Trenden fortsetter, og GGPoker-nettverket hevder nå nummer 3 i det globale pokermarkedet når det gjelder antall pengespillspillere.

At ggpoker network vil fortsette å vokse i 2020, noe som egentlig ikke er en overraskelse hvis du har fulgt de siste to årene. GG poker har etablert seg som nr. 3 i det globale pokermarkedet når det gjelder antall pengespillspillere. Faktisk er det bare PokerStars som er i front fordi du ikke virkelig kan telle IDN-nettverket fordi det er blokkert for utenlandske spillere og bare noen få asiatiske land er tilgjengelige.

Det er spennende å vite at nettverket i gjennomsnitt får 1 900 spillere daglig, noe som betyr at gjennomsnittlig 1 900 spillere kan bli funnet ved bordene i løpet av en uke. Her kan du spille med 300 spillere mer – helt klart foran den franske leverandøren Winamax, som ligger på fjerdeplass og veldig langt foran store navn som PartyPoker eller 888.

PartyPoker-nettverket har fortsatt et 7-dagers gjennomsnitt på 1 250 spillere og 888 til 950. GG har nå dobbelt så mange pengespillspillere som 888 og 30% flere spillere enn PartyPoker / Bwin. Det er en kunngjøring om fremtiden. Reisen er ikke over, og den er bare i gang. Det ville være altfor tidlig å spekulere i et angrep på PokerStars, selvfølgelig, men hvem vet hva fremtiden rommer

Årsakene til veksten av GGPoker Network

Først og fremst drar nettverket naturlig nok fordel av det asiatiske markedet, som ikke bare er enormt, men også gir utrolig potensiale. I tillegg er programvaren helt topp. Den normale skrivebordsversjonen så vel som mobilappen er helt klart blant de beste på markedet.

Det er noen unike funksjoner som staking på MTT-turneringer, kaninjakt, all-in forsikring, spenning, takle det to ganger osv. Når det gjelder teknologi er du oppdatert, og dette blir godt mottatt av alle spillere.

Selv når det gjelder rakeback, er GG-nettverket helt klart en av de ledende leverandørene på markedet og er interessant for både spillere og gjengangere. Det er mange gode ekstra kampanjer hver måned som gir deg enda morsommere, selv om du må nevne at kampanjene kan være litt mer varierte.

De fleste GG-nettverksskinn har allerede hoppet over på Bitcoin-toget, som også er veldig godt mottatt av mange spillere.

Hvor langt kan GG vokse?

Vi er glade for å se hvor reisen vil gå, og du kan absolutt forvente mye i fremtiden. Daniel Negreanos engasjement som ambassadør var bare begynnelsen og flere overraskelser vil følge. GG forbedrer seg også kontinuerlig når det kommer til rekke turneringer og har allerede satt sammen et veldig greit program.

En egen versjon av Spin & Go SNG-turneringer følger snart.

Konkurransen må kle seg varmt!

Har du ingen konto på GG Network ennå?

Registrer deg med en av våre tre GG-partnere og nyt våre eksklusive kampanjer, private turneringer og de høyeste rakeback deals

Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race