What is Rakeback

Hva er Rakeback, og hvordan får jeg tak i det?

Hva er tilbakebetaling og hvor viktig er det? Dette spørsmålet vil vi svare deg i denne artikkelen i detalj. Hobby pokerspillere og nybegynnere kan ha hørt ordet rakeback kastet rundt, vi er her for å rydde opp i eventuelle misoppfatninger. Lær hvordan ambisiøs og profesjonell pokerspiller utnytter rakeback for ekte penger nedenfor.

For å forklare begrepet rakeback, må vi først definere begrepet “rake”. Rake er en liten prosentandel av kontanter som spilles i et pengespill, sit & go eller multibordturnering, som går til Poker Room for å kjøre nettstedet. Rake er sentral i forretningsmodellen til alle online pokerrom. I det øyeblikket du begynner å spille online for ekte penger, begynner du automatisk å generere rake. Raken er alltid en prosentandel av den spilte potten (i kontantspillet), eller en andel av buy-in i en turnering. Det er generelt mellom fire og ti prosent. På de mindre grensene er raken ofte litt høyere enn på større innkjøp.

Tenk på Rakeback som en slags takk fra pokerrommet der de returnerer en prosentandel av din genererte rake tilbake. Tilbyderne beregner rakeback ved hjelp av en av tre metoder:

Contributed Rakeback: Rakeback er en prosentandel av pengene du aktivt bidrar til potten i spill som spilles. Hvis du satser $ 10 dollar i en hånd, og pokerrommet tar 10%, er raken deres $ 1. Hvis rakeback er 25%, får du $ 0,25 tilbake.

Dealt Rakeback: Rakeback blir returnert til alle spillere som får en hånd. Hvis du er ved et bord med fire andre spillere og potten når $ 100, vil Pokerrommet ta $ 10 på en 10% rake. Hvis det er en 25% rakeback, vil de 25% av den rake, $ 2,5, bli delt jevnt mellom alle spillere. Så du vil motta $ 0,5 i rakeback. Dealt Rakeback er derfor den beste løsningen for trange spillere som generelt spiller færre hender.

Progressiv rakeback: En hybrid av en av de ovennevnte tilbudene, din rakeback-prosentandel avhenger av antall spillte hender eller rake betalt. Hvis en spiller er veldig aktiv og spiller et større antall hender, øker prosentandelen deres. Jo mer rake en spiller genererer, jo høyere andel får han tilbake. Under denne ordningen har hyppige spillere og multitablers en klar fordel i forhold til tilfeldige spillere.

YourPokerDream gir deg muligheten til å motta spesielle VIP Rakeback-avtaler, som gir mer rakeback til både hyppige og sporadiske spillere enn de normalt vil motta fra pokerrommene. Disse tilbudene er eksklusivt tilgjengelige gjennom YourPokerDream når du registrerer deg i våre mange partnerrom.

Hvordan maksimerer jeg Rakeback?

Volum / samplestørrelse er hemmeligheten når det gjelder å tjene så mye rakeback som mulig. Turbo eller super turbo Sit & Go (SNG) turneringer er spesielt verdifulle for å generere mye Rakeback. Uten rakeback bør du ikke spille turbo / super turbo SNG-er, for på lang sikt betaler du for mye rake.

Vi tilbyr eksklusive VIP-rakeback-tilbud for spillere som ønsker å øke gevinstfrekvensen. Sørg for at vi vil tilby deg de best mulige rakeback-tilbudene og de mest eksklusive kampanjene du kan finne på nettet!

Vår anbefaling: Definitivt BestPoker, GGPoker, eller Natural8 fra ggpoker-nettverket. Mange fisker fra hele verden, hele døgnet med trafikk. super moderne programvare og en fantastisk rakeback-avtale, gjør det å spille på disse tre nettstedene veldig lønnsomt.

De andre rakeback deals våre er selvfølgelig fine og veldig lønnsomme!

Bare klikk til den røde “Besøk ……” -knappen, så blir du omdirigert til operatøren for å registrere deg. Ikke glem å sende oss etter registreringen ditt brukernavn, så vi kan sjekke alle og aktivere vip rakeback deals våre.

YourPokerDream anbefaler følgende YourPokerDream Deals for å maksimere RB:

Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo
500$ Bonus/Opptil 65% Rakeback
Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Bwin
500$ Bonus/Opptil 60% Rakeback
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race
Logo Unibet
Opptil 60% rakeback / YPD Rake Race
6.2/10
Logo Betsafe
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.3/10
Logo Betsson
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.2/10

Er Rakeback viktig?

Er RB veldig viktig å forstå? For tilfeldige spillere, som bare noen ganger blir funnet ved nettbordene, er rakeback ikke så viktig. Uformelle spillere er fokusert på å glede seg over spillet, og genererer liten rake, men selv en tilfeldig spiller skal gjerne motta litt ekstra penger. Ambisiøse eller profesjonelle spillere bør være godt klar over rake og rakeback, da det er en betydelig del av gevinsten deres.

Hvis du inkluderer rakeback i beregningen, kan spillere med små tap plutselig bli vinnere. Jo høyere RB, desto høyere er fortjenesten. En god RB-avtale er et must for enhver vanlig pokerspiller.

Tilknyttede selskaper som YourPokerDream mottar provisjoner fra hver pokerside de sender en spiller også, kan tilby utrolige verdier til pokerspillere ved å øke RB-en.

Når er Rakeback viktig for spillere?

Rakeback er spesielt viktig for den vanlige spilleren. Jo flere hender du spiller, jo mer kommer pengene tilbake til deg. Men rakeback er viktig for alle, høyere rakeback betyr alltid at mer penger kommer tilbake til deg. Hvis du jobber en vanlig jobb og sjefen din tilbyr deg å betale 10% mer lønn hver måned uten å gjøre mer, er det ingen som sier “Nei takk, jeg trenger ikke det.”

Kan jeg leve av Rakeback?

Selv om det er nesten umulig for tilfeldige spillere, er det faktisk mange kverner som kan leve helt av rakeback. Selvfølgelig avhenger det litt av hvor du bor, hvilke grenser du spiller, hvor mye rake du lager osv. Disse pokerspillerne kverner hardt og gjør det “heltid”. Det er mange pokerspillere fra USA som flytter til Thailand hvor de spiller online poker og har en god livsstil på grunn av valutakursen (USD i Baht) og de lave levekostnadene. Disse spillerne lever ikke ofte på RB alene, men ser det som en bonus. Men det er pokerspillere som bare lever på rakeback!

Se for deg at du bor i Thailand i en delt leilighet der du kan leve godt med tilsvarende $ 1000. Du spiller Turbo Sit & Go-turneringer $ 10 + $ 1, og du har en YourPokerDream VIP rakeback-avtale med 50% RB. Hvor mange timer om dagen og hvor mange ganger må du spille for å leve av RB?

$ 1000 RB til 50% betyr en total rake på $ 2000
$ 2000 rake / $ 1 rake per SNG = 2000 SNG per måned
For å få $ 1000 RB må du spille 2000 SNG-er ($ 10 + $ 1) per måned. Med litt erfaring og et godt tankesett er dette helt realistisk. En vanlig arbeider jobber i gjennomsnitt 160 timer i måneden. Hvis du skulle spilt poker 160 timer i måneden, må du spille 12,5 SnG-er / t (2000 SNG-er / 160 timer). Dette er ganske enkelt å oppnå for en vanlig kvern!

Som et resultat finansierer mange spillere studiene med det, tjener penger eller til og med spiller på heltid som jobb. Og det er bare RB! Dette betyr at hvis du spiller 2000 Sit & Go-spill og Break-Even, kan du allerede leve av det. Men de fleste erfarne spillere har høyere gevinstfrekvens enn bare break-even. Selv en gevinstfrekvens på 1% vil øke inntektene betydelig. Og selvfølgelig er det mange spillere som spiller mer enn 2000 turneringer i måneden, ettersom de spiller et større antall timer, eller bare flere bord om gangen.

Konklusjon

Det enkle faktum er at å få så mye RB som mulig er veldig viktig og er en av de viktigste leksjonene for en online pokerspiller som ønsker å maksimere gevinsten. Uten rakeback vil du gi bort hundrevis til tusenvis av dollar hver måned. Som i den frie økonomien, må en pokerspiller lære å maksimere gevinsten, og mange av gevinstene kommer fra rakeback.

Rakeback FAQ

Hvor mye Rakeback kan jeg tjene?

Dette er vanskelig å si. YourPokerDream tilbyr deg de best mulige rakeback deals over hele verden. Du kan tjene minimum 50% RB på partnerrommene våre, og på noen rom til og med 100%

Kan jeg tjene Rakeback på hvert pokerrom?

Ja, du kan tjene på hvert nettsted rakeback, og vi kan tilby deg på alle våre partnernettsteder noen hver side, noen eksklusive tilbud for å maksimere din RB.

Hvilke rom bringer meg til høyeste Rakeback?

Dette avhenger av volumet du spiller og typen spill. Sjekk ut vår liste over rom der vi tilbyr opptil 100% RB hos våre partnere.

Er Flat Rakeback Deals lovlige?

Ja, alle flateavtaler vi tilbyr er 100% lovlige. I disse dager er flate tilbud absolutt normale for nesten alle pokerrom. For noen år siden var de fleste pokerrom og nettverk imot slike avtaler, men ikke lenger.

Øker rakeback gevinsten min?

Ja, selvfølgelig. En god rakeback-avtale øker gevinsten din betraktelig. Det er grunnen til at enhver god pokerspiller alltid er ute etter en best mulig rakeback-avtale. Det er også mange spillere som tjener penger bare gjennom rakeback-gevinster. De spiller break even, men rakeback betyr at de tjener mer enn de bruker.

Er Rakeback bare viktig for profesjonelle pokerspillere?

Nei, det er viktig for alle slags spillere. En hobbyspiller som spiller bare for moro skyld, er like glad for å motta ekstra penger som en profesjonell pokerspiller.