la World Series of Poker 2020 ha sido cancelada

Nå er det offisielt at det ikke blir noen WSOP i Las Vegas i 2020

Det er egentlig ikke en overraskelse, og det var faktisk klart for alle at gitt den nåværende situasjonen i verden og spesielt i USA, kan en så stor begivenhet ikke finne sted i mai som planlagt. Mens flertallet av de planlagte live pokerarrangementene ble avlyst eller utsatt ganske raskt på grunn av koronakrisen, har World Series of Poker holdt tilbake i lang tid. Nå som den største pokerbegivenheten i verden offisielt har blitt avlyst og utsatt på grunn av global stagnasjon, planlegges en revidert versjon av WSOP, inkludert $ 10.000 Main Event, å finne sted i Las Vegas til høsten. Ingen ytterligere informasjon er for øyeblikket tilgjengelig.

Egentlig skulle WSOP 2020 starte 26. mai i Las Vegas som alltid. Det gjenstår å se om planen vil fungere. En modifisert og mindre versjon vil starte høsten i år. Turneringsplanen vil sannsynligvis endre seg betydelig, men $ 10.000 WSOP Main Event vil definitivt bli avholdt ettersom det er det årlige høydepunktet.

Inntil da vil WSOP, som alle andre arrangører, konsentrere seg om å være vertskap for online arrangementer, for eksempel spesialutgaven av WSOP-kretssturneringer på GGPoker som ble kunngjort for bare noen dager siden. I den siste situasjonen er det ikke noe annet alternativ enn å organisere alle planlagte live-arrangementer så godt som mulig på nettet.

Det vil sannsynligvis ikke være noen offisielle WSOP-armbånd ved de virtuelle bordene, siden markedet for online poker er delvis atskilt og det ikke er noen leverandør som kan tillate spillere fra alle land ved de virtuelle bordene.

Online pokerscenen vil fortsette å være fornøyd med at antall spillere forblir langt over det normale gjennomsnittet. Likevel håper selvfølgelig alle at situasjonen i verden raskt vil normalisere seg igjen og vi gleder oss positivt til en mulig WSOP 2020 til høsten.

Leave A Comment