Sammenligningen mellom PartyPoker vs. GGNetwork

I denne artikkelen ønsker vi å gjøre en detaljert sammenligning mellom PartyPoker og gg-nettverket. Det er viktig å vite at GGNetwork og Partypoker er de eneste virkelige alternativene til PokerStars. Begge operatører tilbyr en rekke fordeler for hver pokerspiller. Skjønt, GGNetwork er langt foran antallet spillere med kontantspill. Vi vil sammenligne begge operatører gjennom følgende punkter i denne artikkelen:

  • Mengde spillere
  • programvare
  • Rakeback
  • Kampanjer
  • Tilbud for turneringsspillere
  • Betalingsmetoder

Mengde spillere GG Network vs. PartyPoker

Når det gjelder antall spillere i kontantspillet for Texas Holdem og Pot Limit Omaha, er GG Network foran partypoker. Mens GG Network er basert på et syv-dagers gjennomsnitt på 1 800 spillere, klarer PartyPoker og Bwin bare 1 300 spillere. PartyPoker og Bwin har dannet et nettverk i mange år, og begge er utrolig store navn, ikke bare innen online poker. Men de siste årene har GG Network klart å bygge det mest pålitelige nettverket i verden.

Store navn som iPoker-nettverket har lenge vært utdatert – med PartyPoker og Bwin inkluderende har Partypoker bare en kant i turneringsfeltet, men det er også fordi det ikke er noen Sit & Go-turneringer i GG-nettverket. Det er MTT-er, men her er antall spillere på PartyPoker enda høyere; GG Network fanger også opp og gjør MTT-tilbudet mer interessant for spillere. Spesielt i Pot Limit Omaha (PLO) er antall spillere på alle grenser i GG-nettverket mye bedre enn hos PartyPoker.

Ved Texas No-Limit Holdem-bordene er det fremdeles relativt likt, avhengig av tid, og her er den eneste fordelen på siden av GG Network. I Fast-Forward Poker er begge tilbydere relativt like, men i NL50 er det mer action på GG Network. Mens antall spillere på PartyPoker hovedsakelig kommer fra Europa, har GG Network fordeler av mange asiatiske spillere, som ikke bare gjør spillefeltet mye mykere, men også sørger for at du kan finne action 24/7 ved de virtuelle bordene.

Programvare

Når det gjelder programvare, er begge operatører førsteklasses. Nettstedet til begge operatørene er brukervennlig. Du kan også enkelt spille flere bord samtidig, og alt er stabilt. Mac-programvaren og mobilversjonen er kompatible og enkle å bruke. GG-programvaren skiller seg litt ut fordi det er noen unike funksjoner som verken PartyPoker eller annen operatør har på markedet som EV-forsikring, Straddie-funksjon, Run it Twice-funksjon, all-in forsikring, Rabbit Hunt og staking-funksjonen som gir spillere muligheten til å selge sin egen handling eller kjøpe noe action fra en annen spiller. Selv om Party Poker har veldig anstendig programvare, har GG nesen i spissen med noen unike funksjoner.

PartyPoker vs. GG Poker Network: Rakeback Sammenligning

Party / Bwin tilbyr begge det samme VIP Rakeback-programmet: opptil 40% ukentlig Rakeback. PartyPoker har til og med opptil 60% hvis du når VIP Diamond Elite-status. Imidlertid må du generere 200k rake per år her, noe som bare er mulig for gratis høye valser. I GG Network er det Fish Buffet-programmet for alle skins, som til og med kan gi opptil 100% Rakeback på toppen. I det lange løp ville dette selvfølgelig være mer enn urealistisk. I tillegg gir Fish Buffet rundt 50% Rakeback på toppen.

Oppmerksomhet: YourPokerDream tilbyr eksklusive Rakeback-avtaler for begge nettstedene

Kampanjer

Hver måned tilbyr begge tilbydere en rekke interessante kampanjer, som gir deg ekstra penger / rakeback som spiller. Imidlertid er det en stor forskjell i den første innskuddsbonusen. Selv om YourPokerDream-spillere, hos PartyPoker og Bwin, fortsatt får en eksklusiv 100% bonus opp til $ 500 på det første innskuddet, er det opp til $ 1000 avhengig av huden fra GGNetwork. Vi anbefaler GGPoker når det kommer til kampanjer fordi hver spiller der mottar en velkomstbonus på $ 600.

Turneringspoker

GG Network og Partypoker tilbyr spennende turneringer med garanterte premiepenger daglig, men PartyPoker er betydelig bedre når det kommer til turneringspoker. Det er mange forskjellige turneringer og varianter, og flere ganger i året er det noen spennende turneringsserier som for eksempel Powerfest, eller Power Series med flere millioner garanterte premiepenger.

Det er også gode satellitturneringer for å kvalifisere seg til store begivenheter, så vel som gode live-turneringer. GG Network forbedrer gradvis sitt MTT-tilbud og starter også spesielle turneringsserier med store garanterte premiepenger. Imidlertid kan ikke GG Network sammenlignes når det gjelder antall spillere hos PartyPoker / Bwin. Spillertall og garanterte premiepenger er mye høyere hos PartyPoker.

Videre er GG Network’s High Roller MTT-er unike, og det vert en turnering med et innkjøp på $ 25 000 en gang hver time. Selv om du finner noen fine MTT-er på GG Network, som MTT-elsker, vil du finne lykken hos PartyPoker / Bwin. Man skal selvfølgelig ikke glemme at flere deltakere tar med seg høyere premiepenger og øker variansen.

betalingsmetoder

Populære leverandører av e-lommebøker som Neteller, Skrill, EcoPayz, Visa og MasterCard er tilgjengelige for alle nettsteder. Så de mest brukte betalingsmetodene er tilgjengelige er også tilgjengelige på Partypoker og GG Network. For kryptoentusiaster aksepterer GGPoker og Natural8 Bitcoin og andre cryptocurrencies som betalingsmiddel.

Selv om PartyPoker og Bwin ikke tilbyr cryptocurrencies, tilbyr de imidlertid bankoverføring og noen få andre betalingsmetoder – selv om de ikke brukes for ofte, er de praktiske for noen spillere. PartyPoker er også bemerkelsesverdig og Bwin tilbyr også Paypal. Avhengig av hvor spilleren befinner seg, kan de tilbudte betalingsmetodene avvike noe.

Konklusjon

Begge er i utgangspunktet et godt valg. Hvis du ser på totalpakken, vil du imidlertid legge merke til at nettstedene til GG-nettverket gir mye mer fordeler og også tilbyr en veldig spesiell online opplevelse.

Vår anbefaling: Dette er tydelig i retning av GG Network, spesielt til vår partner BestPoker. Få vår eksklusive Rakeback-avtale, nyt våre eksklusive kampanjer, få din 2k velkomstbonus og motta en billett til 1k Welcome Freeroll og vår $ 100 YPD Freeroll.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo
500$ Bonus/Opptil 65% Rakeback
Logo Bwin
500$ Bonus/Opptil 60% Rakeback
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race