Gjør deg klar for kontanteksplosjonen som vil finne sted fra 14. til 28. juni

Americas Cardroom Launches New Bomb Pots Online Poker Feature In June 2020

Er du klar for den kommende kontanteksplosjonen? Det er rett tid å sjekke ut Americas Cardroom pokerrom og Bomb Pods, som er den siste funksjonen.

Noen av dere kan spørre deg selv hvordan fungerer det – det er ganske enkelt. Spillere ved spesifikt utpekte bomullsbord vil se funksjonen aktiveres tilfeldig opptil fire ganger i timen. Når en bombepotte kunngjøres, vil alle ved bordet legge i ekstra persienner og automatisk se floppen. Etter det er meningen at spillet skal fortsette i normal modus.

Bomb Pods-funksjonen kan føre til enorme potter sammen med den actionfylte pokeropplevelsen.

Saken er at bomberpotter vil være tilgjengelige i alle tilfeller. Uansett om du vanligvis spiller på Texas Hold’em-bord eller PLO, PLO Hi / Lo, 7 Card Stud og mer – vil du oppleve det morsomme slippet som ble gjort av den siste funksjonen på Americas Cardroom. Vi er sikre på at du vil glede deg over utfordringen og lagt til moro med at multiway-potter tilbyr uansett hvilken type spill du spiller.

Hvis bomberpottene går din vei, vil du være klar for ACRs kommende Online Super Series (OSS). Den populære online pokerturneringsserien inneholder 150 arrangementer som vil finne sted i løpet av den to ukers planen fra 14. juni til 28. juni, og tilbyr de fantastiske garantiene på $ 15 millioner.

Hvis du vil kvalifisere deg for den kommende Online Super-serien som er vert av Americas Cardroom, har du en flott mulighet til å vinne setet ditt via satellittene som kjører akkurat nå og tilgjengelig for alle slags spillere som ønsker å ta del i store pokerarrangementer .

Har du ingen Americas Cardroom`s konto ennå?

Registrer deg på Americas Cardroom og få 100 prosent matchbonus, opptil $ 1000 fra pokerrommet. Setter du inn med cryptocurrency og bonusen din vil nå 200 prosent, opptil 500 dollar. Gjennom YourPokerDream vil du få ubegrenset tilgang til våre eksklusive rake løp og kampanjer sammen med de spesielle VIP-tilbudene som tilbyr våre spillere de flat Rakeback-tilbudene. Hvis du er interessert i noen, vennligst ta kontakt med vår kundesupport.