Alt du trenger å vite om de beste online poker-kampanjene 2020

Det er faktisk spesielle online poker-kampanjer på nesten alle pokersider i 2020. Det være seg spesielt for nye kunder, eller selvfølgelig, for eksisterende spillere som motiverer dem til å spille litt mer.

Poker promoteringene i seg selv er veldig forskjellige og ofte skreddersydd for hyppige spillere, men ofte også for tilfeldige spillere. I denne artikkelen har vi analysert alle pokerrom i detalj og laget en oversikt med litt informasjon, slik at du kan ha en grov oversikt over hvilke kampanjer og tilbydere som er tilgjengelige og det beste for deg.

Vær oppmerksom på at det når som helst er mulig at et pokerrom avslutter en viss kampanje og legger til noe nytt i porteføljen for det.

Poker kampanjer hos PartyPoker / Bwin

Det er en velkomstbonus på 100% opp til $ 500 eksklusivt for alle nye kunder som oppretter en ny spillerkonto hos PartyPoker eller Bwin via YourPokerDream. Denne bonusen er eksklusiv for YourPokerDream-spillere, og den er ikke tilgjengelig for andre spillere.

PartyPoker-nettverket tilbyr et av de beste Rakeback-tilbudene på markedet. Hver spiller kan tjene opptil 40% ukentlig Rakeback. Ekte høye rullere har til og med en sjanse på opptil 60%.

Det sier seg selv at YourPokerDream-brukere mottar mye ekstra Rakeback gjennom sine eksklusive Rakeback-tilbud og kampanjer.

I noen måneder har de ukentlige Fast-Forward Cash Game Rake Races for Texas Holdem og Pot-Limit Omaha (PLO) -spillere vært tilgjengelige. Disse løpene har en enorm merverdi for når du kan nå de betalte stedene. Fast-Forward Races tildeler $ 91 000 i premiepenger til spillere hver uke. Løpene er delt inn i forskjellige grenser, slik at hver spiller, uansett grense, også har en sjanse til å vinne noe. Disse løpene er selvfølgelig en hyppig spillpromovering for ekte kverner. Så du må akselerere for å nå de betalte stedene.

De ukentlige Sit & Go-løpene er også et flott pokeropprykk i PartyPoker-nettverket. Cirka $ 23 000 tildeles alle spillere hver uke. Her er det forskjellige toppliste som gir alle spillere en sjanse uansett buy-in. Dette handler ikke nødvendigvis om antall Sit & Go-turneringer som er spilt, men også om plasseringene på turneringene. Utbetalingsstrukturen er også veldig lav, så avhengig av topplisten, vil totalt 100 spillere motta en premie ukentlig.

Nye spillere kan fullføre forskjellige oppdrag i begynnelsen og motta pengepremier eller turneringsbilletter. Ellers kan du komme med gode tilleggskampanjer nå og da, slik at du aldri blir lei.

Logo
500$ Bonus/Opptil 65% Rakeback
Logo Bwin
500$ Bonus/Opptil 60% Rakeback

GG-nettverket begynner med forskjellige typer kampanjer for sine brukere månedlig

Ingen har vokst like raskt som GGPoker Network. I løpet av få år plasserte de seg på tredjeplass på det globale markedet (tendensen fortsetter å stige) og til og med PartyPoker / Bwin har nå blitt etterlatt. Den nyeste programvaren, et mykt felt av spillere og utrolige kampanjer er standarden for leverandørene av GG-nettverket.

Nye kunder får en flott velkomstbonus på opptil $ 2000. Mengden på bonusen og spillehastigheten er forskjellig for de enkelte leverandørene, men de krever ikke så mye. Hos GGPoker får hver spiller en bonus på 200% opp til $ 600 og for hver rake på $ 20; 10 dollar legges også til i bonusen. BestPoker derimot gir hver spiller en standard $ 2000 bonus, uansett hvor høyt det første innskuddet er. For hver $ 10 rake får spilleren $ 2 av bonusen. Natural8 tilbyr en velkomstbonus på 100% opp til $ 1,688 og for hver $ 50 rake, og $ 10 blir også kreditert bonusen.

Alle tilbydere av GG-nettverket deltar i Fish Buffet Rakeback-programmet, som, avhengig av VIP-nivå, kan bringe opp til 100% Rakeback med litt hell (noen ganger).

Nettverkskampanjene er heller ikke til å lure, og 300-500 000 distribueres faktisk til spillerne i form av forskjellige kampanjer hver måned.

Som standard er det bryllupsreise-kampanjen, som går nøyaktig 30 dager fra registreringsdagen. Du kan fullføre forskjellige mindre oppdrag daglig og få forskjellige premier. Denne pokerkampanjen er veldig egnet for nybegynnere og spillere som er på små grenser.

De ukentlige rush & cash-løpene har faktisk vært standard for nettverket i mange måneder. Hver måned, mellom 300-500k, blir delt ut til spillerne i fire forskjellige toppliste på fire ukentlige løp hver. Denne kampanjen er definitivt bare noe for hyppige gamblere som sliper daglig.

GG Network kommer med noe nytt hver måned, og det venter pokerspillere med en rekke andre kampanjer for å gi ekstra moro.

Selvfølgelig er det en rekke eksklusive ekstra kampanjer, gode Rakeback-tilbud og flere bonuser for YourPokerDream-spillere.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Unibet ligger tydelig bak

Sammenlignet med de andre nettstedene, henger Unibet helt klart etter når det gjelder pokerkampanjer. Det er en hyggelig velkomstbonus på € 500 for nye spillere, og da blir den begrenset etter hvert som tiden går.

Det er et VIP-system for spillere der du kan få opptil 60% Rakeback hvis du bruker det riktig.

Når det gjelder ytterligere kampanjer, er Unibet veldig forsiktig her, men det er alltid noe interessant, spesielt for nybegynnere, som er det myke spillerfeltet til Unibet. Dette har å gjøre med det faktum at strategien for kampanjer er mer designet for tilfeldige spillere enn for profesjonelle spillere.

YourPokerDream-spillere kan ta del i den eksklusive YPD Unibet Rake Chase.

Logo Unibet
Opptil 60% rakeback / YPD Rake Race
6.2/10