Boris Becker ny GGPoker-ambassadør

Den tyske tennislegenden Boris Becker er nå en del av GGPoker-teamet

Boris Becker er nå den nye GGPoker-ambassadøren. Denne nyheten treffer selvfølgelig som en bombe, spesielt i det tyskspråklige pokersamfunnet. GGPoker er hovedhuden i det stadig voksende GGPoker Network og har så langt bare signert store navn fra pokerscenen, inkludert Daniel Negreanu, Bertrand “ElkY” Grospellier og Bryn Kenney.

Nå, med Boris Becker, er en av de beste tennisspillerne og tidligere nummer 1 signert, og igjen blir det gitt en klar kunngjøring i retning av konkurransen hvor du skal dra. Becker har også vært en ambassadør for bransjeledere PokerStars og PartyPoker tidligere.

I går 22. februar 2020 kom Boris Becker med en kort uttalelse på Twitch Channel og kunngjorde samarbeidet med GGPoker:

Hva er det som gjør GGPoker så spesiell?

GGPoker-nettverket omfatter mange forskjellige skins, og intet nettverk har noen gang vokst like raskt som GG. Store navn som 888Poker, iPoker-nettverket eller PartyPoker / Bwin har lenge blitt etterlatt.

GG skiller seg ut fra konkurransen takket være den unike programvaren som er blant de 3 beste på markedet og dens unike funksjoner. Du kan beskytte hånden din mot dårlige takter med all-in forsikringen, optimalisere ditt eget spill med analyseverktøyet PokerCraft, se statistikk eller laste ned håndhistorikk for å forbedre spillet ditt. En annen kul funksjon er turneringsstaking, der du kan kjøpe en del av favorittspillerens handling eller selge deler av deg selv.

Mange eksperter ser potensialet til GG så langt fra å være utslitt, og ifølge GGPoker har de så langt investert veldig lite i markedsføring, og det er fortsatt mye å forvente i fremtiden, spesielt i 2020. Noen tror til og med at de kan bli en virkelig konkurrent til PokerStars om noen år. Pokerverdenen ville være lykkelig.

Boris Beckers engasjement er absolutt ikke den eneste overraskelsen, og mer vil følge.

24/7 action og fulle bord

Siden GGPokers spillerpulje er blandet, fra Europa til Asia kan du finne 24/7 action på alle grenser. Uansett om du vil spille for små mengder eller er på jakt etter den rette high roller-handlingen, har du rett i GG-nettverket. Naturligvis tilbys de normale kontantspillbordene i Texas No Limit Holdem og Pot Limit Omaha-formatene, men også Short Deck Holdem og den interne Fast Fold Poker-varianten med navnet “Rush & Cash burde ikke mangle.

Men det er ikke alt, selvfølgelig er det også en Spin & Go / Jackpot-variant. De populære SNG-ene der du kan vinne opptil $ 600 000 i løpet av minutter, kan du finne hos Spin & Gold på GGPoker.

Selvfølgelig tilbyr GGPoker også et fantastisk utvalg av daglige turneringer med høye garanterte premiepenger. Nettutgaven av WSOP Circuit Events arrangeres også innen kort tid.

Du har ikke en GGPoker-spillerkonto eller en leverandør fra GG-nettverket?

Registrer deg nå via YourPokerDream på et av våre tre gg-partnersider og dra fordel av de mange fordelene som GG allerede tilbyr, og i tillegg fra våre eksklusive kampanjer, private turneringer og de høyeste GGPoker Rakeback-tilbudene!

Bli med på virtuelle bordene, og kanskje spiller du til og med mot Boris.

Hvis du velger GGPoker, vennligst skriv inn bonuskoden: YPD når du registrerer deg, og du vil automatisk motta vår eksklusive VIP rakeback-avtale!

Bestpoker1 300x120

2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal

Ggpoker Logo Kasten

600$ Bonus/YPD 70k Rake Race

Natural8 Logo

1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Leave A Comment