fra 8. juni til 31. august. Spillere som deltar i disse turneringene, kan vinne store premier og til og med gjøre krav på dusøren på True Geordies hode.

True Geordie vil dessuten representere GGPoker i det prestisjetunge World Series of Poker (WSOP) London-arrangementet som starter 27. juli. Som GGPoker-ambassadør vil True Geordie vise sine pokerevner i live-turneringer og konkurrere mot topp profesjonelle og entusiaster fra hele verden.

“Vi er utrolig glade for å få jobbe med verdens største pokermerke!”, sier True Geordie. “Vår erfaring med å skape markedsledende innhold for store merkevarer kommer til å komme til sin rett i dette utrolig spennende samarbeidet. Vi gleder oss til å konkurrere mot vårt store og lojale nettsamfunn ved hjelp av den banebrytende pokerteknologien som GGPoker er kjent for.”

Angela Martin, UK & Ireland Head of Marketing hos GGPoker, uttrykte sin begeistring for partnerskapet: “Vi er glade for å ønske Brian ‘True Geordie’ Davis velkommen til GGPoker-familien. Hans eksepsjonelle talent og magnetiske personlighet samsvarer med vårt mål om å gi spillerne våre en enestående pokeropplevelse. Vi gleder oss til å se ham engasjere seg i vårt pulserende fellesskap og ta med seg sin unike stil til bordene.”

True Geordies partnerskap med GGPoker er et bevis på plattformens engasjement for å samle pokerentusiaster fra alle bakgrunner og gi dem en opplevelse i verdensklasse. Ved å bli medlem av GGPoker får True Geordies tilhengere muligheten til å få direkte kontakt med ham og dele den virtuelle filten i spennende spill og turneringer som kun er tilgjengelige hos GGPoker.

Nye GGPoker-spillere kan også benytte seg av pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers lojalitetsprogram Fish Buffet, med jevnlige pengepremier.

Om GGPoker: GGPoker er verdens største pokerrom med en global spillerbase. De tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash-pokeren, All-In or Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert staking-plattform, SnapCam-videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD, som alle er utviklet for å forbedre spillopplevelsen og gjøre poker morsommere enn noensinne.

I 2020 var GGPoker vertskap for verdensrekorden i WSOP Online Main Event og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListings pris for “Best Poker Software Overall”. I 2022 ble GGPoker verdens største nettpokerrom og ble tildelt prisen for årets nettpokeroperatør under SiGMA Americas Gaming Awards. I 2023 vil GGPoker sende minst 500 spillere til live-turneringen WSOP 2023 Main Event via sine berømte Road to Vegas-satellitt-turneringer.