Spill lønnsom online poker i 2022

Det er 2022 og online poker har utviklet seg år etter år. Det finnes nå mange online pokerskoler for alle mulige varianter, så mange at du ikke lenger kan telle dem. Du gir spillerne gratis bankroller, trener dem og prøver å trene alle til å være ekte vinnende spillere, de såkalte haiene. Det er også mange gratis strategiartikler på nettet som er tilgjengelige for alle og hjelper deg med å forbedre ditt eget spill.

Nå spør mange spillere seg selv om online poker fortsatt vil være lønnsomt i 2020 når det er så mange læringsmuligheter og pokerskoler. Og hvis du ikke spiller på mikrogrensene, men spiller på midtstoppen og høye innsatser, ser du mange faste hver dag og alltid nye spillere du ikke kjenner. Og det er ikke uvanlig å lese den populære setningen i pokerfora: “Poker is dead”

Før vi går nærmere inn på om online poker fremdeles er lønnsom, vil vi trekke frem to tilbydere som er utrolig lønnsomme å spille på grunn av de mange fiskene (dårlige spillerne) og de gode kampanjene / rakeback-avtalen.

Vårt innside-tips: Selv om begge tilbydere ikke tar mye og kommer fra samme nettverk, anbefaler vi GGPoker, fordi vi har en veldig eksklusiv rakeback deals der som gjør hele saken enda mer lønnsom for deg, og det er også en 2000$ Welcome Freeroll-turnering.

De to mest lønnsomme leverandørene

Bruk bonuskoden YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å motta vår eksklusive VIP-avtale samt tilgang til vår spesielle $2000 GG Welcome Freeroll$1500 YPD Summer Masters pluss $4000 i private turneringer …pluss flere flotte og eksklusive kampanjer og turneringer.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo TigerGaming
1.000$ Bonus/25kYPD Main Rake Race
6.2/10

Regulars

Nå skal vi først avklare en ting på forhånd. En vanlig spiller som spiller daglig eller regelmessig er ikke automatisk en vinner. Mange spillere gjør denne feilen og får panikk direkte når andre vanlige spillere sitter ved bordet med deg fordi du tror at dette vil krympe din egen gevinstrate.

Selvfølgelig er det mer lønnsomt for oss å ha en pokerfisk som sitter ved bordet, men de såkalte fiskereglene kan også være veldig lønnsomme. Interessant er at av alle gjengangere som du møter ved bordene, er det omtrent 70% fiskeregger, dvs. faste som du ikke kan kalle fisk, men heller ikke hai. Slike spillere spiller grov break even, og med en god rakeback-avtale er de i pluss. Omtrent 20% er vanlige og bare 10% er virkelig gode pokerspillere.

Så hvis du tror at en vanlig spiller automatisk er en god pokerspiller, er du langt derfra. Spesielt Fischregs tar veldig lite penger ut av systemet, og mange av dem skyller inn mer penger på lang sikt enn de får ut.

Så ikke få panikk hvis du ser visse faste spillere ved bordene nå og da og se om de virkelig er så gode.

Poker Fish

Dårlige spillere, som kalles fisk på pokerspråk, er fremdeles mer enn nok. På de nedre grensene selvfølgelig mest, men også på midt- og høye innsatser er det nok spillere som betaler nok penger i pokersystemet.

En vanlig fisk som er i midtstoppen og sier NL 25-50 eller Sit & Go-turneringer for 5-10 $, betaler i gjennomsnitt rundt $ 500 i året. Så den trenger bare 2000 fisk over hele verden, og vi har allerede 1 million dollar i spillersammelen som blir samlet inn av enhver profesjonell pokerspiller på lang sikt. Og selvfølgelig snakker vi om over 2000 spillere og mange setter inn over $ 500, det var bare et eksempel på midtstoppene.

Bare i Tyskland, Østerrike og Sveits er det cirka 150 000 aktive pokerspillere hvert år. La oss få noen vanvittige regninger og si at 50% av dem er gjengangere, noe som er helt vanvittig. Og de andre 50% er fisk som bare gambler bort $ 100 i året. Selv med denne vanvittige regningen, ville fiskene fra Tyskland, Østerrike og Sveits vaske 7,5 millioner dollar i pokersystemet.

Globalt salg av pokermarkeder

I henhold til nåværende estimater er salget av det globale pokermarkedet rundt 7-8 milliarder dollar. Ja, du har lest riktig. Vi snakker milliarder her!

Alle snakker om den store pokerbommen over, som er fullstendig tull hvis du ser nærmere på hele saken. Selvfølgelig vokser ikke lenger markedet så raskt som det var i 2003-2010. Online poker var helt ukjent den gangen, og etter hvert som Moneymaker-boom startet og poker ble mer offentlig, vokste antall spillere raskt. På et tidspunkt er den store bommen over og tallene forblir konstante og markedet vokser bare i små skritt eller forblir det samme. Dette betyr imidlertid ikke automatisk at online poker er død, ettersom man liker å lese i noen fora på Internett.

Med et årlig salg på 7-8 milliarder dollar kan du egentlig ikke snakke om døde, og selv om det bare var en milliard, ville det fortsatt være nok penger i omløp.

Andre lønnsomme online pokersider

Avhengig av hvilken variant du spiller, gjør også riktig valg av leverandør en stor forskjell. Målet med YourPokerDream er at dere alle spiller lønnsom online poker, og det er grunnen til at vi har listet opp leverandørene som totalt sett er de mest lønnsomme og skiller seg tydelig ut fra de andre leverandørene.

Vi vil gjerne gi deg litt mer råd hvis du kontakter oss og forteller oss hvilken spilltype og hvilken grense du liker å spille.

E-post: info@yourpokerdream.net
Skype: vip-yourpokerdream

Støtt bare på engelsk eller tysk

Logo Unibet
Opptil 60% rakeback / YPD Rake Race
6.2/10
Logo Betsafe
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.3/10
Logo Betsson
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.2/10
Logo BlackChipPoker
1.000$ Bonus / 25k YPD Rake Race
7.7/10
Logo PokerKing
2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race
7.8/10

Konklusjon

Det er tydelig at online poker har utviklet seg og vil fortsette å utvikle seg år etter år. Spillerne lærer og spillet har endret seg. På lang sikt er det ikke lenger nok å lese starthendene dine fra et papirark og derved oppnå langsiktig overskudd. Disse gylne tidene er for lengst borte. Men det betyr ikke at det ikke er nok penger i systemet, noe som gjør at online poker ikke lenger er lønnsomt. Og for å svare på spørsmålet om online poker er død … ingen måte!

Uansett om kontantspill, SNG, MTT-er, lave innsatser, midtstipere, høye innsatser eller hva som helst, er det fremdeles nok penger å tjene i 2021.