Noen endringer i GG-nettverket er planlagt i mai 2020

GGPoker-nettverket er kjent for endringer og forbedringer nesten hver måned. Det er det samme i mai og GG venter på alle spillere med noen endringer. Som alltid vil vi gjerne gi deg en liten oversikt på forhånd slik at du blir informert om alt.

GG fortsetter å endre online poker og fortsetter å vokse. I mellomtiden har GG allerede ansatt noen få store navn som merkevareambassadører. Daniel Negreanu, Bryn Kenney, Felipe Ramos og Bertrand “ElkY” Grospellier er en del av GGPoker-teamet.

Spillere fra hele verden venter på deg ved de virtuelle bordene. Uansett om Texas Holdem, Pot Limit Omaha, Short Deck Holdem eller Spin & Go SNG og Multi Table turneringer, som pokerspiller vil du finne alt du trenger for å oppleve maksimal moro.

Det er noen gode og unike funksjoner som venter på deg og 24/7 action.

Daglig 20k Rush & Cash Races og ukentlig 100k Spin & Gold Race

Siden april har GG-nettverket endret de ukentlige rush & cash rake-løpene til daglige 15k-rake-løp. I henhold til gjeldende informasjon er det nå planlagt å øke dette til 20 000. Samme regler for mer verdi!

Det blir også en ny kampanje for Spin & Gold SNG-turneringene fra mai. De veldig populære gulloppdragene vil sannsynligvis bli avsluttet og erstattet med et ukentlig rake løp verdt $ 100 000. Dette er ikke en stor overraskelse siden gulloppdragene sammen med våre eksklusive

Hurtigtaster for å hjelpe multitabler

En annen endring som spesifikt adresserer spillere som spiller flere bord på samme tid, er introduksjonen av hurtigtaster. Så du kan sette forskjellige handlinger på en bestemt tast, og du trenger ikke lenger å bevege musen og markøren.

Disse endringene vil bli godt mottatt av de fleste gjengangere og vil definitivt gjøre det lettere å spille på flere bord.

Har du ingen spillerkonto i GG-nettverket ennå?

Velg en av våre tre partnere fra GG Network, og dra fordel av våre eksklusive kampanjer, turneringer og de mest eksklusive rakeback-tilbudene som finnes i GG-nettverket.

Hvis du velger GGPoker, skriver du inn bonuskoden: YPD når du registrerer deg, og du vil automatisk motta vår eksklusive VIP rakeback-avtale!

Logo BestPoker
2.000 € Bonus / YPD VIP Rakeback Deal
Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race